Știați că există în lume un câine care se consideră delfin?

0
382
Cainel Joker inoata alaturi de delfini

Joker este numele unui caine caruia ii place sa creada ca este un delfin. Povestea lui este uimitoare si a inceput sa atraga atentia celor din jur din momentul in care a ajuns pe digul de la un delfinariu. Astfel acest animal a demonstrat ca are o mare pasiune pentru delfini. Pur si simplu din momentul in care i-a vazut a ramas fermecat de acestia, privirea lui era atintita doar asupra lor.

Cainele mergea frecvent la digul de la delfinariu si astfel dorinta sa de a fi mai aproape de delfini devenea din ce in ce mai mare. Nu a trecut foarte mult timp pana sa-si faca putin curaj si sa sara in apa. A inotat alaturi de aceste creaturi minunate si s-a imprietenit cu ele. Delfinii au devenit ca si familia lui, se jucau cu el si il considerau un prieten adevarat.

Bucuria lui Joker era imensa, el nu se mai satura de compania delfinilor, doar cand era obosit trebuia sa revina pe uscat pentru a-si recapata fortele, apoi sarea din nou in apa. Iubea nespus delfinii, chiar se identifica cu ei, puteai sa juri ca se considera si el un delfin. Nu facea decat sa stea langa ei, iar cand acestia se indepartau de el, inotand mai departe, era trist, latra prelung si isi manifesta supararea. Se calma doar in momentul in care isi vedea iar prietenii aproape.

Citește și:  Cichlasoma facetum, pești de acvariu ușor de întreținut

Intr-o zi insa, cainele Joker a fost pus inr-o masina de un barbat si dus definitiv de la delfinariu. Din acel moment delfinii au simtit lipsa prietenului lor de pe dig si au intrat intr-o stare de depresie din care si-au revenit foarte greu. Isi cautau prietenul in fiecare zi la dig si se vedea clar ca sufereau din cauza faptului ca nu-l mai vedeau. Cei de la delfinariu au hotarat sa gaseasca neaparat catelul Joker si astfel au dat un anunt la ziar prin care ofereau si o recompensa celui care le va aduce animalul.

Dupa o perioada de timp, cainele a fost gasit, fusese luat de un fermier ca animal de companie si astfel traia la casa acestuia. Barbatul a cedat cainele celor de la delfinariu si astfel povestea s-a incheiat cu un final fericit – Joker si delfinii erau iar impreuna, iar bucuria lor era foarte mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.