Acasă Rețete culinare

Rețete culinare

blank

Rețete culinare: Învârtită moldovenească și Pască moldovenească cu brânză de vaci

Aceste rețete culinare sunt o surpriză plăcută nu numai pentru oaspeți la masa de Paști, ci și pentru cei din familie. Aluatul pentru aceste...
blank

Încercați rețete cu păpădie! – Una dintre cele mai bune alimente și plante medicinale

Păpădia are constituienți nutritivi sănătoși (ex. vitamine, glicozide flavonoide, minerale) și merită să fie folosită în gastronomie. Toate părțile plantei sunt comestibile, atât frunzele,...
blank

Mâncare cu roșii, ciuperci și orez – Rețete de post

Cele mai bune rețete de post sunt roșiile umplute cu ciuperci sau orez. Aceste rețete culinare sunt ușor de realizat și pot fi condimentate...
blank

Rețete cu broccoli pentru o alimentație delicioasă și extrem de sănătoasă

Aceste rețete cu broccoli sunt foarte delicioase și vor deveni cu siguranță unele dintre preferatele voastre. Ele sunt ușor de preparat și este aproape...
blank

Varză roșie, rețete culinare – Care sunt beneficiile pentru sănătate?

Varza roșie este bogată în nutrienți, în compuși vegetali benefici, antioxidanți și poate fi savurată crudă, murată sau gătită. Varza roșie se adaugă în...
blank

Retețe de vin fiert pentru Sărbătorile de iarnă

Vinul fiert este o băutură tradițională care se servește în țara noastră, dar și în alte țări ale lumii. Rețetele de vin fiert se...
blank

Rețete de pește – Borș de pește și ciorbă de pește

Un borș de pește este o combinație de ingrediente care sunt foarte bune pentru sănătatea organismului. Chiar și oasele și capul de pește dau...
blank

Rețete culinare de post, din orez, pe care familia ta le va iubi

Aceste rețete cu orez sunt foarte ușor de realizat și perfecte pentru această perioadă de post, înainte de Sărbătoarea Crăciunului. Dacă nu știi ce...
blank

Rețete cu hrean – Cum se folosește hreanul și ce proprietăți are

Hreanul este utilizat frecvent în gastronomie, este apreciat la masă drept condiment. El se folosește în diferite preparate culinare, conserve și murături, cum ar...
blank

Cele mai bune rețete culinare de conopidă

Conopida este foarte gustoasă, dar și foarte frumoasă ca aspect. Buchețelele de conopidă arată plăcut din punct de vedere estetic și se potrivesc foarte...
blank

Rețete cu afine – Deserturi cu afine și alte preparate culinare

Afinele sunt fructe de pădure foarte sănătoase, care se folosesc în diferite rețete culinare. Boabele de afine sunt bogate în minerale, vitamine și antioxidanți,...
blank

10 flori comestibile și sugestii de utilizare în gastronomie

Florile comestibile sunt utilizate la gătit în întreaga lume, ele au nutrienți importanți pentru sănătate (antioxidanți, minerale și vitamine). Aceste ingrediente oferă numeroase beneficii...
blank

Rețete culinare cu flori de salcâm – Mâncare cu flori de salcâm

Salcâmul înflorește primăvara, în luna mai și miroase uimitor. Florile sale albe sunt comestibile, au gust dulceag, ca mierea și proprietăți deosebite (întăresc sistemul...
blank

Consumul de Sushi reduce depresia la oameni – Cea mai simplă rețetă de Sushi,...

Mulți oameni adoră să consume Sushi, mai ales în Japonia. Consumul de Sushi a crescut și în alte regiuni ale lumii, mai ales că...
blank

Rețete culinare cu roșii umplute – Mâncare de post pentru dieta de primăvară

Pentru a obține cele mai bune preparate culinare cu roșii umplute, trebuie să te asiguri în primul rând că folosești cele mai proaspete ingrediente,...

Ultimele articole