Acasă Rețete culinare

Rețete culinare

blank

Rețete de mâncare de post – Chiftele de post

Chiftelele de post sunt delicioase și se pot servi ca aperitiv sau garnitură la alte preparate culinare în Postul Crăciunului. Există mai multe rețete...
blank

Rețete cu struguri – Ce se poate face din struguri?

Există multe rețete culinare cu struguri care se pot pregăti ușor acasă și care au un gust delicios și aromat, practic sunt o încântare...
blank

Rețete din dovleac – Deserturi și supă de dovleac

Dovleacul este o legumă care se folosește mai ales în sezonul de toamnă. Are gustul foarte bun și proprietăți excelente pentru sănătatea organismului. Dacă ești...
blank

Cele mai bune rețete cu măceșe pentru imunitate

Măceșele sunt folosite în scop terapeutic, în medicina populară, încă din cele mai vechi timpuri. Fructele conțin antioxidanți, substanțe flavonoide, riboflavină, acid folic, tiamină,...
blank

Ceai de Ginkgo biloba – Fructele arborelui sunt folosite la gătit

În China, fructele de Ginkgo biloba sunt folosite în gastronomie. Află în cele ce urmează ce proprietăți benefice are Ginkgo biloba, de ce este...
blank

Cum poți găti rețete de gutui delicioase?

Gutuile sunt fructe delicioase, foarte aromate, de toamnă. Există diferite rețete de mâncare cu gutui care se prepară destul de repede și ușor și...
blank

Rețete din coarne de pădure pentru creșterea rezistenței organismului

Aceste fructe de pădure sunt apreciate în medicina populară pentru că au efecte terapeutice foarte bune pentru organism, mai ales pentru afecțiunile hepatice și...
blank

Rețete de cătină pentru creșterea imunității organismului

Cătina este una dintre cele mai cunoscute plante medicinale. Din boabele de cătină se fac diferite preparate cu proprietăți vindecătoare pentru sănătate. Cătina este...
blank

Mâncare de vinete – Rețete de vinete de post

În perioada postului puteți găti rețete de vinete acasă, care sunt cu adevărat gustoase. Acestea sunt ușor de realizat și nu necesită experiență în...
blank

Rețete culinare din caise – Desert din caise

Aceste rețete se realizează în sezonul de vară, când este perioada caiselor. Fructele coapte au numeroase beneficii pentru sănătate și deci merită să fie...
blank

Rețete cu flori de soc – Dulceață din flori de soc și alte preparate...

Există câteva rețete delicioase din flori de soc, care sunt foarte ușor de realizat acasă. De exemplu dulceața din flori de soc este foarte...
blank

Rețetă de ciorbă de lobodă – Ce proprietăți are această plantă

Loboda este o plantă foarte bine cunoscută de grădinari, pentru că ea crește peste tot, în livezi, grădini și chiar pe câmpuri. Loboda are...
blank

Rețete culinare: Învârtită moldovenească și Pască moldovenească cu brânză de vaci

Aceste rețete culinare sunt o surpriză plăcută nu numai pentru oaspeți la masa de Paști, ci și pentru cei din familie. Aluatul pentru aceste...
blank

Încercați rețete cu păpădie! – Una dintre cele mai bune alimente și plante medicinale

Păpădia are constituienți nutritivi sănătoși (ex. vitamine, glicozide flavonoide, minerale) și merită să fie folosită în gastronomie. Toate părțile plantei sunt comestibile, atât frunzele,...
blank

Mâncare cu roșii, ciuperci și orez – Rețete de post

Cele mai bune rețete de post sunt roșiile umplute cu ciuperci sau orez. Aceste rețete culinare sunt ușor de realizat și pot fi condimentate...

Ultimele articole