Acasă Rețete culinare

Rețete culinare

Rețete de pască pentru masa de Paște – Pască cu brânză – Pască cu...

În această săptămână, pe măsură ce se apropie Sărbătorea de Paște, toate femeile se gândesc la alegerea unei rețete pentru pască. Acest desert este...

Rețete de Crăciun tradiționale – Cele mai bune rețete de sarmale pentru Crăciun

Sarmalele sunt un preparat culinar iubit de români, care datorită conținutului de carne, reprezintă și o sursă bogată de proteine. Încă nu am întâlnit...
1-carne-de-miel

Mâncare din carne de miel – Rețete culinare delicioase pentru masa de Paște, realizate...

Cauți rețete din carne de miel, gustoase și sănătoase? Este simplu că gătești mâncare din carne de miel dacă știi câteva rețete culinare, care...
1-retete-de-peste

Rețete de pește – Cele mai bune preparate din pește

Există foarte multe rețete de pește care se pot găti la cuptor și care sunt mâncăruri ușoare și delicioase. Se pot folosit diferite ingrediente,...
1-mancare-de-post

Mâncare de post – Rețete culinare de post, delicioase, simplu de preparat

Cauți rețete de post sănătoase? Este simplu că gătești mâncare de post dacă știi câteva rețete culinare de post, care sunt foarte gustoase și...

Ce tip de făină alegem pentru preparatele de Crăciun? (P)

Febra sărbătorilor de iarnă ne determină pe fiecare dintre noi să dăm buzna în magazine pentru a face ultimele cumpărături pentru masa de Crăciun....
1-carnati-traditionali

Rețete de Crăciun – Rețete tradiționale românești pentru chișcă, tobă și cârnați

Află care sunt cele mai populare rețete de Crăciun din slănină, carne de porc și de vită, care sunt cele mai simple rețete de...
Mai multe paste si mai putina paine

Mai multe paste, mai putina paine?

În special ca părinte, este destul de dificil să faci față tuturor încercărilor pe care le întâmpini zilnic - de la notele celui mic,...

Rețete culinare – Ce trebuie să pună în farfurie bolnavul de ficat?

Citește în acest articol cele mai simple rețete culinare care pot fi folosite în regimul pentru afecțiunile hepatice. Bolnavii de ficat trebuie să aibă...

Rețete culinare de urzici – Mâncare de urzici pentru dieta de primăvară

Toată lumea știe cât de bune și sănătoase sunt preparatele din verdețuri de primăvară, rețetele culinare de urzici, leurdă sau stevie. De ce să...

Postul Paștelui – Ce trebuie să facem și să mâncăm în Postul Mare?

Noi oamenii obișnuim să numim Postul ca fiind o dietă sau o schimbare de bucate. Credincioșii îl numesc ,,hrana smerenieiˮ, iar preoții spun că...

Cumarina din scorțișoară – De ce părinții nu trebuie să dea prea multă scorțișoară...

Scorțișoara este unul dintre cele mai populare condimente folosite în gastronomie, un ingredient care apare în dulciuri, prăjituri, checuri, plăcinte cu mere, produse de...

Trucuri din bucătărie – Astfel gătitul devine mai distractiv și ușor

Cum se gătesc clătitele pentru ca să fie pufoase și să aibă un gust incredibil? Clătitele sunt excelente la micul dejun. Pentru a fi mai...

Care sunt preparatele culinare românești specifice de Bobotează?

În ziua de 6 ianuarie este Sărbătoarea de Bobotează, iar în ziua de 7 ianuarie este Sfântul Ioan. În Ajunul Bobotezei preotul sfințește casele...

Preparate culinare din praz – De ce este recomandat consumul de praz iarna?

Prazul se consumă în lunile noiembrie, decembrie, ianuarie și februarie. Are numeroase proprietăți pentru organism, menține sănătatea acestuia. Beneficiile oferite de praz asupra organismului: Prazul...

Ultimele articole