Hobby-urile din cv – cum te ajuta ce faci in timpul liber la angajare
In general, cand facem un CV nu ne gandim neaparat la ce spun cuvintele pe care le asezam pe hartie despre noi, incercand doar sa parem cat mai disponibili pentru munca si cat mai experimentati in jobul pentru care ne luptam. Lucrurile nu stau chiar atat de simplu si pentru angajatori care studiaza fiecare rand scris, punand un accent deosebit pe diferite aspect precum hobbiurile trecute pe foaie. Ce vad angajatorii in diferite pasiuni enuntate de catre posibili angajati? Iata in cele ce urmeaza ce se dezvaluie in spatele unui CV. Cei care doresc sa isi sporeasca sansele la angajare trebuie sa aiba grija cum isi potrivesc hobby-urile cu specificul jobului pentru care aplica.
Sporturile de aparare precum karate sau judo arata ca persoana respectiva este mereu foarte concentrata pe ceea ce intreprinde si ca ataca metodic orice problema care se iveste, incercand sa o rezolve intr-un mod cat mai corect. Astfel de persoane nu renunta la ceea ce fac pana cand nu termina de realizat respectivul lucru.
Persoanele care trec in CV ca au animale de companie sau ca le plac acestea sunt considerate persoane care se implica in ceea ce fac si care au o latura emotionala dezvoltata mult mai profund decat alti oameni. Astfel de persoane se ataseaza emotional de alti oameni si de animale.
Persoanele care trec in CV ca le plac traseele montane si catararile sunt considerate persoane individualiste, si extreme de ambitioase ,care obtin in general rezultate de exceptie, in special cand sunt presante. Acestea doresc sa demonstreze ca sunt mereu cei mai buni angajati si cei mai buni si inteligenti membri de echipa.
Persoanele care citesc isi doresc sa cunoasca tot mai multe si stius a isi foloseasca iamginatia in scopuri practice. Aceste persoane lureaza foarte bine in documentare, in cercetare si in domeniic reative in general.
Cei carora le plac sporturile de echipa sunt cei care lucreaza foarte bine alaturi de alti oameni, care isi coordoneaza activitatile si care se muleaza pe metodele si cerintele de lucru ale colegilor la nevoie.
Persoanele care isi trec in CV drept hobby sporturile de efort, ca si atletismul sau inotul, sunt considerate persoane ce se pot lupta contra curentului pentru a isi atinge scopurile si sunt deosebit de potrivite pentru joburile din domeniul vanzarilor.
Jocul de sah trecut in CV semnifica o gandire strategica si o abilitate innascuta in a cauta si gasi solutii la probleme intortocheate care par a fi imposibil de rezolvat.
Gatitul sau pasiunea bucatariei arata ca o persoana este creativa si ca pastreaza o atentie deosebita la detalii, fiind extrem de exigenta in general.
Pescuitul trecut in CV arata o persoana concentrata si rabdatoare in tot ceea ce face care se descurca foarte bine in joburi precum cele din domeniul serviciilor.
Daca nu stiati ce sa va puneti in CV la capitolul hobby-uri, puteti incerca unul din hobbyurile de mai sus, in conformitate cu descrierea acestora obtinand rezultate foarte bune la interviuri.