Dragoste și relațiiCu ce tipuri de bărbați nu ar trebui niciodată să te căsătorești?

Cu ce tipuri de bărbați nu ar trebui niciodată să te căsătorești?

Există anumite tipuri de bărbați, care sunt greu de suportat și de care este bine să fugi cât te țin picioarele. Căsătoria cu cineva nepotrivit îți poate aduce multe probleme și nefericire. Care sunt tipurile de bărbați pe care ar fi bine să-i eviți?

Navigare rapidă în articol:

  1. Un bărbat violent
  2. Un bărbat macho
  3. Un bărbat care vrea să dețină controlul
  4. Un bărbat lacom
  5. Un bărbat care înșeală
  6. Un bărbat perfecționist
  7. Un bărbat lăudăros

1. Un bărbat violent

Există relații în care echilibrul puterii este distorsionat, în care bărbatul controlează femeia și are un comportament dominant. Cu un astfel de bărbat nu trebuie să te căsătorești, pentru că el va fi violent și asta va duce la probleme grave în cuplu. Mulți oameni cred că o relație violentă înseamnă bătaie, dar în realitate violența este mai mult decât atât. Ea începe de fapt cu violența psihologică, apoi se ajunge la lovituri și alte abuzuri.

Un bărbat violent va dori să aibă control asupra partenerei, să-și manifeste puterea în relație printr-un comportament agresiv.

Pentru a evita aceste probleme, trebuie de sesizat încă de la început dacă acel bărbat are anumite probleme de comportament. Uneori critica este evidentă și arată că ceva nu este în regulă. El va fi violent prin cuvinte, iar umilința poate duce la scăderea stimei de sine. Un alt aspect este gelozia, care apare la un bărbat violent. El va vrea să controleze totul și dacă nu i se face pe plac, va fi plin de furie.

Cu un bărbat violent pierzi controlul propriei vieți și vei avea sentimentul că ești privat de libertate. El poate recurge și la violență fizică și chiar va vrea să-ți controleze finanțele. Va avea tendința de a-ți citi email-urile, mesajele și apelurile telefonice.

2. Un bărbat macho

Acesta este un bărbat care face mult sport pentru a arăta bine și în general este predispus la aventuri. El va vrea să-și demonstreze mereu că are succes la femei, că încă este macho și de asemenea să-și ascundă slăbiciunile. Un bărbat macho se poate căsători din dragoste, însă la el dragostea ține puțin timp, pentru că frica de a-și pierde masculinitatea îl împinge la trădare. Pentru el, sexul este principala lui sursă de plăcere sau chiar scopul vieții, de asta are multe aventuri și deci nu va rămâne credincios în căsătorie.

3. Un bărbat care vrea să dețină controlul

Cu un astfel de bărbat nu poți avea o căsătorie fericită, ci doar o relație toxică, plină de probleme. El va dori să-ți controleze viața și chiar va deveni violent și abuziv, dacă lucrurile nu se întâmplă așa cum își dorește. Căsătoria cu un bărbat care îți controlează viața va fi plină de certuri și nu va duce nicidecum la fericire. El va încerca să te manipuleze, să te urmărească și să te critice mereu, să fie posesiv și să aibă întotdeauna ultimul cuvânt. Acest comportament te poate intimida și îți va produce stări de anxietate.

Un partener care te controlează mereu dă dovadă de lipsă de maturitate și nu are încredere în tine și nici în relația voastră. Căsătoria de acest fel îți va îngrădi libertatea și te va face să nu mai ai parte de liniște și fericire, sau de independența de care ai nevoie.

4. Un bărbat lacom

Un astfel de bărbat este în general egoist și gelos. El se gândește mereu la bani, la confortul lui, este cu siguranță materialist, își dorește totul și în cantități mari. Lăcomia de bani este inerentă multor oameni în ziua de azi și este o caracteristică a oamenilor limitați. Lăcomia este un instinct, care poate guverna o persoană.

Cu un astfel de bărbat nu vei avea o viață fericită, liniștită și senină. El va alerga mereu după lucruri ce îi oferă un stil de viață luxos. Despre oamenii lacomi de bani se spune că sunt slabi din punct de vedere spiritual și au un comportament primitiv. Ei se ceartă aproape din orice, dar mai ales din cauza banilor, pentru că nu au încredere în ei și în viitor.

Lăcomia unui om nu va fi niciodată limitată de bunul simț, ea este un viciu sau chiar o boală. Lăcomia nu duce la bine și la fericire. Ea orbește acel om, îl face să aibă un comportament instinctiv și nechibzuit, să facă greșeli grave și duce la degradarea sa în timp.

5. Un bărbat care înșeală

Căsătoria cu un bărbat care înșeală va fi cu siguranță una nefericită. Un bărbat trișează pentru că are așteptări nerealiste, pentru că este imatur din punct de vedere emoțional, sau pentru că pur și simplu are tendința de a face lucruri urâte și ascunse. Un astfel de bărbat poate fi și un romantic incorigibil, un om imatur, care este incapabil să facă compromisuri. El nu se va implica serios în relație, va dori să-și confirme valoarea cucerind alte femei și astfel va aduce numai suferință persoanei iubite, cu care s-a căsătorit.

6. Un bărbat perfecționist

Căsătoria cu un perfecționist poate fi o dezamăgire pentru că acest om va fi mereu nemulțumit și greu de suportat. El va vrea să facă totul așa cum crede el să este cel mai bine, iar asta va produce stres și conflicte conjugale. Bărbatul perfecționist va avea tendința de a critica persoana iubită și de a-i crea o serie de frustrări și dezamăgiri.

7. Un bărbat lăudăros

Un bărbat care se laudă mereu nu va aprecia niciodată persoana de lângă el, va considera că meritul este doar al lui. El va fi greu de suportat, pentru că va considera că nu are niciun defect și că toată lumea trebuie să-i facă pe plac. El are de fapt o lipsă de încredere în sine și de asta se laudă singur. El are un sentiment de superioritate, încearcă să fie în centrul atenției, să manipuleze, dar această latură a sa egocentrică devine adesea copleșitoare pentru cei din jur.

Un bărbat lăudăros este enervant de multe ori, deoarece el îți va scoate în evidență mereu calitățile cu cea mai mică ocazie și chiar în mod exagerat. Are o lipsă de stimă de sine și caută să se afirme prin scandaluri ridicole. Uneori este arogant, mândru, încrezut și pretențios, are tendința de a se plasa mereu deasupra celorlalți și de a-i subestima.

Pantofi cu toc Stiletto cu prețuri de la 49 RON
Nervii, stresul, agitația și anxietatea dispar imediat
Crește în Hawaii și face minuni pentru organism
Vei fi șocat! Scapă imediat de mâinile uscate
Adevărul despre Anxietate, Alzheimer și Depresie
Felicitări! Te-ai calificat pentru o consultație gratuită

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.