Dragoste și relațiiCum trebuie să fie un bărbat pentru a impresiona o femeie?

Cum trebuie să fie un bărbat pentru a impresiona o femeie?

Cum trebuie să fie un bărbat pentru a face o femeie să se îndrăgostească? Fiecare bărbat trebuie să învețe cum să fie, pentru ca o femeie să fie impresionată de el. Nu contează doar frumusețea, mai sunt și alte aspecte care pot fi ușor de învățat și practicat, pentru a impresiona o femeie. Adevărata încredere vine din atitudine, încredere, comportament, calități pe care un bărbat le poate avea și după care tânjește o femeie.

Navigare rapidă în articol:

  1. Ce trăsături apreciază femeile la bărbați
  2. Cum abordezi femeile pentru a avea succes

1. Ce trăsături apreciază femeile la bărbați

Încrederea și stima de sine

Secretul pentru a fi un om încrezător are legătură cu atitudinea ta, cu modul în care privești. Trăim într-o lume în care femeile acordă atenție bărbaților puternici. Încrederea este distrusă de lipsa de experiență, de teama de a pierde, de frica de eșec. Frica este cea care îi împiedică pe oameni să obțină ceea ce își doresc de la viață.

Pentru a fi un bărbat încrezător în forțele proprii și cu stimă de sine, trebuie să aplici următoarele strategii:

  • Să crezi în capacitatea ta de a lua decizii sănătoase, în avantajul tău, asta va ajuta la creșterea stimei de sine
  • Să te concentrezi asupra obiectivelor și asupra calităților tale
  • Să practici recunoștința pentru că asta are un impact pozitiv asupra stimei de sine
  • Să elimini gândurile negative și să eviți stresul
  • Să-ți schimbi părerea greșită despre tine
  • Să înveți din greșelile proprii
  • Să-ți îmbunătățești aspectul personal și să-ți pui în valoare punctele forte; îngrijirea personală te va ajuta să-ți menții o stare de bine
  • Să accepți că schimbarea este constantă în viață și să fii sigur că meriți să fii fericit.

Pentru a avea mai multă încredere îți poți schimba stilul de viață. Asta înseamnă de exemplu să continui să avansezi în fiecare aspect al vieții tale, sau să renunți la anumite obiceiuri nesănătoase. Iată câteva sugestii: citește cărți de dezvoltare personală, economisește bani, fă sport, dormi mai mult pentru a fi în formă, învață lucruri noi, călătorește, participă la diferite evenimente și altele. Învață tot ceea ce crezi că te poate ajuta în viață. Educația este cheia succesului în viață.

Încrederea reală se construiește, vine din muncă și nu din aroganță.

Comportă-te ca un lider

Această atitudine emană încredere și asta se observă în jurul tău. O femeie va aprecia un bărbat care deține controlul asupra situației. Bărbații nu reușesc să aibă o atitudine de lider din cauza lenii sau a unor temeri. Acestea distrug capacitatea lui de a atinge succesul în viață.

Un bărbat matur ar trebui să dețină controlul vieții lui, să arate unei femei că este independent, sigur pe el și cu un țel în viață. Un astfel de bărbat nu permite nimănui să se amestece în viața lui (prieteni, părinți, rude) pentru că doar el cunoaște ceea ce este bine pentru el și toate circumstanțele ce au legătură cu viața sa.

Nu căuta aprobarea altor oameni, pentru că asta va trăda nesiguranța ta. Un bărbat de încredere nu știe ceea ce trebuie să facă, nu caută să fie acceptat cu disperare de alte persoane.

Dorința de a reuși

Un bărbat puternic are obiective serioase, pe care vrea să le atingă, pentru a avea mai mult succes în viață. Lenea împiedică atingerea succesului. Fără acțiune, degeaba ai talent, pentru că nu vei realiza nimic, iar timpul va trece fără rost.

Citește și:  Cu ce ne îmbrăcăm burtica - ghid vestmentar pentru femeile gravide

Gândirea pozitivă

Capacitatea de a avea o gândire pozitivă este un talent în ziua de azi, observat imediat de oamenii din jur. Încurajează oamenii și fii fericit pentru ei, motivează-i să reușească în ceea ce își doresc.

Umorul și sarcasmul

În interacțiunile dificile sau frustrante cu oamenii, un bărbat puternic trebuie să fie relaxat. Nu are rost să reacționezi și să arăți că ești afectat de prostia unor oameni. Este suficiant să analizezi, să-ți păstrezi cumpătul în cele mai grele situații, să eviți argumentele chiar dacă știi că ai dreptate. Cel mai indicat este să folosești umorul ca armă principală împotriva altor oameni.

Un bărbat amuzant și jovial va atrage atenția multor oameni și cu siguranță va impresiona multe femei.

Un alt aspect important este să nu eviți alte persoane (oamenii care te-au dezamăgit, foste prietene, vecini sau rude ce au caractere dificile). Evitarea oamenilor arată frică și o lipsă de încredere în forțele proprii.

2. Cum abordezi femeile pentru a avea succes

Întâlnirea cu o femeie nu se face oricum și aici un bărbat trebuie să aibă experiență. Cu cât va avea mai multe întâlniri, cu atât se va descurca mai bine.

În primul rând, el trebuie să aibă o ținută îngrijită, iar apoi să fie atent să nu înceapă comunicarea cu cea mai banală conversație. Dacă va spune lucruri copilărești, este posibil să fie perceput ca atare – ca un băiat și nu ca un bărbat.

Un lucru important este să ai carismă, să atragi atenția unei femei prin felul tău de a fi. Poți face asta, dacă te gândești că întâlnirea este ca un fel de aventură distractivă, în care te comporți agreabil, esti sociabil, amuzant și interesant.

Alte aspecte

Prima impresie contează întotdeauna, iar ea durează în timp. Femeile sunt impresionate de bărbații care sunt îngrijiți și care au curaj și încredere în ei.

Conversația trebuie să fie simplă și interesantă. Îndrăzneala contează, timiditatea trebuie eliminată, pentru că este un semn de slăbiciune și nesiguranță. Un bărbat timid va arăta că nu merită să stea alături de acea femeie.

Un bărbat trebuie să aibă personalitate, acest aspect este un factor determinant. Nicio femeie nu va iubi un bărbat fără personalitate, chiar dacă este incredibil de frumos.

Nici aroganța nu prea impresionează, femeile nu vor bărbați cu un comportament arogant și dificil. Dacă vrei să impresionezi o femeie frumoasă, fii sigur pe tine, prezintă-te ca un bărbat încrezător și plin de farmec. Nu trebuie să arăți că ești foarte interesat de o femeie, încearcă doar să-i stârnești interesul și să o impresionezi în mod subtil.

În mod evident contează și capacitatea de a filtra cu ea, dar pentru asta ai nevoie de practică, mai ales dacă ești un tip conservator și fără experiență. Sentimentele și emoțiile sunt primordiale pentru femei, deci pentru a le impresiona contează ceea ce transmiți și cum le faci să se simtă prin ceea ce transmiți. Contează mai mult felul cum spui anumite lucruri, decât ceea ce spui. Trebuie să ai arta conversației pentru a crea atracție.

S-ar putea să te intereseze și articolul: Cele mai sexy și importante cuvinte pe care o femeie le poate spune unui bărbat.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.