Părinți și copiiCele mai apreciate gadget-uri pentru copii – Părinții vor fi încântați să...

Cele mai apreciate gadget-uri pentru copii – Părinții vor fi încântați să le aibă!

Cauți noi gadget-uri pentru copii? Producătorii au creat diferite gadget-uri pentru copii, unice, interesante, foarte frumoase și utile pentru familiile care au copii. Află în acest articol care sunt cele mai apreciate gadget-uri pentru copii în acest an, care se pot cumpăra online.

1.Saddle Baby pentru a duce copilul pe umeri

Acest produs este perfect pentru părinți, este conceput pentru copiii cu vârsta de 2-5 ani. Cu ajutorul lui tatăl poate să-și ducă copilul pe umeri fără a-l ține de picioare cu mâinile, atunci când merge cu el la plimbare în aer liber. Avantajul este că poate avea mâinile libere pentru a ține alte lucruri sau pentru a face altceva. Cataramele suplimentare oferă confort și copilului și părintelui. Cureaua de prindere la pieptul tatălui este ajustabilă, disponibilă în toată gama de mărimi S-XL.

Acest produs este practic pentru vacanțe și călătorii, dar și pentru a merge cu micuțul în zone aglomerate, în piețe, magazine, la concerte sau la festivaluri.

Copilul va sta pe șaua din spumă poliuretanică pe umerii părintelui, ca pe un mic scăunel și va avea o priveliște grozavă în jur, de sus. Desigur copilul trebuie să aibă capacitatea de a-și menține echilibrul pe șaua produsului (pentru că nu are spătar pentru spate) atunci când tatăl se va deplasa.

Saddle Baby este un produs excelent pentru copii și părinți, este realizat din materiale de foarte bună calitate și este simplu de folosit. Produsul are un sistem de susținere, de fixare cu catarame, pentru picioarele copilului, astfel poziția lui pe umerii părintelui este mai sigură, tatăl nu mai trebuie să țină copilul de glezne cum făcea de obicei când purta copilul direct pe umerii lui.

Vezi aici produsul Saddle Baby.

2.Scaun confortabil pentru copil – Stokke Steps

Acest scaun pentru copil este foarte practic și confortabil și ușor de folosit de părinți. Scaunul are un ham detașabil care poate fi folosit pentru susținerea copilului. Scaunul are și un suport lateral pentru jucării pentru copil, astfel acesta se poate distra. În plus, scaunul oferă și posibilitatea de a legăna copilul, el se mișcă ca un balansoar, pentru ca acesta să poată adormi ușor.

Acesta este un echipament foarte bun pentru un copil mic. Bebelușul va sta comod și se va juca fericit cu jucăria prinsă de suport. Scaunul se poate folosi ca balansoar, fixat pe un suport pe podea, sau se poate atașa și de un scaun Stokke Steps și astfel el va deveni un scaun pentru un copil mai mare, pentru ca acesta să stea comod la masă.

Un astfel de produs este pliabil, se poate poziționa oriunde în casă, este ușor de transportat și în călătorii. Vezi aici cum se folosește, părinții vor fi încântați de un astfel de dispozitiv pentru copilul lor.

3.Gadget-uri pentru copii – Stația de supravegherea bebelușului – Watch Over Me Dream Station

Această stație de supraveghere pentru copii are un sistem bazat pe o tehnologie cu senzori. Dispozitivul se folosește în timpul nopții, el observă sunetele pe care le face copilul și mișcările lui, și răspunde corespunzător, prin muzică și iluminat. Părinții care folosesc acest produs vor observa că prin ajustări personalizate somnul copilului este mai bun și mai liniștit. Stația dispune de 18 melodii liniștitoare pentru copil.

Acest produs face parte din gama de gadget-uri pentru copii. Este recomandat pentru bebelușii de 0-5 luni. Vezi aici produsul.

4.Bicicleta Taga Tri Wheel pentru mamă și cărucior pentru copil

Această bicicletă este perfectă pentru părinți. Este un produs Taga, companie care este renumită pentru gama largă de accesorii de ultimă oră, pentru nevoile unei familii. Bicicleta este astfel construită încât să transporte copilul în căruciorul din față, acesta poate să exploreze lumea timp în care  mama sa pedalează pentru a ajunge în locul dorit.

Bicicleta este o modalitate nouă prin care părintele poate fi activ și poate să-și plimbe copilul într-un mod mai confortabil și sănătos. Căruciorul pentru copil este de calitate premium, iar bicicleta este ușor de folosit de către orice persoană din familie – mamă, tată, sau altcineva – pentru că are trei roți. Vezi aici produsul Taga.

5.Termometru de cameră pentru copii, din gama Groegg.

Acest termometru de cameră poate fi și o lampă de noapte, își schimbă lumina în funcție de temperatura din cameră. Este din gama de gadget-uri pentru copii, se recomandă părinților care au copii mici, sau pentru grădinițe. Are un design distractiv, este recomandat pentru camera copiilor. Produsul poate fi ca un ou sau poate avea și alte forme (bufniță, maimuțică).

Are funcții importante, ca de exemplu poate emite o lumină de noapte plăcută și în plus oferă și posibilitatea de citire a temperaturii din cameră. Vezi aici produsul.

6.Percy Penguin – Prietenul perfect pentru somnul bebelușului

Părinții care aleg produsul Percy Penguin au multe avantaje: produsul are 4 sunete liniștitoare pentru bebeluș, dispune de tehnologia Cry Sensor prin care emite două melodii ce calmează bebelușul și îl ajută să adoarmă,  volumul poate fi reglabil, are 5 nivele diferite de lumină care pot crea o atmosferă minunată pentru bebeluș în camera de somn, are un suport pentru a fi atașat de căruț sau de pătuț. Vezi aici produsul.

7.Duș pentru copii, foarte util pentru părinți

Dușul Deluxe Tub & Shower Baby Rinser se poate conecta rapid și astfel se poate folosi pentru a face baie copilului. Dușul poate fi setat la unul din cele 4 nivele pentru a avea un anumit debit de apă și pentru a pulveriza foarte ușor sau mai repede, în funcție de necesitate. Dușul face spălarea părului copilului mai ușoară, are furtunul destul de lung și este ușor de instalat.

Vezi aici cum arată produsul și cum se folosește.

8.Baby Shusher – un produs ideal pentru a adormi copilul

Acest dispozitiv emite un sunet ritmic „shhh…”, foarte familiar, care are efect fascinant asupra sugarilor și bebelușilor. Are posibilitatea de a acoperi zgomotele exterioare și de a emite un sunet cu efect de calmare asupra bebelușului, astfel acesta poate să adoarmă mai ușor. Specialiștii spun că dispozitivul poate crea prin acest sunet special atmosfera din pântecul mamei în care fătul era obișnuit. Sunetul se poate regla, cea mai înaltă treaptă poate fi aproape la fel de tare ca plânsul copilului, îl ajută să se calmeze și să nu mai plângă. Sunetul distrage atenția copilului și astfel îl relaxează.

Acest produs este aprobat FDA Medical Device. Poate fi folosit acasă sau poate reprezenta un accesoriu de călătorie foarte bun pentru familii care au un copil mic. Funcționează cu baterie, este realizat dintr-un material care este durabil și ușor de curățat.

Vezi aici cum funcționează aceste dispozitiv. Acesta este un dispozitiv genial pentru a vă calma copilul.

9.Lampă de noapte pentru copii – Crib Night Light

Acest produs care se numește Crib Night Light are un design frumos, este o lampă de noapte care poate crea un mediu de somn liniștit și odihnitor pentru camera copilului. Lampa se aprinde automat atunci când detectează sunetele emise de copil și mișcarea acestuia. Lumina își schimbă culorile și poate fi activată pentru a oferi un spectacol de lumini cu ajutorul unui proiector.

Lampa poate fi reglată de părinți pe diferite nivele de luminozitate, pentru a emite o varietate de melodii care se pot schimba cu ușurință. Toate acestea creează copilului o atmosferă plăcută și îl ajută să doarmă și să se simtă în siguranță.

Atunci când copilul plânge, lampa detectează sunetele acestuia printr-un senzor inteligent și emite o melodie care să-l calmeze. Lampa dispune de 9 melodii relaxante și sunete naturale.

10.Pat pentru bebeluș – Baby Maxi Cot

Acest pat pentru bebeluș se poate atașa la patul matrimonial al părinților. Este suficient de încăpător, poate fi folosit și pentru un copil și pentru gemeni. Produsul este de calitate, practic, eficient, poate fi transformat și în masă de lucru. Designul pătuțului este atractiv, poate fi și închis și folosit pentru transportul copilului. Este perfect pentru bebeluși, se atașează în siguranță de pat și este recomandat pentru părinții care au un bebeluș, care fiind foarte mic trebuie supravegheat pe timp de noapte.

Este realizat din lemn, este stabil, durabil, foarte ușor de curățat. Cu ajutorul lui, părinții dorm confortabil în patul lor și au posibilitatea de a fi lângă bebelușul lor dacă acesta se trezește în timpul nopții. Părinții trebuie să-și supravegheze mereu copilul și să-l protejeze. Iată ce trebuie să știe un părinte despre somnul bebelușului.

Vezi aici modul de asamblare al pătuțului.

11.Dispozitiv pentru unghiile bebelușului

Zoli Buzz B Baby Nail Trimmer – Acesta este un dispozitiv electric pentru unghiile bebelușului, înlocuiește unghiera. Nu le taie dar le pilește ușor astfel încât unghiile să fie perfect rotunjite, fără a afecta deloc pielea bebelușului. Dispozitivul funcționează cu baterie, are capete care se pot schimba și care sunt potrivite pentru diferite vârste ale copilului: 0-3 luni, 3-6 luni, 6-12 luni, peste 1 an.

Vezi aici cum arată dispozitivul.

12.Pernă pentru bebeluș – Bag Bean Baby

Acest produs practic și foarte confortabil pentru bebeluș. Are un design deosebit care se potrivește în orice decor pentru copil, indiferent că este fetiță sau băiat. Este recomandat drept cadou pentru familiile care au bebeluș. Pentru anumite ocazii sunt și alte cadouri pentru copii interesante care se pot oferi în dar.

Perna este realizată dintr-un material de calitate, ușor de curățat. Are husa impermeabilă la apă, poate fi curățată la mașina de spălat. Perna are o formă specială, previne acea problemă care apare la bebeluși –  de cap turtit – și poate reduce refluxul gastroesofagian la copil. Perna este confortabilă, are și o centură de siguranță care ajută la menținerea copilului în poziția cu fața în sus, acesta se poate mișca dar nu se poate rostogoli cu fața în jos.

Vezi aici cum arată produsul Bag Bean Baby.

13.Piggyback Rider – Rucsac pentru copil

Acest suport se poartă în spate ca un rucsac și este folosit pentru a purta copilul în spate în vacanțe și călătorii, dar și în alte locuri, prin oraș. Este recomandat pentru copiii care au vârsta de cel puțin 2 ani și jumătate. Tatăl poate duce copilul la plimbare în spate, când face drumeții, pentru ca acesta să nu obosească la drum dacă merge pe jos.

Produsul are și un ham de siguranță (curele ce se atașează de umerii copilului astfel acesta nu va cădea)  și mânere de care copilul se poate ține cu mâinile. De asemenea are și o bară care servește ca suport pentru picioare. Rucsacul cântărește cam 3 kg, permite transportul copilului în picioare, este practic și confortabil. Face parte din gama de gadget-uri pentru copii.

Vezi aici produsul Piggyback Rider.

14.Max Motor Dreams – Patul pentru bebeluș creat de Ford

Designerii de la Ford au creat un simulator al mișcărilor unei mașini pentru bebeluși. Ei au conceput un pat pentru bebeluș prin care să ofere părinților posibilitatea de a se odihni și ei mai mult. Produsul creat de Ford îl ajută pe bebeluș să adoarmă. Este un pat care simulează mișcarea, zgomotul și iluminatul stradal din timpul unei călătorii cu mașina. Patul are un difuzor prin care se aude zgomotul motorului și un sistem prin care simulează mișcarea oscilantă a drumului. Dispune și de un sistem de iluminare cu LED-uri prin care se emite o lumină galbenă asemănătoare cu cea stradală.

Vezi aici acest produs marca Ford.

15.Baloane cu apă – O mare distracție pentru copii!

Acest dispozitiv vă permite să umpleți 37 de baloane cu apă deodată și deci 100 de baloane în mai puțin de 1 minut. Avantajul este că baloanele cu apă sunt și legate la final, ele sunt gata pentru a fi folosite pentru distracție.

Baloanele cu apă sunt foarte apreciate de copiii dar și de adulți, ei se distrează cu ele în grădină vara, la petreceri, în weekend.

Vezi aici modul de umplere a baloanelor cu apă Bunch O Balloons Zuru.

16.Mimo Smart Infant Monitor

Acest produs este realizat pentru părinți, îi ajută să-și monitorizeze copilul când nu sunt lângă el. Dispozitivul se conectează la dispozitive inteligente de tip smartphone și poate oferi informații despre somnul copilului, respirația acestuia, poziția corpului, sunetele pe care le emite acesta și temperatura corpului. Face parte din gama de gadget-uri pentru copii.

Acest dispozitiv este interactiv și foarte ușor de utilizat. Are un design atractiv și este din materiale de calitate. Vezi aici produsul.

17.Summer Infant Panorama 2.0 – Monitor video pentru copil

Acest gadget pentru copii este un monitor care oferă o calitate excelentă a imaginii și care are și alte avantaje. Are un ecran de 12.7 cm pe care se pot vedea imagini minunate ale copilului, poate fotografia pe timp de noapte, are funcție zoom. Calitatea video și audio este foarte bună. Cu ajutorul dispozitivului se poate auzi și respirația copilului, dacă acesta este așezat aproape de patul lui.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.