Sarcină & Bebe17 produse pentru bebeluși care fac viața părinților mai ușoară

17 produse pentru bebeluși care fac viața părinților mai ușoară

Sunt multe produse pentru bebeluși foarte frumoase, utile, practice și interesante. Acestea se pot achiziționa de pe Internet și pot face viața părinților mai ușoară. Iată câteva dintre acestea!

1.Covor pentru schimbarea scutecului la bebeluș

Acest covoraș este perfect pentru o călătorie, face parte din gama de produse pentru bebeluși. Este un covoraș pe care se pune bebelușul atunci când mama trebuie să-i schimbe scutecul. Covorașul este pliabil, se împachetează foarte ușor, la final se obține o gentuță care se poate purta pe umăr sau se poate agăța de cărucior. În gentuță se pot pune și 2-3 scutece, o cremă pentru pielea bebelușului, o cârpă moale și un pachețel cu șervețele umede. Vezi aici produsul.

2.Sticlă pentru două băuturi

Această sticlă oferă avantajul că poate fi utilizată pentru două băuturi într-un singur recipient, una pentru acum și una pentru mai târziu. Poate conține apă pentru părinți și suc natural din fructe pentru copil. Sticla are două zone separate, în care se țin cele două băuturi diferite. Designul sticlei este foarte atractiv, iar prețul accesibil pentru părinți.

Sticla face parte din categoria de produse pentru bebeluși care sunt importante și pentru părinți. Sticla poate fi folosită pentru bebelușii care au vârsta peste 6-8 luni, ea poate fi umplută cu lapte, apă, suc de fructe.

Această sticlă inteligentă este perfectă pentru părinți și bebeluși, poate fi utilizată la plimbările în zilele însorite.

3.Jucării pentru bebeluși

Din gama de produse pentru bebeluși fac parte jucăriile Jellycat. Acestea sunt moi, simpatice, în formă de animăluțe – iepuraș, maimuțică, elefănțel, ursuleț, etc. Jucăriile de acest fel sunt preferate de bebeluși, ei se joacă cu ele și imediat adorm. Sunt realizate dintr-un material moale, care se spală foarte ușor în cazul în care se murdărește. Jucăriile au o textură delicată care este plăcută la atingere, deci potrivită și pentru pielea fină a bebelușului.

Jucăriile sunt foarte frumoase, bebelușii pur și simplu le iubesc. Ele pot fi jucării ideale pentru bebelușii foarte mici, care au doar câteva luni. Materialul jucăriilor are un efect calmant asupra bebelușilor, îi ajută să adoarmă.

Astfel de jucării pot fi un cadou minunat pentru orice bebeluș.

4.Barieră pentru cada de baie pentru bebeluș

Bariera pentru cada de baie face parte din gama de produse pentru bebeluși și are rolul de a transforma cada de baie pentru adulți într-o cadă de baie pentru copii. În acest fel se obține un spațiu foarte bun pentru a face baie bebelușului, în care el să se bălăcească și să se distreze cu jucării (rățuște și mingiuțe din cauciuc care plutesc pe apă).

Bariera pentru cada de baie oferă multe avantaje și anume:

  • Consumul de apă este redus la jumătate, la fel și consumul de energie
  • Se realizează un loc de baie interesant pentru copii
  • Baia pentru copii se umple cu apă rapid și poate fi utilizată în orice moment, astfel se economisește și timp
  • Se montează foarte ușor și este foarte utilă pentru spălarea bebelușului.

Vezi aici produsul.

5.Sac pentru jucării

Acest sac pentru depozitarea jucăriilor bebelușului este foarte atractiv, se poate folosi în baie. Are două ventuze cu ajutorul cărora poate fi prins de faianța de pe peretele din baie. În sac se pot depozita toate jucăriile de baie ale bebelușului.

Face parte din gama de produse pentru bebeluși, este practic, poate fi prins ușor de perete și la fel de rapid poate fi și desprins. Este realizat dintr-un material de poliester, tip plasă, astfel jucăriile ude se pot scurge de apă, după baie. Designul său este frumos, vesel, special creat pentru copii.

6.Covor cu senzor de temperatură pentru baie

Acest covor este foarte util pentru că este fabricat dintr-un material cauciucat care previne alunecarea în cada de baie și în plus arată temperatura apei pentru baie.

Dacă apa depășește temperatura de 37 grade Celsius atunci senzorul covorului va deveni roșu și astfel mama va ști că trebuie să regleze iar temperatura apei. Covorașul va indica dacă apa este prea fierbinte pentru pielea sensibilă a copilului.

Covorașul are și niște ventuze pe spate prin care se fixează de cada de baie. Ca design are desene frumoase care atrag privirile bebelușului. Designul atractiv îl va amuza pe bebeluș în timp ce face baie.

7.Față de masă pe care poți desena cu pixuri

Copiii se bucură mereu să aibă pe ce desena. Ei fac asta când sunt foarte mici, dar și când sunt la grădiniță sau la școală, în clasele primare. Acum pot desena și pe fața de masă, datorită faptului că a fost creat un produs care permite acest lucru.

Pe această față de masă se poate desena cu pixuri, carioci, creioane colorate. Fața de masă poate fi curățată foarte ușor de pete, desene, la mașina de spălat. Fața de masă este realizată din bumbac 100%, are un luciu aparte și o textură pe care se poate desena. Prin urmare, acum copiii au posibilitatea de a desena fără probleme pe fața de masă pentru că aceasta se spală perfect după aceea și va arăta ca nouă.

8.Căruciorul Myo Tronic care se mișcă singur

Producătorii italieni au inventat un cărucior pentru bebeluși care nu mai trebuie împins pentru că merge singur. Acest model de cărucior face parte din categoria de produse pentru bebeluși. Este produs de compania Foppapedretti din Italia – cunoscută pentru fabricarea produselor pentru grădinițe și de uz casnic.

Căruciorul are un buton pe mâner, pe care dacă apeși poate merge singur la viteza setată. Acest lucru se datorează faptului că are un acumulator detașabil și care poate fi reîncărcat. Folosind acest produs, mama nu mai trebuie să facă efort să împingă căruciorul, trebuie doar să-l țină și să-l direcționeze.

Căruciorul are un design elegant, este ușor, confortabil, poate fi rotit la 360 de grade (astfel se poate schimba poziția scaunului), are și un coș de cumpărături și mâner subțire. Acumulatorul va rezista chiar dacă mama trage sau împinge de cărucior prea tare. O singură încărcare a acumulatorului la priză poate ține 3-4 ore.

Acest produs este destul de compact, se poate plia pe roțile din spate. În acest fel poate fi cărat doar pe roata din față, ca un coș de cumpărături. Este destul de practic, poate fi transportat ușor chiar și pe scări. Conține și husă de ploaie, prin care este protejat complet de picăturile de ploaie.

Părinții sunt încântați de această tehnologie și sunt dispuși să plătească pentru această achiziție. Vezi aici produsul.

9.Pernă pentru femeia însărcinată sau pentru mama care alăptează

Această pernă poate fi utilizată în diferite scopuri: pentru somn, pentru a sta confortabil, pentru a ține copilul în timpul alăptatului, pentru a proteja copilul, pentru a susține o femeie însărcinată în timpul somnului. Perna are o formă specială și este foarte utilă, previne durerile de spate, de sciatică, migrenele, insomnia, alte probleme create de stres.

Această pernă este foarte bună pentru femeile gravide sau care alăptează, pentru că oferă sprijinul de care are nevoie o persoană pentru spate, stomac, șolduri, picioare. Perna are o husă detașabilă prin fermoar, care este fabricată dintr-un material lavabil, fără alergeni, rezistent la praf. Perna este relaxantă, poate fi utilizată și ziua și noaptea, ori de câte ori este nevoie.

Femeile însărcinate care folosesc această pernă spun că dorm mai bine noaptea și au un somn mai odihnitor. Perna este un bun suport pentru cap și corp. Este moale, flexibilă și destul de fermă pentru susținerea corpului. Husa ei poate fi îndepărtată și curățată ușor de pete la mașina de spălat.

10.Scaun portabil pentru copil

Aceasta este de fapt o valiză care se poate folosi drept scaun portabil pentru copil. Acum copilul poate sta comod și părinții îl pot hrăni mai ușor. În valiză se pot depozita câteva jucării pentru copil sau alte lucruri necesare acestuia (gustări, tacâmuri, hăinuțe). Valiza are suficient spațiu pentru lucrurile copilului și arată și foarte elegant.

Este simplu de utilizat și în plus poate fi purtată pe spate de părinți ca un rucsac, acesta fiind un avantaj. Este concepută ca o geantă sport, elegantă pentru transport, care poate fi potrivită pentru orice plimbare sau călătorie. Are și curele reglabile și un sistem de prindere prin cataramă. Scaunul este ușor rabatabil, iar materialul din care este fabricat este ușor de curățat. Valiza nu cântărește mai mult de 1,2 kg dacă este goală. În ea se pot pune lucruri diferite, capacitatea sa maximă fiind de 20 kg. Vezi aici produsul.

11.Tavă din silicon pentru mâncarea bebelușului

Această tavă pentru bebeluș este realizată din silicon 100% și poate avea forme diferite. Cu ajutorul ei se păstrează masa curată, iar copilul va fi mult mai încântat să ia masa. Marginile tăvii sunt destul de înalte astfel în formele create se poate pune mâncarea (sosuri, piureuri, legume, fructe). Materialul din care este fabricată tava este durabil, rezistent, ușor și simplu de curățat. Produsul este recomandat pentru copiii mici, cu vârsta de 0-3 ani.

Tăvile pot avea diferite forme care fac copilul să zâmbească, pot avea forme de animale simpatice: de iepuraș, ursuleț, hipopotam, broscuță țestoasă, dinozaur, etc. Tava poate fi luată în călătorii, este practică, perfectă pentru asta, poate înlocui multe castronele și farfurii.

12.Cort de plajă pentru bebeluș

Acest cort de plajă este special pentru copiii mici, cu vârsta mai mică de 3 ani. În el pot intra 1-3 persoane. Cortul are o zonă în care se poate pune apă, în care copilul se poate bălăci, fără a fi nevoie să meargă la mare. Cortul este foarte bun, îl protejează pe copil de radiațiile ultraviolete UV care pot fi prea intense pentru pielea lui delicată.

Cortul poate avea și alte culori, este încăpător, este realizat din material din poliester. Vezi aici produsul.

13.Termometru digital pentru copil

Acest termometru are un design vesel, cu desene animate, cu animăluțe simpatice: albinuță, dinozaur, broscuță, ursuleț, purceluș, pisicuță, pinguin și altele. Se lipește de fruntea copilului, se așteaptă 30 de secunde pentru ca apoi să se citească temperatura bebelușului. Termometru trebuie depozitat într-un loc uscat și răcoros. Este un produs sigur, care arată exact temperatura corpului bebelușului.

14.Leagăn și balansoar pentru bebeluș

Producătorii de mobilier Ontwerpduo au realizat un leagăn și balansoar pentru bebeluși care are un design plăcut și este util și pentru părinți. Mama poate sta pe el și citi o revistă în timp ce își leagănă și bebelușul ca să adoarmă. Mama poate sta confortabil pe acest scaun pentru a fi atentă și la bebeluș în timp ce acesta doarme.

Acest scaun și balansoar este fabricat din lemn și poate fi folosit de părinți și într-un apartament mare și într-un apartament mai mic. Are un design simplu, nu este prea sofisticat, dar este elegant.

15.Leagăn pentru bebeluș

Acest leagăn poate fi prins de tavan cu ajutorul unui cârlig. Leagănul are o saltea din bumbac 100% natural, lavabilă, antialergică și confortabilă. Peste leagăn se pune o perdea care face acest leagăn să aibă un aspect și mai romantic. Leagănul are un design unic, bebelușul se poate simți minunat în el. Mișcarea este relaxantă, în orice direcție, va liniști bebelușul, astfel el va adormi imediat. Vezi aici produsul.

16.Termometru pentru cameră și apa din cada bebelușului

Această jucărie distractivă este de fapt un termometru care poate monitoriza temperatura din cameră sau din baie. Termometrul în formă de rățușcă va arata exact temperatura apei din cada în care face baie bebelușul. Termometrul are un design drăguț și reprezintă o jucărie pentru copil. Acesta se va juca cu rățușca în apă, astfel baia va fi pentru el un proces mult mai distractiv.

Termometrul poate fi utilizat și pentru camera copilului. Funcționează cu baterii, poate fi scufundat fără probleme în apă, nu se va defecta. Termometrul poate avea și alte forme, de broscuță, pisică de mare, delfin, ursuleț și altele.

Vezi aici produsul.

17.Coș pentru bebeluș pentru baie

Acest coș este perfect pentru bebeluș, este foarte confortabil, se poate pune în cadă. Are dimensiunile potrivite pentru bebeluș, poate fi utilizat atunci când se face baie copilului. Coșul se curăță și se spală ușor, este simplu de folosit, se poate agăța pentru a fi pus la uscat.

Coșul este moale, bebelușul se va simți foarte bine când va sta în el. Părinții pot folosi coșul și pentru călătorie, se poate transporta foarte ușor. Vezi aici produsul.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.