Animale de companieCare sunt cele mai calme rase de câini potrivite pentru familia ta?

Care sunt cele mai calme rase de câini potrivite pentru familia ta?

Daca esti o persoana linistita cu siguranta nu ai nevoie de un animal de companie hiperactiv. Trebuie sa alegi un caine cu un nivel de activitate scazut sau moderat, care sa fie calm si prietenos. Intotdeauna un caine hiperactiv este galagios, latra mult si este foarte energic. Poate fi greu de dresat, trage in mod constant de lesa, musca daca nu-i place ceva iar uneori latra in continuu pentru a-si arata nerabdarea, faptul ca este plictisit si vrea la plimbare. Pentru cei care doresc sa adopte un caine calm, prezentam cele mai cunoscute rase de caini de acest tip, recomandate unui crescator linistit de animale.

Cele mai calme rase de caini:

English Toy Spaniel
English Toy Spaniel

English Toy Spaniel este un caine de talie mica, prietenos, jucaus, afectuos si loial familiei. Are un temperament curajos, este sociabil, usor de dresat si ideal pentru o familie linistita care locuieste intr-un apartament.

Basset Hound
Basset Hound

Basset Hound este o rasa de caine din Franta care are un nivel de activitate scazut sau moderat. Are corpul de talie medie, indesat, cu picioare scurte si blana scurta si dreapta. Ochii acestui caine dau impresia ca animalul este mereu trist ceea ce te cucereste din prima clipa, incat este imposibil sa nu-l iubesti. Are un temperament prietenos, este linistit si sociabil, afectuos si un animal de companie potrivit pentru o persoana linistita sau in varsta.

Dog German
Dog German

Dog German este o rasa de caini de talie mare, de origine din Germania, cu un temperament jucaus, sociabil, afectuos si prietenos. Aceasta rasa este considerata cainele oficial al Germaniei.

Mastiff German este un animal de companie foarte frumos, calm si prietenos, are un aspect aristrocratic. Este recomandat unei familii linistite care isi doreste un animal mai putin activ.

Sealyham Terrier
Sealyham Terrier

Sealyham Terrier este un caine de talie mica din Tara Galilor, robust si rezistent. Are un nivel de activitate moderat, este putin incapatanat, prietenos si loial cu stapanul si cu familia acestuia.

Mastino Napoletano
Mastino Napoletano

Mastiff de Napoli sau Mastino Napoletano este un animal de companie de origine din Italia care desi este de talie mare, este foarte calm, protectiv si prietenos cu stapanul si familia acestuia. Are tendinta de a fi un animal linistit, calm, dar cu o minte independenta.

Sussex Spaniel
Sussex Spaniel

Sussex Spaniel este o rasa de caine din Marea Britanie dezvoltata in regiunea Sussex. Este un caine calm, prietenos, sociabil, dar care are uneori tendinta de a latra mult. Are un nivel de activitate moderat de aceea este recomandat ca animal de companie unei persoane linistite.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.