Noile filme Disney anunțate deja pentru fani

0
127

Disney are noi proiecte de film și televiziune, din care a dezvăluit câteva aspecte pentru fani. Află în acest articol noile filme Disney care au fost deja anunțate pentru următori ani, 2021-2023.

Navigare rapidă în articol:

  1. Turning Red (2022)
  2. Diary of a Wimpy Kid (2021)
  3. The Ice Age Adventures of Buck Wild (2022)
  4. The Guardians of the Galaxy Holiday Special (2022)
  5. Rogue Squadron (2023)
  6. Lightyear (2022)
  7. Fantastic Four (2023)
  8. The Chris Paul Project
  9. The Keanon Lowe Project

1.Turning Red (2022)

Fanii Pixar probabil deja așteaptă filmul “Turning Red, care este debutul de lungmetraj al unui alt regizor talentat, Domee Shi, care a primit Premiul Academiei pentru scurtmetrajul Pixar “Bao”.

În film este vorba despre o adolescentă Mei Lee, în vârstă de 13 ani, care este prea încrezătoare și entuziasmată de schimbările care au loc în viața sa și corpul ei, mai ales că în plus constată că se transformă pe neașteptate într-un uriaș panda roșu, dar incredibil de drăguț. Filmul va apărea în 2022.

Vezi aici un video despre filmul “Turning Red“:

2. Diary of a Wimpy Kid (2021)

Acesta este viitorul film animat “Jurnalul unui copil Wimpy” inspirat din seria de cărți pentru copii, cu același nume. Va fi lansat în anul 2021 și este scris de Jeff Kinney. Cu siguranță filmul va deveni la fel de popular ca și cartea care a fost lansată în octombrie și care a devenit imediat un bestseller în New York Times.

În film, personajul Greg Heffley (un erou neînfricat) primește un look cu totul nou și nu este prea încântat de asta.

Vezi aici un video despre filmul “Diary of a Wimpy Kid“:

3. The Ice Age Adventures of Buck Wild (2022)

Seria de filme Ice Age a avut un mare succes, acestea au fost considerate remarcabile de către fani. Acest film “The Ice Age Adventures of Buck Wildeste așteptat în anul 2022. Va fi cu siguranță un nou film senzațional din categoria filmelor Epocii de Gheață. Premiera filmului va fi pe Disney Plus.

Despre film se spune că se va axa pe aventura hilară a unor personaje în căutarea lui Buck, precum și problemele cauzate de frații opusumi Crash și Eddie. Buck este un personaj curajos și cam nebun, care a debutat în filmul “Ice Age 3 – Dawn of the Dinosaurs“. În acest film, Buck va avea noi aventuri din care va supraviețui, chiar dacă își va pierde un ochi.

Vezi aici un video despre filmul “The Ice Age Adventures of Buck Wild“:

4. The Guardians of the Galaxy Holiday Special (2022)

Acest film “The Guardians of the Galaxy Holiday Specialeste realizat de regizorul James Gunn și va apărea probabil în 2022. Filmul este de fapt partea a treia a filmului Guardians of the Galaxy.

În film, gardienii au peripeții ciudate și comice în spațiu, de Sărbători. Filmul va fi oarecum diferit, distractiv și foarte interesant. Regizorul James Gunn este încântat de acest film, mai ales că el spune că iubește foarte mult vacanța și Sărbătorile, de aceea dorește să înveselească personajele, gardienii Galaxiei în spațiu, îi învață cumva despre importanța Crăciunului și despre personajul Scrooge. Va fi un film cu adevărat amuzant.

Citește și:  Planet Earth: A Celebration, 2020 – Minunea lumii naturale

Vezi aici un video despre filmul “The Guardians of the Galaxy Holiday Special“:

5. Rogue Squadron (2023)

Acest film este de fapt un fel de “Star Wars” cu accent Disney. Filmul va fi scris de regizorului Patty Jenkins care a făcut și filmul “Wonder Woman”. Filmul va fi un concept cu totul original și este programat să fie lansat în luna decembrie 2023.

Vezi aici un video despre filmul “Rogue Squadron“:

6. Lightyear (2022)

Acest proiect Pixar apare în anul 2022 și va fi o altă poveste ce se aseamănă puțin cu “Toy Story” (“Povestea Jucăriilor”), dar nu va fi chiar un film despre viața secretă a jucăriilor, ce prind viață când nu sunt văzute de oameni.

“Lightyear” va fi de fapt un film științifico-fantastic, cel mai nou Pixar, care pur și simplu ne duce în spațiu împreună cu Buzz Lightwear. Prin urmare filmul este complet diferit de Toy Story.

Jucăria Buzz Lightyear din filmul Disney Pixar va avea vocea actorului Chris Evans (care a jucat în “Captain America: The First Avenger”). Din ceea ce a spus și a scris pe Instagram, Chris Evans este foarte entuziasmat că lucrează pentru Pixar și că vocea sa va fi în acest film. Unii fani se întreabă de ce nu este folosită vocea lui Tim Allen, care l-a interpretat pe Buzz în celălalt film. Răspunsul a fost că acest film este de fapt povestea reală a unui om (a unui tânăr pilot care a făcut o călătorie în spațiu) și nu a unei jucării, deci va avea altă voce și altă personalitate.

Despre întregul concept din spatele filmului “Lightyearde la Pixar s-a spus că va fi complet nebunesc și genial.

Vezi aici un video despre filmul “Lightyear“:

7. Fantastic Four (2023)

Filmul de desene animate “Cei 4 fantastici” nu va apărea probabil mai devreme de anul 2023. S-a confirmat deja faptul că “Fantastic Four” va fi un proiect de lungmetraj. Regizorul Jon Watts va regiza acest proiect.

Vezi aici un video despre filmul “Fantastic Four“:

8. The Chris Paul Project

Acest film biografic “The Chris Paul Project aduce în prim plan povești de viață ale jucătorilor NBA. Regizorul spune că va fi un film despre superstarul NBA Chris-Paul. Disney promite o poveste emoționantă, despre familie, iubire, destin, moștenire, despre câteva drame sportive inspirate din realitate.

9. The Keanon Lowe Project

Unul din proiectele Disney este și acest film “The Keanon Lowe Project în care apare povestea reală a lui Keanon Lowe, un antrenor de fotbal din liceul Parkrose, din Portland, care a reușit să prevină o mare tragedie, prin dezarmarea non-violentă a unui elev ce avea o armă în mâini, în 2019. În realitate, Lowe a primit o Medalie de Onoare pentru curajul său, în acel an.

S-ar putea să te intereseze și articolul: Top 5 filme pentru adolescenți din anul 2020 – Ecranizări după cărți celebre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.