Casă și grădinăFlori artificiale și flori din hârtie creponată pentru nunți, alte evenimente și...

Flori artificiale și flori din hârtie creponată pentru nunți, alte evenimente și decorul casei

Artiștii care realizează flori artificiale transmit magia acestor plante prin creațiile lor. Ei folosesc diferite materiale, culori și tehnici de design, pentru a realiza flori deosebit de frumoase. Florile artificiale sunt folosite în diferite ocazii, la ceremoniile de nuntă, popularitatea lor este deja cunoscută de secole.

Află ce avantaje oferă utilizarea de flori artificiale și flori din hârtie creponată la diferite evenimente!

Navigare rapidă în articol:

  1. Flori artificiale la nunți și botezuri
  2. Decor elegant în casă cu flori artificiale
  3. Decor din hârtie creponată

Flori artificiale la nunți și botezuri

Buchet de flori artificiale

Unul din momentele importante în planificarea nunților și botezurilor este decorarea spațiului unde are loc evenimentul, cu flori artificiale. Cei care vor să facă un decor uimitor, se pot inspira din imaginile cu flori de pe Pinterest.

Foarte renumite sunt și coronițele cu flori care se folosesc la diferite evenimente, nu doar la nunți. De exemplu, la noi în țară dar și în străinătate, este renumit un accesoriu tradițional – coronița de Crăciun. Astfel de lucruri pot fi realizate din flori artificiale și pot fi oferite în dar la rude și prieteni, cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

La fel de populare sunt coronițele pentru păr, pentru mireasă, care pot de asemenea fi realizate din flori handmade. Un astfel de accesoriu este foarte frumos, scoate în evidență feminitatea miresei. Foarte renumite sunt coronițele din margarete, care transmit veselie aproape instantaneu.

Coronița din flori este un accesoriu elegant pentru orice mireasă.

Flori artificiale la nunți

Buchet de flori artificiale pentru nunți

Florile sunt elemente cheie în decorul festiv al nunții și reprezintă romantismul. Alegerea florilor artificiale potrivite se face în funcție de preferințe, tematica nunții, perioada din an când are loc evenimentul. De pildă, toamna și iarna sunt preferate orhideele, crizantemele, garoafele, begoniile și trandafirii. Primăvara se optează pentru florile acestui anotimp – crini, azalee, magnolii, frezii, lalele, etc. În anotimpul de vară, cele mai potrivite sunt florile de câmp.

Indiferent de eveniment, florile artificiale se aleg în funcție de preferințe și buget. Mulți optează pentru o combinație între flori artificiale și flori naturale la nunta lor, pentru că astfel se creează un cadru mai sofisticat.

Flori artificiale la botez

Buchet de flori artificiale pentru botez

La botez, aranjamentele cu flori artificiale sunt o idee grozavă. Acestea pot decora sala unde are lor evenimentul, pot crea o atmosferă frumoasă pentru copii și invitați. La petrecerea de botez se pot folosi vaze cu flori artificiale pe mese, lumânări de botez ornate cu flori handmade, cutii decorative cu flori realizate din diferite materiale, aranjamente pentru sală, biserică, mașină, scaune, mese și multe altele. Aranjamentele din flori artificiale se pot închiria sau realiza la comandă.

Capete flori artificiale

Capăt de flori artificiale pentru evenimente

Dacă ești în căutare de capete flori artificiale, poți găsi astfel de produse pe Internet. În magazinele online cu produse din lumea floristică, se comercializează buchete deosebite de flori artificiale care arată extraordinar. Poți cumpăra flori care arată realist, trandafiri criogenați sau stabilizați, capete flori, dantele, vaze, lumânări festive, accesorii fel de fel.

Cele mai populare capete de flori artificiale sunt: crăciunițele pentru sărbători, calele, trandafirii, crizantemele și garoafele.

Decor elegant în casă cu flori artificiale

Decor, vaze cu flori artificiale

Florile artificiale realiste sunt mereu prezente în vitrinele designerilor de modă internaționali. Ele apar și în revistele de modă, fac parte din decorul prezentărilor colecțiilor de îmbrăcăminte din întreaga lume.

Astfel de flori, atât de frumoase, pot face parte și din decorul casei. Ele reprezintă elemente minunate de design interior pentru casă sau apartament. Folosirea unui aranjament floral artificial este o idee excelentă, mai ales dacă acesta este îndrăzneț și plin de culoare, astfel el aduce veselie în casă.

Cine a cumpărat deja flori artificiale, a experimentat cu siguranță adevărata splendoare a trandafirilor care pot fi realizați în numeroase nuanțe de culori. Probabil mulți oameni au cumpărat trandafiri artificiali pentru ai folosi în multe ocazii. Ei sunt ideali pentru decor, într-o vază, sau pentru cadouri.

Florile artificiale se pot realiza din pânză, hârtie sau alte materiale. În florării poți găsi tot felul de flori artificiale, care sunt în nuanțe foarte frumoase, perfect realizate, astfel încât par reale.

Florile artificiale arată deosebit de elegant într-o vază, cât și într-un decor mai impresionant.

Decor din hârtie creponată

Aranjament floral din hârtie creponată

Mulți oameni au experimentat deja plăcerea de a crea flori fantezie, din hârtie creponată floristică. Această hârtie este frumoasă, ea poate fi pliată și modelată cu ușurință, astfel se pot obține diferite figurine și flori.

Hârtia creponată poate fi utilizată în diferite scopuri, ea nu este deloc costisitoare. Poate fi utilizată la realizarea unor flori pentru decorul casei, la cadourile, decorațiuni pentru bradul de Crăciun, etc. Cu puțină imaginație, poți crea lucruri extraordinare. Hârtia este ușor de pliat și de manevrat, ea poate fi răsucită, pictată și chiar cusută.

Hârtie creponată floristică perfectă pentru realizarea de flori și lucruri handmade

Pasionații de origami realizează diferite flori artificiale din hârtie creponată colorată, dar și alte lucruri interesante. Din hârtie se pot realiza multe lucruri deosebite: pălării, ghirlande pentru bradul de Crăciun, fulgi de zăpadă, animale, etc. Pe Internet poți găsi diferite tutoriale din care poți învăța să faci origami din hârtie colorată. Vei fi captivat de posibilitățile pe care ți le oferă hârtia, vei deveni un mic artist de produse handmade.

Plierea hârtiei și modelarea ei este o artă populară, prezentă în multe culturi, mai ales în China. Deja sunt foarte cunoscute felinarele sau abajururile chinezești realizate din hârtie creponată. În prezent și copiii sunt pasionați de origami, mulți știu să realizeze figurine foarte frumoase. Origami cea mai faimoasa artă japoneză, a plierii de hârtie colorată.

Oamenii sunt pasionați de lucruri handmade, unii chiar reciclează și reutilizează diferite materiale, sau achiziționează hârtie pe Internet, care are un preț foarte mic. Din hârtie creponată ei fac flori dar și felicitări, cutii decorative, ambalaje pentru cadouri și alte lucruri interesante. Se pot folosi și alte materiale, cum sunt resturile de tapet, nasturii, hârtia vintage, țesăturile fel de fel.

Datorită structurii sale deosebite, hârtia creponată este ideală pentru realizarea de flori artificiale. Din ea se realizează ușor lalele, crini, narcise, trandafiri și multe altele. Descrierea pașilor apare în tutoriale pe YouTube, ori în cărți de lucru manual sau cu diverse decorațiuni.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.