Casă și grădinăTendințe de decor pentru Crăciun în anul 2019 – Bradul artificial roz

Tendințe de decor pentru Crăciun în anul 2019 – Bradul artificial roz

Când vine vorba despre amenajarea unei locuințe, este bine să se afle actualele tendințe de decor și de design interior. Având în vedere faptul că se apropie Sărbătorile de iarnă, contează îndeosebi tendințele de decor pentru Crăciun din anul 2019, pentru a crea un aspect impecabil, o atmosferă frumoasă, pentru cei din familie, dar și pentru oaspeți. Află care sunt tendințele de decor pentru Crăciun, dar și câteva idei privind amenajarea și decorarea unei case primitoare de Sărbători.

Navigare rapidă în articol:

 1. Tendințe de decor importante pentru Crăciun în 2019
 2. Bradul de Crăciun roz – Una din cele mai interesante tendințe de decor în 2019
 3. Cele mai bune lumini de Crăciun în acest an

1. Tendințe de decor importante pentru Crăciun în 2019

Principalele nuanțe de culori care apar în actualele tendințe de decor, din anul 2019, sunt:

 • Verde brad, verde smarald, turcoaz
 • Bordeaux, albastru regal, vișiniu, roșu, negru
 • Auriu, argintiu, roz.

Tendințele de decor pentru Crăciun includ combinații armonioase de nuanțe de culori unice, care pot realiza un decor elegant, plin de rafinament, festiv. Pentru un cadru decorativ nobil și opulent se recomandă auriul, albastrul, verdele smarald și vișiniul.

Dacă se alege negrul, trebuie combinat cu argintiu sau cu alte accente metalice, cum sunt cele asemănătoare cromului.

Cele mai populare nuanțe de culori de Crăciun sunt cele naturale, neutre, de: bej, maroniu, gri, cenușiu, verde brad, verde deschis.

Stilul „Cool Natural

Experții recomandă pentru tendințe de decor de Crăciun mai ales stilul foarte natural, care este inspirat din pădure. Acest stil este numit „Cool Natural” și include elemente din natură (ex. iarbă, lemn, ciuperci, conuri de pin și de brad), dar și elemente care te duc cu gândul la anotimpul de iarnă (la gheață și zăpadă).

Ornamentele specifice acestui stil sunt cele naturale, care pot fi completate cu globuri din sticlă sau cristal. Restul decorului este caracteristic stilului scandinav, în care se pune accent pe culori, care se potrivesc între ele și pe elemente rustice.

Nu trebuie uitat nici de coronițele de Crăciun și de nenumăratele decorațiuni tradiționale, care ne fac să devenim nostalgici. Cu siguranță fiecare are acasă cel puțin o cutie cu decorațiuni preferate de Crăciun, cu globuri colorate, steluțe, clopoței, care pot fi folosite în fiecare an.

Stilul vintage

Stilul vintage este în trend în anul 2019. Acesta amintește de ornamentele de altădată, pe care le foloseam în copilărie, la bunici. În acest Crăciun sunt recomandate astfel de decorațiuni cu jucării din lemn, clopoței, ornamente din fructe de pădure, nuci și ghinde, sau alte elemente tradiționale, foarte simple și frumoase. Nuanțele de culori recomandate sunt: bej ca nisipul, vișiniu deschis, bleu, azur, gri deschis și gri închis.

Stilul nobil, bogat, de lux numit „American Sweet Lush”

Acest decor este deosebit de bogat și opulent, elegant și rafinat, le fel cum l-ai văzut în filmele americane de Crăciun. Toate decorațiunile sunt cât mai sofisticate, includ bomboane, jucării în formă de Moș Crăciun, steluțe, clopoței, inimioare și altele. Nuanțele de culori predominante sunt: auriu, bej deschis, roșu, verde, albastru deschis și gri cenușiu. Cele mai importante elemente pentru bradul de Crăciun sunt globurile și ghirlandele.

Tendințe de decor 2019 – Ornamente de Crăciun

Cele mai bune ornamente de Crăciun sunt:

 • Diferite modele de globuri în relief, în variate culori
 • Decorațiuni din crenguțe de brad, de pin și din eucalipt
 • O mare varietate de conuri în diferite forme și dimensiuni
 • Figurine interesante aurii și argintii, în formă de clopoței, ciupercuțe, păsări și animale – cai, cerbi, căprioare, urși polari, vulpi, bufnițe, colibri
 • Elemente decorative din materiale pufoase, care au aspect de catifea sau de blană de oaie; se poate folosi lâna, paiele, țesăturile colorate
 • Felinarele aurii și argintii, globuri colorate cu ornamente florale
 • Penele de păun și lumânările decorative luxuriante cu accente aurii.

2. Bradul de Crăciun roz – Una din cele mai interesante tendințe de decor în 2019

Potrivit statisticilor, în acest an cei mai căutați de cumpărătorii online de pe eBay sunt brazii artificiali roz de Crăciun. În această perioadă din an, au crescut căutările la brazi artificiali de culoare roz. Aproximativ 18 oameni pe oră accesează astfel de produse pentru Crăciun. Bradul artificial roz, deși este atât de neobișnuit, s-a vândut în acest an pe eBay mai mult ca niciodată.

Nuanța roz la bradul artificial de Crăciun este în tendințele modei din acest an și apare deja în fotografiile multor persoane din întreaga lume, pe Instagram. Mulți oameni preferă bradul artificial, și pentru acest an culoarea roz este preferată, considerată foarte interesantă și în trend.

Decorațiunile perfecte pentru bradul artificial roz sunt cele în nuanțe de auriu și alb. Specialiștii recomandă în general decorațiunile în alte culori, în orice caz diferite de tonurile de roz. Dintre cele mai preferate nuanțe de culori fac parte: albastru deschis, roz-gri și alte opțiuni cromatice.

Dacă se dorește un brad care să impresioneze mai ales prin culoarea roz, se pot alge decorațiuni în culori translucide, ca de gheață. Cele mai elegante sunt decorațiunile din sticlă și din cristal, aurii și argintii.

Această tendință elegantă, veselă și interesantă a cucerit deja multă lume în acest an, pentru că rozul a fost și una din culorile preferate în modă în 2019, mai ales în sezonul de primăvară-vară. Designerii au pus accent pe roz-ciclamén, dar și pe nuanța de roz-coral.

Care sunt nuanțele de roz în trend, la brazii artificiali de Crăciun?

În acest an este la modă bradul de Crăciun roz sau bradul artificial verde dar în nuanțe de roz. De asemenea, sunt în trend nuanțele de roz deschis, roz ca piersica, roz fuchsia.

În acest an se dorește atragerea atenției asupra protejării mediului, împotriva poluării. Sunt mediatizați brazii artificiali și ecologici, pentru a stopa tăierea brazilor naturali.

Există diferite variante de brazi artificiali în această culoare:

 • Brazi artificiali roz simpli, înalți până în tavan și înguști
 • Brazi artificiali roz cu ramurile ce par pudrate cu alb, care imită înghețul; aceștia au și instalație cu LED-uri
 • Brazi de culoare roz deschis sau roz pal, care au un aspect mai diafan
 • Brazi artificiali roz cu lumini roz
 • Mini brazi de Crăciun de culoare roz, care au înălțimea de 20 cm
 • Brazi artificiali roz cu un aspect unic, ondulat, care par mai subțiri decât un model clasic
 • Brazi artificiali roz mai mici, care au ramurile mai bogate și mai voluminoase, perfecte pentru a susține greutatea multor ornamente.

Astfel de brazi artificiali se pot cumpăra pe Internet, de exemplu pe eBay sau pe Amazon. Unele produse se vând cu tot cu suportul pentru brad. Unii brazi artificiali sunt foarte înalți, pot avea și 4 m.

3. Cele mai bune lumini de Crăciun în acest an

Experții recomandă decorațiunile luminoase de Crăciun pentru exterior, cum sunt renii cu sanie, copăceii cu LED-uri albe cu lumină rece sau lumină caldă, felinarele, arcurile cu becuri, lumânările cu LED, coronițele sau ghirlandele cu LED-uri. Acestea merg cu baterii și sunt foarte strălucitoare.

Foarte apreciate sunt luminile în formă de stea cu LED-uri, care pot fi și de interior și de exterior. De asemenea, oricine ar aprecia o stea căzătoare care să fie fixată de peretele casei, ca o decorațiune de Crăciun.

Un om de zăpadă alb cu numeroase becuri înfășurate în jurul cadrului de sârmă din care este construit, este perfect pentru grădina casei, în perioada de Crăciun.

Foarte frumoase sunt luminile și instalațiile de Crăciun în formă de fulgi de nea, globuri argintii, ghirlande din fibră optică, etc.

La magazinele de bricolaj, unde se vând și brazi, se comercializează tot felul de decorațiuni luminoase, cum sunt:

 • Copăcei cu flori care au numeroase LED-uri ce funcționează cu baterii
 • Copăcei cu micro LED-uri și lumină caldă
 • Steluțe cu LED și alte forme de ornamente
 • Ramurile luminoase care au și 100 de becuri și pot funcționa cu priză
 • Candelă cu LED și baterii, sau cablu USB
 • Lumânări aurii sau argintii cu LED și baterii
 • Felinar cu lumină caldă, cu multe LED-uri și baterii.

De asemenea, sunt multe decorațiuni luminoase în formă de brad, care au LED-uri și alimentarea cu baterii.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.