Timp liberFilme de văzut: Principalele filme pentru copii din 2021

Filme de văzut: Principalele filme pentru copii din 2021

Toate filmele pentru copii, din acest an, sunt foarte interesante și pot fi savurate și de adulți. Vizionarea de filme alături de copii este o experiență plăcută și o oportunitate de a întări legăturile de familie. Poți vedea filmele acasă (de exemplu pe Netflix) sau la cinema. Indiferent de alegere, merită să investești în nevoia copilului de a se distra, de a intra în contact cu cultura, an de an, încă de la o vârstă fragedă. În cele de mai jos poți afla 10 idei de filme 2021, care sunt perfecte pentru o seară de familie.

Navigare rapidă în articol:

  1. The Croods: A New Age
  2. Cinderella
  3. Peter Rabbit 2: The Runaway
  4. Raya and the Last Dragon
  5. Black Widow
  6. Rumble
  7. Cruella
  8. Minions: The Rise of Gru
  9. Space Jam: A New Legacy
  10. The Boss Baby: Family Business

1. The Croods: A New Age

Această peliculă este o continuare a filmului de animație din 2013 – „The Croods”. Vocea persoanjelor principale Phil și Hope este asigurată de actorii Peter Dinklage și Leslie Mann. Vocea lui Grug Crood, tatăl supraprotector, este a lui Nicolas Cage. Ugga are vocea lui Catherine Keener.

Vezi aici un video despre filmul The Croods: A New Age:

2. Cinderella – Cenușăreasa

Este un film romantic muzical, inspirat din basmul „Cenușăreasa”, dar care are o abordare modernă. Cenușăreasa este interpretată de Camila Cabello, care a participat la xFactor în anul 2012 și a făcut parte din Fifty Harmony până în 2016, când a decis să părăsească trupa. Mama vitregă din acest film este Idina Menzel și în această peliculă, nu este atât de malefică, cum ne-am aștepta. Prințul Robert este interpretat de actorul Nicholas Galitzine.

Vezi aici un video despre filmul Cinderella:

3. Peter Rabbit 2: The Runaway

Filmul este realizat după o celebră poveste a autoarei Beatrix Potter. Vocea lui Petter este interpretată de actorul englez James Corden. Vocea lui Bea – mama surogat a iepurilor – este interpretată de actrița australiană Rose Byrne.

Vezi aici un video despre filmul Peter Rabbit 2: The Runaway:

4. Raya and the Last Dragon

În acest film Disney, fetița Raya călătorește alături de un animal Tuk Tuk și caută ajutorul dragonului Sisu. Numele ei înseamnă „sărbătoare” în limba malaeză. Filmul este realizat după diverse culturi și legende din Asia de Sud-Est. Vocea lui Raya este interpretată de vietnameza americană Kelly Marie Tran, iar vocea dragonului este a lui Awkwafina.

Vezi aici un video despre filmul Raya and the Last Dragon:

5. Black Widow – Văduva neagră

Supereroina Văduva neagră este Natasha Romanoff, interpretată de actrița Scarlett Johansson. Aceasta este o expertă în spionaj și în arte marțiale. În film, Natasha este nevoită să-și înfrunte trecutul (după evenimentele din „Captain America – Civil War”) și se confruntă cu forțe pe care nici nu și le-a imaginat.

Vezi aici un video despre filmul Black Widow:

6. Rumble

Într-o lume în care monștrii sunt superstaruri, iar wrestling-ul este cel mai popular sport, adolescenta Winnie își dorește să urmeze exemplul tatălui ei și de aceea, decide să antreneze un monstru cam gogoman pentru a deveni în cele din urmă campion.

Vezi aici un video despre filmul Rumble:

7. Cruella

Acțiunea filmului se petrece în perioada anilor 1970, când o tânără orfană ajunge să fie o renumită creatoare de modă și în cele din urmă devine obsedată de pielea câinilor dalmațieni. Filmul evocă legenda nemiloasei Cruella de Vil și este uimitor, costumele sunt incredibile, interpretarea este de excepție. Și coloana sonoră impresionează enorm, iar povestea în sine este foarte interesantă. „Cruella” este o abordare puțin diferită la filmul de desene animate „101 Dalmațieni”.

Vezi aici un video despre filmul Cruella:

8. Minions: The Rise of Gru

Această peliculă este partea a cincea la filmul american de comedie 3D „Despicable Me”. Acțiunea se petrece în anul 1970, iar personajul malefic este Felonious Gru, care are 12 ani. Filmul are acțiune și mult umor. Vocea personajelor principale este asigurată de Steve Carell, Russell Brand, Pierre Coffin și Jean-Claude Van Damme.

Vezi aici un video despre filmul Minions: The Rise of Gru:

9. Space Jam: A New Legacy

Acest film este o producţie Warner Bros. Are în distribuție pe LeBron James şi personaje Looney Tunes. „A New Legacy” ar putea fi o continuare a filmului animat de acțiune live din anul 1996, în care apare superstarul NBA Michael Jordan și personajele Looney Tunes jucând baschet de peformanță, împotriva unei echipe de extratereștri.

Vezi aici un video despre filmul Space Jam: A New Legacy:

10. The Boss Baby: Family Business

Acest film este foarte distractiv, mai ales că este vorba despre un desen animat pentru copii. Chiar din trailer se poate observa că este un film bun. Vocea persoanjelor principale este asigurată de actorii Alec Baldwin, James Marsden și Amy Sedaris. Vocea bebelușului în costum este a lui Alec Baldwin. Acesta are un rol fascinant; de când apare în familie, bebelușul complică viața fratelui său mai mare, este extrem de inteligent, are capacitatea de a negocia și de a-și influența chiar și părinții.

Vezi aici un video despre filmul The Boss Baby: Family Business:

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.