Cum să-ți faci dormitorul mai seducător?

0
164
Lenjerie de pat

Nu trebuie să cheltui o avere pentru a adăuga un plus de farmec dormitorului, din apartamentul tău. Poți schimba puțin decorul și cumpăra câteva lucruri cu un design interesant, pentru a schimba atmosfera și a crea un dormitor mult mai frumos și confortabil. Iată câteva sfaturi utile pentru a-ți contura un loc unic pentru odihnă și somn.

Navigare rapidă în articol:                   

  1. Detaliile fac întotdeauna diferența
  2. Mobilierul este fundamental
  3. Patul asigură un somn de calitate

Detaliile fac întotdeauna diferența

Lenjerie de pat albastra cu inimi

Pentru cei care își doresc un spațiu frumos în casă, trebuie să știe că detaliile sunt foarte importante când vine vorba despre design de interior. De pildă, pentru stilul nonconformist, fiecare element contează, niciunul nu se pune pur și simplu într-un loc oarecare, de dragul de a fi acolo. Asta este valabil și pentru stilul minimalist și pentru cel maximalist, mai colorat și plin de viață.

În acest an, designerii recomandă oamenilor să experimenteze un nou stil, care practic să fie inimitabil. Asta înseamnă să ai curajul de a alege piese ingenioase pentru interiorul locuinței, care practic spun o poveste. De exemplu, pentru a schimba atmosfera din dormitor cel mai simplu mod este de a folosi culorile. În acest an, sunt în tendințele modei tonurile vibrante de culori care te duc cu gândul la interioare dinamice, moderne și îndrăznețe. Acestea nu sunt niciodată plictisitoare și conferă accente uimitoare pereților, mobilierului, decorațiunilor interioare.

Mobilierul este fundamental

Mobilier elegant retro

Orice cameră din casă poate deveni deosebit de complexă prin obiectele de mobilier. Asta se poate întâmpla și în dormitor, care ar trebui să fie un loc de refugiu, unde atmosfera să fie senină, calmă și confortabilă. Pentru a realiza o atmosferă relaxantă în această cameră, cu siguranță trebuie acordat atenție mobilierului; acesta trebuie să fie armonios, de calitate și atemporal.

Patul asigură un somn de calitate

Lenjerie clasica

În prezent, producătorii oferă o gamă largă de paturi pentru dormitor, care pot avea modele diferite, tapițerii din țesături, materiale artificiale sau din piele. Alegerea unui pat elegant va servi drept accent în designul de interior, iar dacă este și de calitate va facilita un somn bun și odihnitor.

Patul se alege și în funcție de accesoriile și elementele decorative din cameră. Pentru a nu greși, poți alege un pat care are o culoare clasică, care nu se demodează niciodată. Dacă vrei să ai un interior elegant și armonios poți opta pentru un pat alb, frumos, care va fi atractiv și impresionant. Ține cont însă de faptul că acesta va arăta destul de masiv și poate părea voluminos. Prin urmare și alegerea patului trebuie gândită în cele mai mici detalii.

Citește și:  Impatiens walleriana - planta cunoscută sub numele de sporul casei, ideală pentru grădina ta

Salteaua este una din cele mai importante achiziții din casa ta. Merită să învestești bani în acest produs, pentru a avea o saltea de calitate – lucru important pentru sănătate. Cu cât salteaua este mai confortabilă, cu atât și somnul va fi mai odihnitor. Recomandat este să testezi diferite modele de saltele pentru a fi sigur că vei alege un produs care îți va ameliora durerile de spate. Cu cât salteaua este mai fermă – ca semn al calității – cu atât durata ei de viață va fi mai lungă.

Lenjeria de pat

Lenjerie ratuste

Nu neglija nici lenjeria de pat pentru că și aceasta trebuie să fie de calitate. Analizează moliciunea țesăturii pentru a fi sigur că ai ales lenjerii de pat mai confortabile și în același timp, cu o durabilitate peste medie, cum sunt cele din catalogul de produse ce include și articole de brand, cum ar fi lenjeriile de pat românești din gamele RALEX Pucioasa și Super Elegant Pucioasa.

În zilele noastre, este posibil să găsești lenjerii de pat în cele mai variate țesături, însă dacă ești interesat de calitate îți sugerăm să vezi promoțiile la lenjerii de pat de pe grupurile de Facebook dedicate. Având în vedere că lenjeria de pat vine în contact direct cu pielea, este esențial să alegi piese de calitate, precum cele din bumbac 100%.

Când alegi un produs pentru un stil clasic în dormitor, ai putea să optezi pentru lenjerii de pat elegante în tonuri neutre, iar dacă vrei un decor romantic, poți opta pentru imprimeuri florale, în culori pastelate. Astfel de produse pot avea diferite tonuri de culori, ideea este ca ele să se armonizeze cu restul decorului din dormitor. Pentru a da mai multă frumusețe camerei, poți folosi și alte produse uimitoare prin frumusețea lor – o pilotă, câteva perne decorative, o cuvertură elegantă sau o pătură călduroasă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.