Ce stil de viață aleg femeile, pentru a trăi mai bine?

0
119

Specialiștii spun despre femeile din România că sunt în general foarte ambițioase și își doresc să fie independente, să se descurce singure. Totuși, nu toate femeile românce au un stil de viață de care sunt mulțumite, multe încă se zbat să răzbată în viață și chiar citesc cărți de dezvoltare personală pentru asta. Potrivit psihologilor, femeile își doresc un loc de muncă bine plătit, o mașină, o casă și o familie frumoasă. Află în acest articol ce fac femeile pentru a trăi mai bine și a fi mai fericite.

Navigare rapid în articol:

  1. De ce femeile românce doresc să se căsătorească cu străini
  2. Femeile adoră cărțile despre viață
  3. Locuri de muncă apreciate de femei

1. De ce femeile românce doresc să se căsătorească cu străini

Conform statisticilor, femeile din România au așteptări mari de la viață și dacă le este mai greu să facă o carieră bună, decid să se căsătorească cu străini, mai ales cu bărbați din Italia. Sunt multe românce căsătorite cu italieni, care s-au lăudat cu faptul că s-au căsătorit din dragoste, dar au spus că este adevărat și alt motiv ce le-a determinat să facă asta – acela de a duce un stil de viață mai bun în Italia.

De multe ori, italienii mai bogați se gândesc să încheie un acord prenupțial și chiar fac asta înainte de căsătorie. Ei sunt atenți când vine vorba despre problema financiară, deoarece în caz contrar, acest tip de nepăsare le poate crea probleme mai târziu.

Femeile care doresc să se căsătorească cu străini pot avea o situație mai precară în țară, sau din contra, chiar au un loc de muncă și sunt și educate. Ele se gândesc la căsătorie cu seriozitate, iar dacă au oportunitatea de a cunoaște un bărbat din străinătate, de exemplu prin intermediul rețelelor de socializare de pe forumuri specializate sau diferite site-uri de întâlniri, aleg să încerce un nou mod de viață, într-o țară mai civilizată.

Italienii care vor să se căsătorească cu românce se așteaptă de la ele să vorbească limba italiană și să fie frumoase și întotdeauna într-o dispoziție bună, să le ofere atenție și dragoste. În cazul femeilor, principalul motiv al căsătoriilor este să ducă un nivel de trai mai bun și să fie cât mai fericite.

2. Femeile adoră cărțile despre viață

Sondajele de opinie arată că femeile sunt încântate să citească cărți, din acel tip de literatură, prin care ele pot evolua, pot să-și îmbunătățească viața. Multe dintre ele consideră că este important să investească în propria persoană și să aibă curaj să se bucure de viață la maxim.

Dacă nu știu ce cale să aleagă, pur și simplu caută secretul în cărțile de dezvoltare personală, în cărțile psihologice sau în cărțile despre viață. Acest gen de literatură le ajută să găsească calea vieții, cum să fie motivate să acționeze în fiecare zi și ce anume să facă pentru a-și gestiona mai bine viața.

Iată câteva exemple de cărți pe care le citesc femeile:

  • “Atitudinea este totul” de Keith Harrell
  • “Secretele succesului” – autor Dale Carnegie
  • “Femeia independentă” de Daniela Irimia
  • “Dacă m-aș asculta, m-aș înțelege” scrisă de Jacques Salomé
  • “Puterea nemărginită” de Anthony Robbins.
Citește și:  MKD Cosmetice - țeapă, sunt neserioși sau o fi o greșeală?

3. Locuri de muncă apreciate de femei

Femeile preferă locurile de muncă care le oferă stabilitate financiară, perspective de carieră și satisfacția de a lucra din plăcere. Există numeroase locuri de muncă apreciate de femei, însă când vine vorba despre alegerea unui job, problema este redusă mai degrabă la avantajul material.

Sondajele de opinie arată că femeile vor un loc de muncă unde remunerația este cât mai bună. De asemenea, se caută și locuri de muncă excelente pentru femeile care au copii, care nu le produc stres și unde nu se lucrează niciodată peste program.

În topul preferințelor se află job-urile bine plătite, cum ar fi în domeniul medical, tehnic, IT, juridic, management. Femeile își doresc o carieră profesională și salarii mari. Un astfel de job bun este cel din sănătate, cum ar fi cel de medic, de farmacistă sau de asistentă medicală.

Femeile care au terminat facultatea de Drept caută job-uri în domeniul avocaturii, care sunt bine plătite, mai ales dacă au și experiență ca avocat. Și job-urile din domeniul IT sunt foarte bine remunerate. Asta înseamnă implicare în proiecte importante din domeniul software, hardware sau dezvoltarea unor baze de date prin web design.

Alte joburi bine plătite în România sunt de: inginer în domeniul chimic, electric sau mecanic, manager de resurse umane, expert contabil, dezvoltator soft, jurist.

Trebuie să ai curaj pentru a-ți urma visul!

Multe femei decid la un moment dat în viață să renunțe la job-ul actual din cauza remunerației proaste și a stresului pe care trebuie să-l suporte zi de zi. Ele au un singur scop, acela de a-și urma visul. Timpul trece repede, anii se duc și dezamăgirile legate de actualul job s-au adunat și astfel ajung să sufere din cauza depresiei sau a anxietății.

Ele își doresc mai mult de la viață și pentru asta decid să lucreze o perioadă de timp chiar și la un studio de videochat în Constanța pentru a strânge bani. Deși acest job este atât de controversat în ziua de azi, totuși avantajele pe care le oferă din punct de vedere financiar sunt mari. Femeile care vor să aibă venituri substanțiale aleg astfel de job-uri bine plătite, pentru a avea bani în viitorul apropiat în scopul de a-și îndeplini visul, de a-și deschide o afacere sau de a face o activitate, care le place.

Femeile vor să devină antreprenori, să aibă o afacere mică sau medie, care să le permită să îmbine munca și familia. Ele vor să fie independente și să-și îndeplinească visele pe plan profesional și personal. Multe au idei originale pe care le pot pune în practică, dacă au și banii necesari. Cele care au dovedit deja că au reușit în viață, cu siguranță au fost ambițioase și curajoase și au știut cum să-și atingă scopul dorit. În opinia lor, în viață o femeie are parte de multe oportunități pozitive, dar trebuie să fie atentă să nu le piardă, pentru că ele o ajută să ajungă departe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.