DiverseBoxe portabile cu funcție karaoke: un mini studio audio pentru începători

Boxe portabile cu funcție karaoke: un mini studio audio pentru începători

Dacă îți curge muzica prin vene și dacă nu poți trăi nicio clipă în lipsa acordurilor tale preferate, sunt sigur că ești interesat de tot ce înseamnă inovații în domeniul tehnicilor de redare muzicală.

Dar, în articolul de astăzi nu o să-ți vorbesc despre aparatură muzicală sofisticată și greu accesibilă consumatorului de rând.

Am ales în schimb să îți spun câteva lucruri despre boxele portabile dotate cu funcția karaoke și despre cum le poți folosi pentru a-ți condimenta puțin timpul liber.

De ce fac asta?

Pentru că boxele portabile reprezintă surse prea puțin exploatate în ceea ce privește valorificarea muzicii de bună calitate. Stai liniștit, nu o să-ți recomand să deranjezi vecinii dând muzica la un volum mult prea ridicat.

Dar, o să-ți spun în schimb că poți folosi o astfel de boxă pentru a crea un mic studio audio perfect pentru începători. Cine știe, poate descoperi o pasiune pentru canto, sau pur și simplu, te distrezi în mod memorabil cu prietenii tăi într-o zi ploioasă și monotonă.

Caracteristicile unei boxe portabile pentru a fi folosită în mod karaoke

boxe portabile cu functie karaoke gray google

Modul karaoke presupune conectarea unui microfon la boxa portabilă pentru a cânta și reda melodiile tale preferate. Chiar dacă pare o caracteristică adaptabilă oricărui sistem audio modern, prin funcția Bluetooth din dotare, lucrurile nu sunt chiar atât de simple.

Pentru a te bucura de o adevărată experiență karaoke, ai nevoie de o boxă portabilă specială. Aceasta trebuie să ofere suport pe fir pentru microfonul tău – astfel, sunetul va fi unul de calitate. În plus, ai nevoie și de efecte de sunet dedicate și de suport software dedicat acestui scop.

Totul, pentru a putea recrea o experiență karaoke cât mai reală. Și, cel mai important lucru, boxa cu funcție karaoke va putea fi mai apoi folosită drept mini sistem audio.

Pe scurt, poți înregistra melodii, poți personaliza linii melodice și poți salva totul pe calculatorul tău în vederea unor editări ulterioare folosind soft-uri dedicate.

Așadar, care sunt caracteristicile boxei pe care o vei alege? Iată o scurtă listă pe care să o verifici:

  • Pregătire pentru sistem karaoke: acest lucru presupune un soft integrat, precum și porturi speciale pentru conectarea instrumentelor muzicale (microfon, chitară etc.).
  • Sistem stereo de redare a sunetului.
  • Posibilitatea de conectare cu un laptop sau cu un calculator în vederea salvării și înregistrării muzicale.
  • Conectivitate Bluetooth cu posibilitatea conectării la mai multe dispozitive simultan.
  • Porturi dedicate pentru conexiune USB și conectivitate MP3.
  • Factor de distorsiune a ieșirii de sub 0.5 %.
  • Răspuns la frecvență cuprins între 150 Hz și 18 kHz.
  • Raport semnal / zgomot mai mare de 70 db.

Alegerea unei boxe portabile de calitate

boxe portabile karaoke imagine dj

Atunci când alegi boxa ta portabilă gândește-te că o vei folosi pentru mult mai multe lucruri decât funcția karaoke. Cu ea te vei juca ocazional și la fel o vei face înregistrând noi melodii, în special dacă o faci din pur amuzament.

Așadar, achiziționează o boxă cu funcții diverse care te pot distra în viața de zi cu zi. Ai nevoie de un mini sistem audio versatil pe care să îl folosești atunci când asculți muzică la căști, atunci când vezi un film nou, sau chiar atunci când încerci un nou joc pe consola ta video.

Nu uita, ai grijă de investiția și de economiile tale. Cumpără un produs la cel mai bun raport calitate / preț. Evită extremele – cu siguranță marea majoritate a cumpărătorilor nu au nevoie de cele mai performante sisteme, dar au nevoie de un sunet de calitate peste medie.

O gamă variată de soluții audio găsești în catalogul online electro-az.ro. Alături de boxe portabile cu funcția karaoke poți alege și căști wireless sau radiouri portabile cu design retro. În plus, ai o mulțime de produse din domeniul electric și electronic pentru pasionați sau amatori.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.