DiverseA picat Facebook, a tras și Instagram după el

A picat Facebook, a tras și Instagram după el

A picat Facebook, am simțit că îmi pușcă vena, era ora la care trebuia să-mi iau doza. Văd că a tras și Instagram după el. Ora 15:10, luni 22 ianuarie 2018. Dau să îmi postez ceva pe pagina de Facebook și primesc eroare. Încerc pe diferite browsere al fel. Uite despre asta vorbesc:

A picat Facebook
A picat Facebook

Caut eroarea pe google și văd că nu sunt la prima abatere, ultima dată citisem despre asta în Octombrie anul trecut.

A picat Instagram
A picat Instagram

Ce să mai zici, credeam că doar la noi ce-i mici se întâmpla asta, dar văd că se întâmplă și la case mai mari. Oricum Facebook pe partea de Business sunt praf la capitolul tehnic și suport. Schimbă într-un loc și strică mereu în 10. Multe lucruri sunt mega confuze, și nu o spun doar eu, ci mulți prieteni care se ocupă de marketing pe social media, încă de la începuturi.

Ce faci dacă a picat Facebook?

Aș dori să spun că nu este nici o disperare, dar sunt convins că mulți au intrat deja în panică. În primul rând, păstrați-vă calmul. Apoi ridicați privirea din ecranul monitorului sau al telefonului și analizați puțin locul în care vă aflați. Există viață și dincolo de Facebook.

Dacă primul lucru care ți-a trecut prin minte a fost oare câte like-uri și comentarii ai ratat din cauza asta … ai o problemă. Te face să te întrebi, cum ai putea supraviețui oare fără telefon în mână, chiar și pe WC?

Mai în glumă mai în serios am trecut și eu prin perioada febrilă când dădeam refresh să mai am o interacțiune pe Facebook, abia așteptam. Dar, dincolo de toate aceste lucruri, mă bucur că am depășit cu succes momentul critic, deși mai sunt mici scăpări.

Sfatul meu

Sfatul meu este să aveți mare grijă cu modul în care vă gestionați conturile de social media și modul în care petreceți timpul pe aceste rețele. Ne plângem că nu avem timp de sală, de prieteni, de cei dragi, de sănătatea noastră, dar mereu suntem activi și o ardem zilnic, chiar și câteva ore, pe rețelele de socializare.

Voi cum stați cu dependența de social media?

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.