Timp liber10 locuri minunate, cele mai populare, pentru a sărbători Anul Nou în...

10 locuri minunate, cele mai populare, pentru a sărbători Anul Nou în lume

Nimic nu poate fi mai special decât sărbătorirea Anului Nou într-un loc minunat, unde ai putea trăi cele mai bune momente din viață. Află în acest articol care sunt cele mai populare locuri pentru a sărbători Anul Nou în lume.

Navigare rapidă în articol:

  1. Miami, Statele Unite
  2. Las Vegas, Nevada
  3. Sydney, Australia
  4. New York, SUA
  5. Bangkok, Thailanda
  6. Hong Kong, China
  7. Edinburgh, Scoția
  8. Cape Town, Africa de Sud
  9. Veneția, Italia
  10. Rio de Janerio, Brazilia

1. Miami, Statele Unite

Miami este una din destinațiile cele mai cunoscute din lume, recomandată pentru sărbătorirea Anului Nou. Plajele din Miami sunt superbe, iar spectacolul de artificii din South Beach și Bayfront Park sunt cu adevărat spectaculoase în fiecare an.

2. Las Vegas, Nevada

Ultima zi a acestui an ar fi grozav dacă ar putea fi sărbătorită în Las Vegas, unde Revelionul va fi cu adevărat senzațional prin lumini și artificii fastuoase, dar și distracțiile din cazinouri, unde vin cei care cred cu adevărat că norocul le-ar putea surâde și astfel să înceapă anul 2021 ca persoane mai bogate.

3. Sydney, Australia

În Sydney oamenii pot avea o noapte palpitantă de Anul Nou, cu focuri de artificii fascinante, trase peste portul din acest oraș. Există și varianta de a face o croazieră peste Coast Harbor, timp de o oră, ce include mâncare de lux, băutură și distracție.

4. New York, SUA

Nimic nu se compară cu manifestarea unică a trecerii dintre ani, din New York. Aici oamenii urmăresc la miezul nopții faimosul Ball Drop din piața Time Square – un eveniment cu adevărat spectaculos, creat și de uimitorul foc de artificii.

Acest eveniment – The Times Square Ball – a apărut prima dată în 1907, fiind creat de Adolph Ochs – proprietarul ziarului The New York Times.

Vezi aici un video cu un asemenea moment de anul trecut:

5. Bangkok, Thailanda

Călătoria în Bangkok este destul de exotică, mai ales de Anul Nou, orașul arată cu adevărat spectaculos, iar Central World Square (Piața Centrală) este punctul culminant al orașului. În Piața Centrală va fi un show impresionant de lumini și focuri de artificii, ca de altfel în fiecare an.

O mică vacanță în Bangkok este ceva unic, mai ales că vei putea gusta din preparatele locale thailandeze și fructele exotice, iar în plus ai putea face și o croazieră pe râul Chao Phraya.

6. Hong Kong, China

În Hong Kong oamenii pot vedea un spectacol cu adevărat uimitor de artificii, pentru că aici, chinezii sunt cu adevărat maeștri în realizarea de artificii și lumini. În urmă cu câțiva ani, cerul nopții peste Hong Kong era împodobit cu zâmbete colorate și luminoase de Revelion.

7. Edinburgh, Scoția

De Anul Nou în Scoția are lor Festivalul Hogmanay din orașul Edinburgh. Acest festival folcloric începe de data de 30 decembrie și ține 3 zile. La miezul nopții au loc focuri de artificii, trase peste Castelul Edinburgh, iar scoțienii cântă „Auld Lang Syne” (care se traduce prin „Vremurile trecute, de odinioară”) și semnifică despărțirea de anul vechi și întâmpinarea noului an.

Acest cântec face parte din folclorul scoțian și este foarte vechi, descoperit de la un bătrân lăutar de către Robert Burns – considerat poetul național al Scoției.

Vezi aici un video cu acest cântec:

8. Cape Town, Africa de Sud

În Africa de Sud, cel mai renumit eveniment de Anul Nou este sărbătoarea Victoria & Albert Waterfront de la Cape Town. La această sărbătoare este o atmosferă wow, cu lumini și culori, ca la un adevărat carnaval. Localnicii din Cape Town sărbătoresc Anul Nou și de-a lungul plajei, unde fac picnic, cântă și dansează.

9. Veneția, Italia

Veneția este un loc minunat pentru a petrece Revelionul, deoarece aici de Anul Nou atmosfera este magică. În Veneția, canalele și plimbările în gondole atrag turiștii din toată lumea. Cei care vor să vadă cum arată sărbătoarea de Anul Nou în stil italian ar putea veni în Veneția.

10. Rio de Janeiro, Brazilia

Evident în Rio de Janeiro, petrecerea de Anul Nou este fenomenală, având în vedere că acest oraș este capitala carnavalului și festivalului popular. Pe plaja Copacabana au fost în anii trecuți cele mai spectaculoase petreceri de Anul Nou din lume.

Citește și articolul: Tradiții de Anul Nou din întreaga lume.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.