Vezi imagini cu Grumpy, pisica morocănoasă care a provocat senzație pe internet

0
825
Grumpy la prezentarea de carte - A Grumpy book
Grumpy la prezentarea de carte - A Grumpy book

Pisica Tardar Souce a devenit o celebritate pe Internet dar si cea mai populara de pe planeta datorita expresiei sale faciale deosebita de a altor pisici de rasa mixta, ea pare ca ar fi mereu ursuza si morocanoasa. Aceasta expresie faciala de pisica suparata se explica prin faptul ca sufera de o tulbulare genetica numita nanism felin. Datorita aspectului ei morocanos pisica a primit porecla de Grumpy. Numele de Tardar Souce a fost ales de stapani dupa numele sosului Tardar folosit in bucataria franceza si se refera la cercurile intunecate de pe blana animalului care erau foarte accentuate mai ales cand era foarte mic.

Animalul s-a nascut in data de 4 aprilie 2012 si a devenit popular datorita unei fotografii puse de stapana lui Tabatha Bundesen pe un site de socializare Reddit. In urma altor postari si videoclipuri cu micutul patruped pe YouToBe, Facebook si Twitter, Grumpy a devenit din ce in ce mai cunoscut si astfel a ajuns un personaj in filmul documentar Lil Bub & Friendz realizat de regizorul Andy Capper. De asemenea in luna aprilie a acestui an Grumpy a fost premiat la Festivalul de Film Tibeca. Tot in anul 2013 a aparut si o carte ce se refera la aceasta pisica si se numeste ,,A Grumpy Book“.

Citește și:  Specii de șopârle gecko bibron potrivite pentru viața într-un terariu - Pachydactylus bibroni

Stapanii lui Grumpy spun ca sunt foarte mandri de pisica lor dar si de fratele acesteia – un motan pe nume Tarde care s-a nascut si el cu botul deformat, coada scurta si ochii bulbucati. De asemenea ambele exemplare au vocea putin ciudata, miauna un pic altfel si se misca un pic mai lent. Desi expertii spun ca o astfel de pisica care sufera de nanism felin s-ar putea inbolnavi foarte repede si ar putea avea dificultati de dezvoltare, se pare ca Grumpy are o stare de sanatate buna, acceptabila pana in prezent.

Galerie foto – Pisica Grumpy:

Premiul ,,The Friskies", Foto: blog.daum.net
Premiul acordat de The Friskies, Foto: blog.daum.net
Pisica Grumpy
Pisica Grumpy
Grumpy in cutie
Grumpy in cutie
Grumpy cu ochelari
Grumpy cu ochelari
Grumpy de Craciun
Grumpy de Craciun
Grumpy cu hainuta
Grumpy cu hainuta
Grumpy si motanul Tarde, Foto: funnycatwallpapers.com
Grumpy si motanul Tarde, Foto: funnycatwallpapers.com
Grumpy
Grumpy
Grumpy Cat
Grumpy Cat

Video – Grumpy: 

Nu uita să distribui dacă ți-a plăcut:
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.