Casă și grădinăTop 10 cele mai scumpe apartamente din România, conform rezultatelor Forbes

Top 10 cele mai scumpe apartamente din România, conform rezultatelor Forbes

Se pare ca in tara noastra, desi este criza, numarul apartamentelor de lux a crescut considerabil, iar in randurile care urmeaza va vom prezenta un top 10 cele mai scumpe apartamente din Romania, conform rezultatelor la care au ajuns reprezentantii revistei Forbes dupa ce au analizat si au realizat ample sondaje in cadrul numeroaselor agentii de imobiliare din intreaga tara.

1. Asa cum era de asteptat, cel mai scump apartament de pe teritoriul romanesc este situat in Bucuresti. Apartamentul de lux se intinde pe o suprafata de nici mai mult, nici mai putin de 560 m patrati, intreaga suprafata fiind impartita in 12 camere, 6 bai, o bucatarie imensa, terasa, doua balcoane si o impresionanta crama. Alaturi de acestea, liftul si jacuzzi-ul sunt doua dintre cele mai importante accesorii ale locuintei de lux al carei pret se ridica la fabuloasa suma de 3,5 milioane de dolari. Pentru a completa lista informatiilor referitoare la apartamentul de lux, acesta se afla intr-un important centru rezidential construit in partea nordica a Bucurestiului, in acea zona avandu-si locul cele mai multe dintre apartamentele de lux din Romania.

2. Cel de al doilea loc in topul celor mai scumpe apartamente din Romania este ocupat tot de un luxos apartament situat in regiunea de nord a capitalei. Apartamentul este unul de tip duplex si ocupa doua dintre etajele unui impunator bloc rezidential, in acest fel apartamentul fiind situat la etajele superioare ale blocului – 5 si 6. Apartamentul de 2 milioane de euro, pentru ca la aceasta suma a fost evaluat, este impartit in sase camere impresionante, patru bai amenajate inteligent si o bucatarie. Alaturi de acestea, proprietarii pot petrece cateva momente „de lux” pe terasa apartamentului.

3. Zona Dorobanti din Bucuresti este recunoscuta ca fiind zona „de lux” a capitalei si nu este de mirare ca aici se afla numeroase locuinte impresionante. Tot la suma de 2 milioane de euro este evaluat si un apartament aflat in aceasta regiune. La fel ca si apartamentul prezentat anterior, si acesta ocupa doua dintre etajele blocului, insa spatiul este impartit de aceasta data in 14 camere cu 14 bai proprii, un balcon si o bucatarie.

4. Tot etajele 5 si 6 ale unui bloc rezidential din Bucuresti sunt ocupate de un apartament a carui valoare ajunge in jurul a 1,9 milioane de euro. Apartamentul de lux are o suprafata de 430 m patrati. Desi spatiul este foarte generos, apartamentul nu are foarte multe camere ci doar patru. Cele trei bai ale apartamentului nu doar ca au dimensiuni generoase insa sunt si foarte interesant si inteligent amenajate. Frumusetea si opulenta apartamentului de lux sunt completate de un peisaj interesant pe care lacul Herastrau il ofera.

5. Brasovul este cunoscut ca fiind un oras cu o bogata cultura si nu este de mirare avand in vedere ca este situat foarte aproape de centrul tarii. Brasovul este un frumos oras din mijlocul muntilor care frapeaza prin apropierea de natura, dar si prin arhitectura si chiar si prin lux in unele cazuri deoarece apartamentul care ocupa locul cinci in topul celor mai scumpe apartamente din Romania se afla in orasul Brasov. Pretul locuintei de lux se ridica la 700 000 de euro acesta ocupand trei etaje ale unui imobil, dintre care ultimul etaj este reprezentat de mansarda. Apartamentul este localizat chiar in centrul orasului si se intinde pe o suprafata de 290 m patrati. Cele sase camere ale apartamentului sunt completate de trei mari balcoane, patru bai si o imensa bucatarie.

6. Tot in Brasov se afla si apartamentul care ocupa cel de al saselea loc in topul celor mai scumpe apartamente din tara noastra. Suprafata apartamentului de lux este de 300 m patrati si este impartita in patru camere, o bucatarie, trei bai si doua balcoane care ofera o priveliste impresionanta. Apartamentul este mobilat intr-un stil modern si foarte luxos, valoarea acestuia ridicandu-se la aproximativ 500 000 de euro.

7. Constanta este unul dintre cele mai iubite orase ale Romaniei avand in vedere situarea sa la malul marii, iar numarul locuintelor de lux din aceasta zona nu este deloc unul scazut. Asa se face ca unul dintre cele mai scumpe apartamente din Romania se afla in Constanta si valoarea sa depaseste cu putin suma de 279 000 de euro. Apartamentul nu este unul foarte mare, cei 144 m patrati fiind impartiti in trei camere, doua bai si o bucatarie, alaturi de o terasa de aproximativ 120 m patrati care ofera o priveliste minunata asupra intinsei mari.

8. Tot pe faleza din Constanta este situat un apartament care impresioneaza prin modul in care este amenajat. Valoarea apartamentului care se intinde pe o suprafata de 260 m patrati si este impartit in cinci camere, trei bai si o bucatarie este de 260 000 de euro.

9. Locul noua al topului celor mai scumpe zece apartamente din Romania este ocupat de un apartament situat in „inima Ardealului” – Cluj – Napoca. Si acest apartament de lux ocupa doua etaje ale unui imobil, iar valoarea sa se ridica la 250 000 de euro.

10. Si locul zece al topului este ocupat de un apartament care se afla in Timisoara. Cei 220 m patrati sunt armonios impartiti in cinci camere, trei bai, o mare bucatarie si trei balcoane, iar valoarea apartamentului se ridica la 249 000 de euro.

Acestea sunt doar cateva dintre cele mai impresionante apartamente care se gasesc pe teritoriul romanesc si frapeaza prin frumusetea lor, prin arhitectura, prin modul in care sunt amenajate sau sunt decorate.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.