Rețete culinareTocăniță cu pipote și ficăței de pui, un preparat ce merge cu...

Tocăniță cu pipote și ficăței de pui, un preparat ce merge cu diverse tipuri de garnituri

Tocanita cu pipote si ficatei de pui prezentata mai jos reprezinta un preparat ce merge foarte bine cu piure-ul de cartofi, orezul, pastele fainoase sau alte garnituri. Reteta este de complexitate medie si prezinta cantitate necesare pentru 4 portii de preparat.

Ingrediente tocanita cu pipote si ficatei de pui

  • 300 gr pipote de pui
  • 200 gr ficatei de pui
  • 2 cepe mari
  • 1 lingura boia de ardei
  • 2 linguri de ulei
  • sare dupa gust
  • piper dupa gust
  • verdeata de patrunjel

Mod de preparare

Pipotele de pui se spala, se curata de pielita si se taie in cubulete. Ficatul de pui se tine in apa care se schimba pana devine curata. Se taie apoi si ea in bucatele mai marunte.
Cepele se curata, se spala, se taie marunt si se pun la calit in uleiul incins, la foc mic, pana cand devin transparente.

Se adauga pipota la calit, cand devine alba se adauga o lingurita de boia, dupa care se adauga apa pana cand se acopera sosul. Aveti grija sa nu prajiti mult boiaua pentru ca devina amara.

Dupa ce pipota e fiarta se adauga si ficateii de pui care nu se fierb mai mult de 5 minute.
Va doresc pofta buna!

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.