Timp liberCea mai populară tendință de distracție, care a trecut de la restaurante...

Cea mai populară tendință de distracție, care a trecut de la restaurante și cafenele la case obișnuite

Cei care au decis să spună stop fumatului, au o altă pasiune, aceea de a folosi narghileaua. Ei consideră că acest nou obicei este cool și atractiv, iar societatea pare să-l accepte. Despre narghilea s-a precizat în nenumărate rânduri că nu este nocivă precum țigările obișnuite, și că fumul ei are o consistență mult mai slabă. Desigur, contează conținutul ales și aromele.

Tendințele actuale se referă mai ales la fumatul la narghilea fără nicotină și fără tutun. Asta pentru că au apărut diferite produse – pietrele minerale aromate, pastele și gelurile – care sunt special create pentru narghilea.

Narghileaua – o modalitate distractivă de socializare

Fata la bar care fumează narghilea

Multe dintre celebrități au fost surprinse de paparazzi cum se bucură de aburul aromat livrat prin tubul de la narghilea, ca de exemplu Rihanna, Miley Cyrus, Khloé Kardashian, Kim Kardashian, Kristin Kreuk și altele. Aceste vedete au fost văzute fumând narghilea prin cluburi de noapte și cafenele sau la diferite petreceri.

Paparazzi au surprins și actori, sportivi, rapperi, artiști care apreciază acest mijloc de relaxare precum campionul Mike Tyson, rapperul Drake, cântărețul AJ Mclean sau jucătorul de baschet Shaquille O’Neal.

Fumatul la narghilea – Tendință de distracție în 2020

Fete într-un restaurant care fumează narghilea

În România există cafenele în care este recreată atmosfera din Orientul Mijlociu. Oaspeții sunt încântați să încerce tot felul de arome pentru narghilea și alături de o băutură. Unii oaspeți preferă băuturile calde, dar și băuturile nealcoolice, precum sunt limonadele, ceaiurile (în special cele de green tea) sau cafeaua.

Narghileaua este folosită și în cafenele, dar și în restaurante, precum și la diferite petreceri sau chiar la întâlnirile unor oameni de afaceri care sunt pasionați de acest mod de delectare.

Narghilea, o parte integrantă a vieții private

Prieteni pe terasă care fumează narghilea

Mai recent, narghileaua a devenit parte integrantă a conversației, la întâlniri prietenoase și petreceri acasă. Fumatul cu narghilea este la modă, este o ocazie excelentă de a te distra în compania prietenilor.

Există servicii de închiriere narghilea foarte sigure în timpul pandemiei, mai ales când vine vorba despre evenimente și petreceri deosebite, sau de întâlniri cu prietenii acasă.

Prin urmare, dacă vrei să te distrezi ca un adevărat VIP, poți cumpăra băuturi proaspete și gustări delicioase pentru prieteni și poți închiria o narghilea pentru ca atmosfera de petrecere, la tine acasă, să fie și mai interesantă. Livrarea se face confortabil, nu trebuie să te deranjezi deloc. În plus, există și servicii ce livrează și alte comenzi acasă – aperitive, gustări, băuturi răcoritoare, etc.

Mulți oameni preferă asemenea petreceri în weekend, așa că un serviciu de livrare narghilea rapid, la adresa dorită, a devenit ceva necesar în zilele noastre.

Cafenelele cu narghilea au câștigat în popularitate

Băiat care scoate fum de narghilea la restaurant

Fumatul la narghilea amintește de atmosfera magică din Orientul Mijlociu, mai ales dacă este completată de lumina caldă a unor felinare și de muzica ambientală plăcută. Acest obicei a fost introdus în Europa și iată că apare în multe cafenele, baruri și la petrecerile din restaurantele de la noi din țară.

Se spune că ea are capacitatea de a promova distracția, conversația și dorința de a practica anumite jocuri în grup restrâns: remi, șah, table, etc.

Narghileaua este o modalitate de socializare, este strâns legată de povești, conversații și ascultarea muzicii. Acum a devenit o parte integrantă și a vieții private, mai ales în rândul celor care adoră să povestească ore în șir, să spună bancuri sau pur și simplu să stea în compania prietenilor.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.