Supă din carne de vită și căprioară – o rețetă de încercat cu ocazia unor cine mai speciale

0
356
Supa din carne de vita si caprioara
Supa din carne de vita si caprioara

Combinatia de arome vita – caprioara este una mai rar intalnita si de-a dreptul minunata.Se poate servi si la diferite ocazii mai speciale pt a impresiona prietenii.

Ingrediente supa de vita cu caprioara

  • 300 g carne de vita
  • 300 g carne de caprioara
  • 300 g cartofi
  • 3-4 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1/4 gulie
  • 1 ceapa
  • 50 ml ulei

Mod de preparare

Carnea de vita si de caprioara se pune un pic la fiert 10-15 minute ca sa nu tulbure supa,dupa care se scoate si se lasa sa se zvante sa nu fie umeda.
Se razalesc morcovii,pastarnacul si gulia,ceapa se taie cubulete si se pun in oala la calit pana lasa o zeama portocalie,se comdimenteaza cu piper si sare.
Dupa accea se pune si carnea la prajit inpreuna cu legumele timp de 5 minute ,iar apoi se pune apa cat acopera si se lasa putin sa fiarba asa si doar apoi punem restul de apa.
Cand e aproape fiarta carnea se pun in supa si cartofii taiati cubulete.

Citește și:  Salată de primăvară cu macriș și castraveți - o rețetă răcoritoare pe timp de vară

Pofta buna.

Carne de vita si caprioara
Carne de vita si caprioara
Catofi taiati cubulete
Catofi taiati cubulete
Legume pentru supa
Legume pentru supa
Legume razalite la calit
Legume razalite la calit
Legume calite amestecate cu carnea
Legume calite amestecate cu carnea
Legume si carnea calite acoperiten cu putina apa
Legume si carnea calite acoperiten cu putina apa
Supa cu carne de vita si caprioara
Supa cu carne de vita si caprioara

Soncodi Daniela

Nu uita să distribui dacă ți-a plăcut:
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.