Rețete culinareSupă din carne de vită și căprioară - o rețetă de încercat...

Supă din carne de vită și căprioară – o rețetă de încercat cu ocazia unor cine mai speciale

Combinatia de arome vita – caprioara este una mai rar intalnita si de-a dreptul minunata. Se poate servi si la diferite ocazii mai speciale pt a impresiona prietenii.

Ingrediente supa de vita cu caprioara

  • 300 g carne de vita
  • 300 g carne de caprioara
  • 300 g cartofi
  • 3-4 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1/4 gulie
  • 1 ceapa
  • 50 ml ulei

Mod de preparare

Carnea de vita si de caprioara se pune un pic la fiert 10-15 minute ca sa nu tulbure supa, dupa care se scoate si se lasa sa se zvante sa nu fie umeda.

Se razalesc morcovii, pastarnacul si gulia,ceapa se taie cubulete si se pun in oala la calit pana lasa o zeama portocalie,se comdimenteaza cu piper si sare.

Dupa accea se pune si carnea la prajit impreuna cu legumele timp de 5 minute, iar apoi se pune apa cat acopera si se lasa putin sa fiarba asa si doar apoi punem restul de apa.

Cand e aproape fiarta carnea se pun in supa si cartofii taiati cubulete.

Pofta buna.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.