Combinatia de arome vita – caprioara este una mai rar intalnita si de-a dreptul minunata. Se poate servi si la diferite ocazii mai speciale pt a impresiona prietenii.
Ingrediente supa de vita cu caprioara
- 300 g carne de vita
- 300 g carne de caprioara
- 300 g cartofi
- 3-4 morcovi
- 1 pastarnac
- 1/4 gulie
- 1 ceapa
- 50 ml ulei
Mod de preparare
Carnea de vita si de caprioara se pune un pic la fiert 10-15 minute ca sa nu tulbure supa, dupa care se scoate si se lasa sa se zvante sa nu fie umeda.
Se razalesc morcovii, pastarnacul si gulia,ceapa se taie cubulete si se pun in oala la calit pana lasa o zeama portocalie,se comdimenteaza cu piper si sare.
Dupa accea se pune si carnea la prajit impreuna cu legumele timp de 5 minute, iar apoi se pune apa cat acopera si se lasa putin sa fiarba asa si doar apoi punem restul de apa.
Cand e aproape fiarta carnea se pun in supa si cartofii taiati cubulete.
Pofta buna.