Nimeni sa nu spuna nimic, STIU ca nu exista ceva mai bun decat spaghetele bolognese dar cateodata trebuie incercate si alte retete ca sa sustinem aceasta afirmatie.
Intr-adevar nu se compara cele doua retete, dar trebuie data o sansa si legumelor.
Ingrediente spaghete cu sos de legume
- 200gr carne tocata
- pasta spaghete
- ceapa
- ardei rosu si verde
- 1/2 legatura patrunjel
- oregano
- 150gr legume mixt congelate
- 150gr ciuperci champignon
- cascaval
- sare, piper, boia
Mod de preparare
Curatam legumele si le tocam marunt in robotel.
In ulei incins punem la inmuiat ceapa si ardeii tocati peste care asezam carnea tocata; presaram cu patrunjel tocat marunt, condimentam cu sare, piper si busuioc uscat; lasam pe foc pana cand isi schimba culoarea carnea.
Adugam ciupercile maruntite si legumele congelate. Intre timp pregatim oala cu apa sarata pentru paste, cand incepe sa fiarba apa adaugam betisoarele si fierbem dupa instructiunile de pe ambalaj.
Asezam spaghetele pe farfurie, in mijloc asezam amestecul de legume si carne, presaram cu cascaval si suntem gata pentru a servi.