Rețete culinareSpaghete cu sos de legume, află cum se pregătește această mâncare sănătoasă

Spaghete cu sos de legume, află cum se pregătește această mâncare sănătoasă

Nimeni sa nu spuna nimic, STIU ca nu exista ceva mai bun decat spaghetele bolognese dar cateodata trebuie incercate si alte retete ca sa sustinem aceasta afirmatie.

Intr-adevar nu se compara cele doua retete, dar trebuie data o sansa si legumelor.

Ingrediente spaghete cu sos de legume

  • 200gr carne tocata
  • pasta spaghete
  • ceapa
  • ardei rosu si verde
  • 1/2 legatura patrunjel
  • oregano
  • 150gr legume mixt congelate
  • 150gr ciuperci champignon
  • cascaval
  • sare, piper, boia

Mod de preparare

Curatam legumele si le tocam marunt in robotel.

In ulei incins punem la inmuiat ceapa si ardeii tocati peste care asezam carnea tocata; presaram cu patrunjel tocat marunt, condimentam cu sare, piper si busuioc uscat; lasam pe foc pana cand isi schimba culoarea carnea.

Adugam ciupercile maruntite si legumele congelate. Intre timp pregatim oala cu apa sarata pentru paste, cand incepe sa fiarba apa adaugam betisoarele si fierbem dupa instructiunile de pe ambalaj.

Asezam spaghetele pe farfurie, in mijloc asezam amestecul de legume si carne, presaram cu cascaval si suntem gata pentru a servi.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.