Pornind cu o poza vazuta pe internet cu aceasta mancare, betisoare de spaghete in bucati de crenvursti asa de frumos, delicios, m-am incurajat sa incerc si eu:)
Totul a mers in regula pana cand crenvursti erau fierte si incepuse sa crape, in timp ce betisoarele inca erau tari 🙁 Din fericire doar 3-4 dintre crenvursi s-au crapat, probabil trebuie incercat cu mai multe feluri de crenvursti. In final nici nu a aratat asa de rau si gustul lor era minunat.
Ingrediente pentru spaghete cu crenvursti
- – 6 buc de crenvursti
- – pasta spaghete
- – 1 praf de sare
- – 1 lingura ulei
- -ketchup
- -cascaval
Mod de preparare
– taiati crenvurstii in bucati mici
– cu mare grija strapungeti cu betisoarele crenvurstii, cate 4-5 betisoare intr-o bucata de crenvursti
– punem intr-o oala inalta apa la fiert cu putina sare si o lingura de ulei
– cand apa fierbe adaugam spaghetele, se fierb pana cand pastele sunt fierte 10-12 minute
(uneori se intampla ca crenvurstii se desfac, dar cu timpul, testand mai multe feluri de la diferiti producatori cu siguranta gasim crenvurstii ideali 🙂
– cand este gata scoatem din apa si servim cald cu cascaval si ketchup.
Balog Szabina