Spaghetele cu carne si sos de bulion sunt pe cat de rapide de preparat, pe atat de gustoase si satioase. Cand suntem in criza de timp ele ne vin mereu in ajutor.
Ingrediente spaghete cu carne si sos de bulion
- 500 g carne tocata de porc
- 500 g spaghete
- 700 g bulion
- 100 ml ulei
- 2 ceape ( sau 1 mare )
- 50 g cascaval
- 4 lingurite pasta de ardei
- sare, piper si delicat
Mod de preparare
Punem la prajit in ulei carnea tocata si ceapa taiata marunt; condimentam cu sare, piper si delicat.
Dupa ce s-a incins uleiul punem cele 4 lingurite de pasta de ardei si lasam la prajit pana ce carnea este facuta, iar apoi se pune bulionul peste si mai lasam cateva minute ( 10-15 min ).
Intre timp fierbem si spaghetele in apa cu sare,iar apoi le strecuram si le lasam putin la stors.
Dupa ce s-au stors de apa le amestecam cu 3 linguri din sosul de bulion obtinut.
Cand le servim punem pe un platou spaghetele, sosul de carne cu bulion in mijloc iar deasupra razuim putin cascaval.
Va doresc pofta buna.