Snițel vienez din pecie de porc – vezi cum trebuie pregătită această rețetă

0
816
Snitel vienez din pecie de porc
Snitel vienez din pecie de porc

Snitelul vienez in general se face din muschi de vita, dar se poate face si din porc sau piept de pui.
Este gustos ,satios ,un preparat pe care nu poate nimeni sa-l refuze.
Este mai diferit fata de snitelul simplu deoarece la final se da si prin pesmet.

Ingrediente snitel vienez:

  • 400 g pecie ( sau muschi ) de porc
  • 4 oua
  • 300 g faina
  • 300 g pesmet
  • sare,piper

Mod de preparare:

Taiem pecia felii ,dupa care fiecare felie in parte o batem cu ciocanul de batut snitele pe o parte si pe alta.
Condimentam carnea cu sare si piper ,iar apoi o lasam 30 min ca sa patrunda condimentele in carne.
Batem ouale spuma intr-un bol ( albus+ gabenus ) punem putina sare si piper ,fiecare trebuie sa aiba gustul lui ( si oul si carnea ).
Dam snitelul prin faina,ou, faina, ou iar apoi prin pesmet; se pune la prajit in uleiul incins iar apoi se scoate la racit intr-un bol cu servetel, ca sa absoarba uleiul.

Citește și:  Prăjitura bulgăre de zăpadă - o rețetă ideală cu ocazia sărbătorilor de iarnă
Ingrediente
Ingrediente
Pecie de porc taiata felii
Pecie de porc taiata felii
Felie de pecie batuta pe ambele parti
Felie de pecie batuta pe ambele parti
Snitel condimentat
Snitel condimentat
Componente pregatite pentru procesul de prajire
Componente pregatite pentru procesul de prajire
Snitel dat prin faina,ou,faina,ou si pesmet
Snitel dat prin faina,ou,faina,ou si pesmet
Snitel prajit in ulei
Snitel prajit in ulei
Snitel vienez de porc
Snitel vienez de porc

Soncodi Daniela

Nu uita să distribui dacă ți-a plăcut:
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.