Aceste sandwich-uri ar fi ideale ca mic dejun, contin croissant, unt, oua prajite cu bacon, dar eu le folosesc ca si gustari rapide, din cauza ca dimineata sunt atat de obosita incat ar fi prea complicat sa prepar, eventual mic dejun in weekend.
Incercati daca aveti putere ca mic dejun, dar sunt convinsa ca o sa fie gustoase si ca o gustare.
Ingrediente sandwich cald cu bacon si cas, din croissant
(nu scriu portie sau cantitate, fiecare calculeaza dupa membrii familiei)
- Croissant
- margarina
- oua
- bacon
- cas sau orice fel de cascaval, telemea etc.
Mai avem nevoie de un sandwich maker
Mod de preparare
Taiem croissant-urile in doua, ungem jumatatile cu margarina, prajim ouale cu bacon, le asezam in croissant, umplem bogat cu cas si sunt gata de bagat in sandwich maker.
Dupa 5-7 minute sunt gata eventul sa verificati din cand in cand sa nu curga afara umplutura de cas/cascaval/telemea.