Rețete culinareSalată verde cu ton și ciuperci crude - află modul de preparare...

Salată verde cu ton și ciuperci crude – află modul de preparare a acestei rețete

Salata aceasta am „intalnit-o” pentru prima data pe o masa plina de bunatati gustoase si sanatoase facuta de matusa mea. Cel mai mult mi-a placut ca are in compozitie ciuperci crude si tocmai eram in cautarea unei retete de cruditati pentru ca auzisem ca cel putin 50% din ce mancam ar trebui sa fie crud 🙂 Iata aici reteta.

Ingrediente salata verde cu ton si ciuperci crude

  • o salata verde
  • o conserva de ton (80-100g)
  • 2 ciuperci Champignon proaspete (eu am pus 3 mai mici)
  • 2 rosii mijlocii
  • zeama de la o lamaie
  • o treime de praz
  • 3 oua
  • puţina branza rasa
  • sare
  • puţin ulei (preferabil de porumb sau masline)

Mod de preparare

Se spala salata verde si se taie fasii. Se scot ‘piciorusele’ de la ciuperci dupa care se decojesc.

Ciupercile le taiem in doua dupa care le feliem subtire si le adaugam in salata impreuna cu tonul din conserva.

Peste acestea razuim putin de branza sarata, eu am pus telemea de vaca. Acum stoarcem lamaia si punem zeama in salata.

Adaugam sare si putin ulei.

La final punem rosiile deasupra, oricum se lasa ele in jos si la margine punem ouale fierte curatate si taiate in doua, nu le feliem pentru ca se sfarma si e gata. Sanatos si simplu.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

1 COMENTARIU

  1. Am gustat si eu din ea cand a facut Julia, este intr-adevar delicioasa 🙂 si o bomba de vitamine

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.