Rețete culinareSalată de primăvară cu dressing de smântână și muștar - delicios și...

Salată de primăvară cu dressing de smântână și muștar – delicios și sănătos

De-abia am asteptat sa vina primavara ca sa fac o salata cu ceapa verde si ridichi proaspete. In ultima vreme se pot gasi aceste legume si in sezonul rece insa cele de sera nu par a fi la fel de gustoase ca si cele din gradina.

De aceea, mereu ma bucur de aceasta salata in preajma primaverii.

Ingrediente salata de primavara cu dressing de smantana si mustar

  • 1 leg ridichi rosii
  • 1 leg ceapa verde – 4-5 fire
  • 2 rosii
  • 1 ardei capia verde
  • 50 gr branza feta de vaca si capra
  • 1 lingurita mustar
  • 2 linguri de smantana
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Se spala bine legumele si se curata de coaja si samburi, dupa caz. Rosiile le taiem sub forma de cubulete, la fel si ardeiul.

Ceapa verde am taiat-o rondele si ridichile le-am dat prin razatoare.

Am pus toate ingredientele si le-am adaugat intr-un vas.

Branza feta am taiat-o cubulete si am mestecat-o cu salata.

Pe urma am amestecat smantana cu mustarul si am incorporat acest amestec in salata.

Cel mai bine e sa puneti salata la frigider pentru a se raci un pic.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.