Un nume ideal pentru salata colorata, fiindca primavara incepem cu totii sa mancam mai multe salate pentru ca apar legumele proaspete de sezon.
Aceasta salata „obisnuita” de legume este combinata cu avocado, care nu da un gust in plus ci da un fel de cremozitate, fiindca celelalte legume sunt proaspete si crocante iar acesta este moale si cremos.
Ingrediente salata de primavara cu avocado si crutoane
- -Un avocado
- -Ceapa verde
- -Ceapa rosie
- -ardei
- -rosii
- -castraveti
- -ridichi
- -Masline negre
- -telemea
- -crutoane
- -ulei de masline
- -sare
Mod de preparare
Pregatim legumele pentru salata, le spalam bine si le curatam; pe urma feliem, taiem in bucati mici pe fiecare, la urma amestecam, condimentam cu sare, stropim cu ulei de masline si servim cu crutoane si mezeluri dupa gust.
Crutoanele le-am cumparat gata facute dar se pot pregati usor si rapid si acasa: luam cateva felii de paine, daca se poate sa nu fie proaspata, taiem coaja si miezul il taiem in cubulete mici.
Intr-o tigaie punem o lingura de ulei, cand e incins adaugam bucatile de paine, condimentam cu sare, piper, frunza de patrunjel uscat si prajim miscand tigaia.