Rețete culinareSalată colorată cu legume, șuncă și brânză feta - o rețetă ce...

Salată colorată cu legume, șuncă și brânză feta – o rețetă ce merită încercată

De fiecare data cand am nevoie de un meniu energizant ma duce gandul la o salata colorata de rosii, castraveti, ardei si salata verde.

Ca sa imbogatesc un pic reteta clasica de salata de cruditati, am decis sa adaug branza feta de vaca si sunca presata taiata fasiute.

Rezultatul a fost un adevarat deliciu nu doar cu vitamine ci gustos si cu un miros imbietor.

Ingrediente salata colorata cu legume, sunca si branza feta

  • 20 felii de sunca, mai subtiri
  • 200 gr branza feta de vaca
  • 8 rosii medii
  • 1 castravete fabio
  • 2 ardei capia rosu
  • 3 ardei capia galben
  • 1 ridiche alba
  • 1 punga salata verde asortata
  • otet dupa gust
  • 1 lingura ulei

Mod de preparare

Ca orice salata, nu e greu sa o preparam, importante sunt insa niste ingrediente proaspete si sanatoase.

Incepem cu legumele pe care le spalm bine, castravetii si ridichea le curatam de coaja si scoatem samburii din ardei.

Rosiile le taiem bucatii mai mici, la fel si si castravetii. Ardeii si ridichea le taiem cubulete si le adaugam langa rosii si castraveti.

Punem si amestecul de salata si sunca taiata felii.

Adaugam o lingura de ulei si otet dupa gust. Avand in vedere ca branza feta este sarata, puteti sa nu mai puneti sare in salata.

La final, razuim deasupra branza feta de vaca si salata e gata pt servit.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.