DiverseRomânii și promoțiile

Românii și promoțiile

Românii și promoțiile au o relație specială. Ai noștri nu ratează nicio promoție la tigăi, nicio reducere la hârtie igienică, nicio lichidare de stoc la haine de calitate înoielnică…nu le scapă nimic, dar nimic.

Românii și promoțiile sunt prieteni vechi

Așa e obișnuița la noi în țară. Cum scrie pe ceva REDUCERE sau MEGA PROMOȚIE, cum se golesc rafturile. Eu mă întreb de ce mai nimeni, nu stă să verifice dacă într-adevăr s-a aplicat o reducere produsului respectiv? Sau dacă este un produs de calitate? Dacă își merită prețul, fie el și redus?

Vă aduceți aminte nebunia cu tigăile? Cine ar putea să o uite.

Nici uleiul nu mai este, pentru locuitorii țării noastre, un aliment obișnuit. Sau așa se dă impresia. L-au scos la un moment dat din magazine, sau ce? Dacă nu, nu pot să îmi explic de ce sute de oameni s-ar călca în picioare să cumpere baxuri întregi de ulei, la preț redus. Probabil în Oltenița, orașul unde s-au tras oamenii de păr pentru 2 litri de grăsime, se gătește muuuult.

Apetitul românilor pentru promoții este incredibil

Orice ar fi la promoție, românul își dorește. De la hârtie igienică, la plasme cât tot peretele. De la șosete la telefoane mobile. De la zahăr la detergent. Ce mai contează că promoția e mincinoasă? Că, în realitate, nu există nicio reducere? Dacă scrie mare, cu roșu, că o promoție ca asta, nu mai apare în veci, românul își face stocul.

Despre așa zisele oferte de Black Friday nici nu mă mai obosesc să vorbesc. S-a dovedit de mulți ani că este doar o strategie de marketing, care prea rar aduce un beneficiu în portofelul clientului. Cu toate astea, în ziua respectivă, vânzările marilor magazine depășesc pragul miliardelor de euro.

Fii sincer…ce mare promoție te-ar convinge să te trezești la 3 dimineața și să te duci să te așezi la coadă, cu alte sute de oameni, pentru a prinde și tu produsul respectiv? Ce ar putea să se vândă, să îți stârnească într-atât interesul?

Eu cred că nici dacă s-ar da gratis stocul de mâncare pentru un an de zile, nu m-aș înghesui să prind promoția….

 

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.