Va prezentam in cele ce urmeaza atat ingredientele necesare, cat si modul de pregatire pas cu pas pentru reteta de supa crema de manzat, va precizam ca preparatul este recomandat sugarilor de peste noua luni.
Timp de preparare: jumatate de ora.
Ingredientele necesare sunt urmatoarele:
- 50 grame carne de manzat;
- un morcov;
- un dovlecel;
- albitura: telina, pastarnac, radacina de patrunjel;
- ulei de porumb;
- sare.
Modul de pregatire pas cu pas pentru reteta de supa crema de manzat pentru copii va este prezentat in cele ce urmeaza:
- Spalati carnea, fasonati-o, apoi puneti-o la fiert intr-o cantitate suficienta de apa cu un praf de sare si putin ulei. Spumati pe parcursul fierberii de fiecare data cand este nevoie cu ajutorul unei supiere pe care o caltiti dupa fiecare spumare;
- Curatati legumele, spalati-le, apoi sectionati-le in cubulete. Adaugati legumele in supa de indata ce carnea este bine patrunsa si nu mai necesita spumare;
- Continuati fierberea la foc potrivit pana cand toate ingredientele sunt gata;
- Scurgeti supa, apoi treceti ingredientele printr-un blender pana cand obtineti un piure omogen;
- Diluati piureul cu zeama din supa in care s-au fiert legumele si carnea pana cand ajungeti la consistenta dorita de micut;
- Serviti supa de indata ce este gata si s-a racit suficient.
Va dorim pofta buna!