Reteta de paste cu legume va este prezentata in cele ce urmeaza, ea reprezinta un preparat potrivit pentru copiii in varsta de un an ce nu prezinta intoleranta la gluten.
Timp de preparare: jumatate de ora.
Ingredientele necesare sunt urmatoarele:
- 100 grame paste cu forme atragatoare;
- un morcov;
- un dovlecel;
- o rosie;
- ulei de porumb;
- sare.
Modul de pregatire pas cu pas pentru reteta de paste cu legume pentru copii va este prezentat in cele ce urmeaza:
- Fierbeti pastele cu putin ulei si un praf de sare la foc potrivit. Cand sunt gata, lasati-le sa se scurga bine intr-o strecuratoare;
- Curatati morcovul si dovlecelul, decojiti rosii si indepartati-le miezul. Puneti legumele la fiert intr-o cantitate suficienta de apa cu un praf de sare, apoi cand sunt gata lasati-le sa se scurga;
- Dati legumele prin blender, apoi amestecati-le cu pastele fierte anterior pana cand compozitia se omogenizeaza;
- Serviti preparatul de indata ce este gata si nu il pastrati pentru consumul ulterior pentru ca nu va mai fi la fel de gustos.
Va dorim pofta buna!