Rețete culinareCele mai bune rețete pentru ciorbă de pește, vezi recomandările noastre

Cele mai bune rețete pentru ciorbă de pește, vezi recomandările noastre

Va prezentam in cele ce urmeaza cele mai bune retete pentru ciorba de peste.

1. Reteta de ciorba de peste reprezinta un preparat delicios pe care va recomandam sa il incercati. Va prezentam in cele ce urmeaza atat ingredientele necesare, cat si modul de pregatire pas cu pas.

Ingredientele necesare pentru ciorba de peste sunt urmatoarele:

  • 400 grame carne de peste;
  • o ceapa;
  • un ardei capia;
  • o telina;
  • putin otet;
  • un ou;
  • o legatura de leustean;
  • ulei;
  • sare si piper.

Modul de pregatire pentru reteta de ciorba de peste va este prezentat in cele ce urmeaza:

  1. Puneti pestele la fiert impreuna cu legumele sectionate in cubulete;
  2. Condimentati si adaugati otet dupa gust;
  3. La final adaugati oul batut cu un praf de sare si presarati leusteanul tocat marunt.

2. Reteta de ciorba de fasole verde cu peste reprezinta un preparat delicios pe care va recomandam sa il incercati. Va prezentam in cele ce urmeaza atat ingredientele necesare, cat si modul de pregatire pas cu pas.

Ingredientele necesare pentru ciorba de fasole verde cu peste sunt urmatoarele:

  • 200 grame fasole verde;
  • 300 grame file de crap;
  • o ceapa;
  • un morcov;
  • un ardei capia;
  • doi catei de usturoi;
  • bulion;
  • ulei;
  • sare si piper;
  • o legatura de patrunjel.

Modul de pregatire pentru reteta de ciorba de fasole verde cu peste va este prezentat in cele ce urmeaza:

  1. Fierbeti ingredientele sectionate in cubulete;
  2. La final adaugati bulionul si mai dati in doua – trei clocote;
  3. Serviti ciorba cu patrunjel tocat marunt deasupra.

    Ciorba de salata cu peste, Foto: culinar.bzi.ro
    Ciorba de salata cu peste, Foto: culinar.bzi.ro

3. Reteta de ciorba de salata cu peste reprezinta un preparat delicios pe care va recomandam sa il incercati. Va prezentam in cele ce urmeaza atat ingredientele necesare, cat si modul de pregatire pas cu pas.

Ingredientele necesare pentru ciorba de salata cu peste sunt urmatoarele:

  • o salata verde;
  • 100 grame peste;
  • o ceapa;
  • 500 ml supa de legume;
  • o radacina de patrunjel;
  • un morcov;
  • 200 ml lapte;
  • putin otet;
  • ulei;
  • sare si piper.

Modul de pregatire pentru reteta de ciorba de salata cu peste va este prezentat in cele ce urmeaza:

  1. Fierbeti morcovul, ceapa si radacina de patrunjel in supa;
  2. Adaugati salata si pestele, dati in doua – trei clocote;
  3. Lasati ciorba sa se raceasca, apoi adaugati laptele si amestecati pana la omogenizare;
  4. Condimentati cu sare si piper, adaugati otet dupa gust si amestecati;
  5. Serviti ciorba calduta.

4. Reteta de ciorba lipoveana va este prezentata in cele ce urmeaza.

Timp de preparare: douazeci de minute.

Timp de fierbere: o ora si jumatate.

Ingredientele necesare pentru doua portii de ciorba lipoveana sunt urmatoarele:

  • un litru si jumatate de apa;
  • jumatate de litru de bors;
  • jumatate de kilogram de crap;
  • 50 grame de fasole boabe uscata;
  • o ceapa;
  • un morcov;
  • o telina;
  • o radacina de patrunjel;
  • un cartof;
  • o rosie;
  • un sfert de varza alba;
  • o legatura de patrunjel;
  • o legatura de leustean;
  • un ou;
  • ulei;
  • smantana;
  • sare si piper.

Modul de pregatire pentru reteta de ciorba lipoveana va este prezentat in cele ce urmeaza:

  1. Spalati pestele, sectionati-l in cubulete, apoi puneti-l la fiert, spumati carnea de fiecare data cand este nevoie;
  2. Cand pestele s-a fiert suficient adaugati toate legumele, curatate, spalate si tocate marunt. Lasati legumele sa fiarba pana cand se inmoaie bine, apoi adaugati borsul dat intr-un clocot separat;
  3. Condimentati cu sare si piper;
  4. Bateti oul bine cu un praf de sare, adaugati smantana si amestecati pana la omogenizare;
  5. Dregeti ciorba cu amestecul de ou si smantana, apoi adaugati patrunjelul si leusteanul tocat marunt si lasati ciorba sa mai dea in doua – trei clocote;
  6. Serviti ciorba de indata ce este gata alaturi de un ardei iute.

Va dorim: Pofta buna!

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.