Rețetă ruladă de porc cu ciuperci și cârnați – vezi aici instrucțiunile

0
990
Ruladă de porc cu ciuperci și cârnați

Rețetă ruladă de porc cu ciuperci și cârnați de la Bianca Cigan.

Ingrediente:

  • 2 bucăți cotlet de porc
  • 200 g ciuperci
  • 2 căței de usturoi
  • 1 ceapă
  • 400 g aluat de foitaj
  • 1 ouă
  • 1 bucată de cârnați afumat de circa 200 g
  • 2 felii emmentaler
  • sare
  • piper
  • boia
  • cimbru
  • 50 g unt

Instrucțiuni:

  • Se bate bine cotletul.
  • Ceapa, usturoiul și ciupercile se mărunțesc și se călesc în unt 5 minute, apoi adăugăm 100 ml apă și mai lăsăm să se pătrundă 5 minute.
  • Asezonăm cu sare și piper.
  • Strecurăm ciupercile și le lăsăm să se răcească.
  • Preîncălzim cuptorul la 180 grade.
  • Întindem un dreptunghi de aluat suficient de mare încât să depășească marginile cotletului cu 1 cm.
  • Batem oul și îl condimentăm cu sare, piper și boia.
  • Ungem cu ou bătut foaia de foitaj, întindem un strat de ciuperci, punem felia de emmentaler, apoi cotletul și la final cârnțul.
  • Rulăm totul , îndoim marginile dedesubt și ungem și exteriorul cu ou bătut.
  • Coacem la cuptor 30 de minute.
  • Îl servim cu ciulama de ciuperci.

Rețetă ruladă de porc cu ciuperci și cârnați pas cu pas în imagini:

Listă ingredienteSe bate cotletulSe pregătesc ciupercileSe strecoară ciupercileIngrediente pentru ruladăFoaie de foitaj cu ciuperciSe adaugă cașcavalSe pregătește pentru a fi rulatSe unge cu ou
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here