Rețete culinareRețetă ciulama de ciuperci - vezi cum trebuie pregătit acest meniu

Rețetă ciulama de ciuperci – vezi cum trebuie pregătit acest meniu

Rețetă ciulama de ciuperci de la Bianca Cigan.

Ingrediente pentru 2 persoane:

  • 1 ceapă
  • 2 căței de usturoi
  • 2 linguri de făină
  • 200 g ciuperci
  • 300 ml smântână pentru gătit
  • 50 g unt
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • boia
  • pătrunjel verde

Instrucțiuni:

  • Tocați ceapa, usturoiul și ciupercile mărunt și căliți-le în unt.
  • Căliți și făina.
  • Adăugați 100 ml apă și lăsați să fiarbă 5 minute.
  • Asezonați cu sare, piper, boia și cimbru.
  • Adăugați smântâna și pătrunjelul tocat mărunt.
  • Lăsați să fiarbă încă 2 minute.
  • Se potrivește de minune cu mămăligă sau cu ruloul de porc cu emmentaler și cârnați.

Rețetă ciulama ciulama de ciuperci pas cu pas în imagini:

Listă ingrediente
Listă ingrediente
Ceapa, usturoiul și ciupercile tocate
Ceapa, usturoiul și ciupercile tocate
Se călesc ingredientele
Se călesc ingredientele
Se adaugă făina
Se adaugă făina
Se adaugă apă
Se adaugă apă
Se adaugă smântâna și pătrunjelul
Se adaugă smântâna și pătrunjelul
Ciulama de ciuperci
Ciulama de ciuperci

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.