Încearcă această rețetă pentru tăiței chinezești cu porc – un preparat deosebit

0
812
Tăiței chinezești cu porc
Tăiței chinezești cu porc

Rețetă tăiței chinezești cu porc de la Bianca Cigan.

Ingrediente:

  • 500 g cotlet de porc
  • 3 linguri sos de soia
  • 2 linguri sos oyster
  • 2 linguri sos teryaki
  • 20 g ghimbir proaspăt
  • 3 căței de usturoi
  • 1/2 chilli roșu
  • 2 linguri amidon
  • 1 pachet tăiței chinezești cu ou
  • 50 ml ulei de susan sau vegetal
  • sare
  • piper

Instrucțiuni:

  • Feliați cotletul în bucăți foarte subțiri.
  • Condimentați cu sare și piper.
  • Dați-le prin amidon.
  • Radeți ghimbirul și pisați usturoiul.
  • Într-un bol, amestecați sosul de soia, sosul oyster, sosul teryaki, ghimbirul, usturoiul, chilli și carnea de porc.
  • Lăsați la marinat în frigider circa 30 de minute.
  • Încălziți uleiul într-un wok sau o tigaie cu pereți înalți.
  • Prăjiți bucățile de carne, scoateți-le într-un vas și acoperiți-le pentru a le păstra calde.
  • Adăugați marinata în tigaie plus 300 ml apă.
  • Condimentați cu sare și piper dacă mai e nevoie, deși sosurile din marinată ar trebui să asigure cantitate suficientă de sare.
  • Introduceți tăițeii și amestecați. Ar trebui să fie gata în 5 minute.
  • Reintroduceți carnea.
  • Serviți într-un bol.

Rețetă tăiței chinezești cu porc pas cu pas în imagini:

Ingrediente
Ingrediente
Ingrediente amestecate
Ingrediente amestecate
Carnea în tigaie
Carnea în tigaie
Carnea cu marinata în tigaie
Carnea cu marinata în tigaie
Tăiței
Tăiței
Tăiței chinezești cu porc
Tăiței chinezești cu porc
loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ