Vezi cum trebuie pregătită această rețetă de pui cacciatore cu legume, pe gustul tuturor

0
1347
Pui cacciatore
Pui cacciatore

Rețetă pui cacciatore de la Bianca Cigan.

Ingrediente pentru 4 persoane:

  • 6 pulpe de pui
  • 3 cepe
  • 2 fire țelină apio
  • 3 morcovi
  • 3 căței de usturoi
  • 1 conservă de roșii cubulețe
  • 50 ml ulei de măsline
  • 250 ml vin roșu
  • 1 ardei roșu
  • 1 fir de rozmarin
  • 1 legăturpă de pătrunjel verde
  • sare
  • piper

Instrucțiuni:

  • Mărunțiți legumele(morcovii, țelina, usturoiul, ardeiul, ceapa) după gust. Eu am tăiat morcovii rondele iar restul legumelor le-am tăiat cubulețe.
  • Căliți legumele în ulei de măsline, adăugați pulpele de pui și, amestecați continuu, pțnă ce pulpele se rumenesc puțin.
  • Turnați vinul, lăsați totul să dea în clocot câteva minute până ce alcoolul din vin se evaporă.
  • Adăugați conserva de roșii și încă 500 ml apă.
  • Asezonați cu sare, piper, rozmarin.
  • După 20 de minute, când pulpele sunt pătrunse, adăugați frunze mărunțite de pătrunjel proaspăt.
  • Serviți cu mămăligă, piure de cartofi sau paste.

Rețetă Pui cacciatore pas cu pas în imagini:

Ingrediente
Ingrediente
Se amestecă ingredientele
Se amestecă ingredientele
Se călesc
Se călesc
Se pun pulpele de pui
Se pun pulpele de pui
Se dă în clocot
Se dă în clocot
Pui cacciatore
Pui cacciatore
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ