Rețetă cheesecake, un desert delicios pe care trebuie să îl încercați

0
1094
Cheesecake in forma mica
Cheesecake in forma mica

Rețetă cheesecake de la Bianca Cigan.

Ingrediente:

  • 250 g biscuiți digestivi
  • 150 g unt topit
  • 500 g cremă de brânză
  • 150 g zahăr
  • 1 portocală
  • 4 ouă
  • 200 ml smântână

Indicații:

  • Preîncălzițați cuptorul la 150 grade
  • Mărunțiți biscuiții până obțineți consistența unui pesmet fin. Aceasta va fi baza cheesecake-ului.
  • Turnați amestecul de biscuiți într-o formă de tort cu marginile detașabile sau în forme de silicon individuale.
  • Presați biscuiții de pereții formei, cu mișcări circulare.
  • Mixați crema de brânză, zahărul, smântâna, ouăle, coaja de portocală.
  • Turnați amestecul peste biscuiți.
  • Coaceți timp de 50 de minute, până ce brânza se încheagă.
  • Refrigerați dacă se poate câteva ore înainte de servire.
  • Puteți folosi bucăți de fructe confiate sau ciocolată pentru a-l orna.

Rețetă cheesecake pas cu pas în imagini:

Cheesecake in forma mare
Cheesecake in forma mare
Cheesecake in forma mare
Cheesecake in forma mare
Cheesecake in forma mica
Cheesecake in forma mica
Cheesecake in forma mica
Cheesecake in forma mica
Cheesecake in forma mica
Cheesecake in forma mica
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ