Rețetă cheesecake de la Bianca Cigan.
Ingrediente:
- 250 g biscuiți digestivi
- 150 g unt topit
- 500 g cremă de brânză
- 150 g zahăr
- 1 portocală
- 4 ouă
- 200 ml smântână
Indicații:
- Preîncălzițați cuptorul la 150 grade
- Mărunțiți biscuiții până obțineți consistența unui pesmet fin. Aceasta va fi baza cheesecake-ului.
- Turnați amestecul de biscuiți într-o formă de tort cu marginile detașabile sau în forme de silicon individuale.
- Presați biscuiții de pereții formei, cu mișcări circulare.
- Mixați crema de brânză, zahărul, smântâna, ouăle, coaja de portocală.
- Turnați amestecul peste biscuiți.
- Coaceți timp de 50 de minute, până ce brânza se încheagă.
- Refrigerați dacă se poate câteva ore înainte de servire.
- Puteți folosi bucăți de fructe confiate sau ciocolată pentru a-l orna.
Rețetă cheesecake pas cu pas în imagini: