Rețetă cheesecake, un desert delicios pe care trebuie să îl încercați

0
1124
Cheesecake in forma mica
Cheesecake in forma mica

Rețetă cheesecake de la Bianca Cigan.

Ingrediente:

  • 250 g biscuiți digestivi
  • 150 g unt topit
  • 500 g cremă de brânză
  • 150 g zahăr
  • 1 portocală
  • 4 ouă
  • 200 ml smântână

Indicații:

  • Preîncălzițați cuptorul la 150 grade
  • Mărunțiți biscuiții până obțineți consistența unui pesmet fin. Aceasta va fi baza cheesecake-ului.
  • Turnați amestecul de biscuiți într-o formă de tort cu marginile detașabile sau în forme de silicon individuale.
  • Presați biscuiții de pereții formei, cu mișcări circulare.
  • Mixați crema de brânză, zahărul, smântâna, ouăle, coaja de portocală.
  • Turnați amestecul peste biscuiți.
  • Coaceți timp de 50 de minute, până ce brânza se încheagă.
  • Refrigerați dacă se poate câteva ore înainte de servire.
  • Puteți folosi bucăți de fructe confiate sau ciocolată pentru a-l orna.

Rețetă cheesecake pas cu pas în imagini:

Cheesecake in forma mareCheesecake in forma mareCheesecake in forma micaCheesecake in forma micaCheesecake in forma mica
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here