Rețete culinarePulpe de pui cu lămâie la cuptor - află cum se pregătește...

Pulpe de pui cu lămâie la cuptor – află cum se pregătește această rețetă și cum se poate servi

Pulpele de pui cu lamaie la cuptor sunt nemaipomenit de gustoase, aroma si sucul de lamaie patrund in carne oferindu-i un gust aparte. Se pot pune chiar si 2 lamai dar ca sa nu predomine aroma de lamaie am preferat sa pun doar una.
Se pot servi cu o garnitura de piure de cartofi.

Ingrediente pulpe de pui cu lamaie la cuptor :

  • 6 pulpe de pui
  • 4 linguri de ulei
  • 1 lamaie
  • 2 bucati de usturoi
  • 1 punga
  • sare si piper

Mod de preparare :

Condimentam pulpele cu sare si piper, apoi le punem intr-o punga, pisam 2 bucati de usturoi si stoarcem zeama de la o lamaie peste.

Legam punga, masam umpic sa se amestece ingredientele si o punem la macerat in frigider pentru 2 ore.

Dupa 2 ore punem pulpele intr-o tava, adaugam cele 4 linguri de ulei si apa pana la jumatatea pulpelor.

Le bagam la cuptor la temperatura potrivita , aproximativ dupa 1 ora sunt gata.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.