Rețete culinareCarne de pui cu sos de legume și macaroane - rețetă simplă...

Carne de pui cu sos de legume și macaroane – rețetă simplă și ușor de pregătit

Acest preparat este foarte usor de facut, ieftin si este foarte delicios; amestecul de legume da o savoare aparte mancarii. In general cand fac acest preparat in loc de spate de pui folosesc aripi de pui sau pulpe de pui; reteta de mai jos este una salvatoare atunci cand ne ramane carne din pui si nu stim cum s-o folosim.

Ingrediente carne de pui cu sos de legume si macaroane:

  • 6 bucati jumatate de spate
  • 2-3 morcovi mici
  • 1 patrunjel radacina
  • 1/4 gulie
  • 1 ceapa
  • 70 ml ulei
  • 300 g macaroane
  • sare,piper si delicat

Mod de preparare:

Razalim zarzavaturile in oala in care urmeaza sa prajim carnea,taiem ceapa cubulete si o punem la calit in ulei impreuna cu zarzavaturile.

Taiem jumatatile de spate in 2 ( ca sa fie bucati mai mici, mai practice ) si le punem la prajit dupa ce s-au calit legumele si-au lasat un suc portocaliu.

Deasemenea tot acuma punem condimentele sare,delicat si piper ;cand s-au prajit umpic toate impreuna punem apa cat sa le acopere si lasam sa scada pana carnea este prajita.

Fierbem macaroanele in apa cu sare,iar apoi dupa ce le-am strecurat le punem ( le amestecam ) cu carnea de pui in sos de legume.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.