Carne de pui cu sos de legume și macaroane – rețetă simplă și ușor de pregătit

0
1869
Carne de pui cu sos de legume si macaroane
Carne de pui cu sos de legume si macaroane

Acest preparat este foarte usor de facut, ieftin si este foarte delicios; amestecul de legume da o savoare aparte mancarii. In general cand fac acest preparat in loc de spate de pui folosesc aripi de pui sau pulpe de pui; reteta de mai jos este una salvatoare atunci cand ne ramane carne din pui si nu stim cum s-o folosim.

Ingrediente carne de pui cu sos de legume si macaroane:

  • 6 bucati jumatate de spate
  • 2-3 morcovi mici
  • 1 patrunjel radacina
  • 1/4 gulie
  • 1 ceapa
  • 70 ml ulei
  • 300 g macaroane
  • sare,piper si delicat

Mod de preparare:

Razalim zarzavaturile in oala in care urmeaza sa prajim carnea,taiem ceapa cubulete si o punem la calit in ulei impreuna cu zarzavaturile.
Taiem jumatatile de spate in 2 ( ca sa fie bucati mai mici,mai practice ) si le punem la prajit dupa ce s-au calit legumele si-au lasat un suc portocaliu.
Deasemenea tot acuma punem condimentele sare,delicat si piper ;cand s-au prajit umpic toate impreuna punem apa cat sa le acopere si lasam sa scada pana carnea este prajita.
Fierbem macaroanele in apa cu sare,iar apoi dupa ce le-am strecurat le punem ( le amestecam ) cu carnea de pui in sos de legume.

Citește și:  Rețete culinare cu carne de porc, vezi aici cele mai bune feluri
Ingrediente
Ingrediente
Ceapa taiata cubulete
Ceapa taiata cubulete
Carne de pui taiata in bucati mai mici
Carne de pui taiata in bucati mai mici
Zarzavaturi razuite
Zarzavaturi razuite
Legume calite
Legume calite
Legume calite cu carne
Legume calite cu carne
Legume calite cu carne acoperite cu apa
Legume calite cu carne acoperite cu apa
Macaroane fierte la stors
Macaroane fierte la stors
Macaroane amestecate cu carne de pui si sosul de legume
Macaroane amestecate cu carne de pui si sosul de legume
Carne de pui cu sos de legume si macaroane
Carne de pui cu sos de legume si macaroane
Nu uita să distribui dacă ți-a plăcut:
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.