Principalele reguli pentru a câștiga inima unei femei

1
1946
Love, Dragoste, Cucereste inima femeii

Nu trebuie să fii faimos, foarte frumos și bogat, pentru a cuceri o femeie și a-i câștiga inima. Sunt câteva reguli simple care au un efect deosebit asupra unei femei, pot atrage interesul acesteia spre tine.

Ai încredere în tine! Aceasta este principala regulă și cea mai importantă. Foarte puțini oameni știu asta, dar fără umbră de îndoială niciun bărbat nu va putea să creeze și să urmeze un drum numai al său în viață dacă nu crede în forțele proprii. El trebuie să aibă încredere în convingerile sale, în farmecul său, în faptul că poate fi sexy la orice vârstă. Cu cât are mai multă încredere și mai multă experiență, cu atât va deveni mai atrăgător, cu putere de a cuceri o femeie, indiferent cât de inabordabilă ar fi aceasta.

Ce spun psihologii despre comportamentul și trăirile unui bărbat care își dorește să cucerească o femeie? Cum se poate descrie sau defini ceea ce i se întâmplă din clipa în care întâlnește o femeie care îi place foarte mult?

  • Din prima clipă își dă seama de chimia dintre ei. Atracția există încă de la început și cu cât trece timpul are sentimentul că se îndrăgostește. Se simte tot mai mult atras de ea dar are și o stare de incertitudine.
  • Își pune întrebarea: trebuie oare să mă comport diferit decât de obicei?
  • Devine foarte ușor irascibil mai ales din cauza faptului că nu este cu ea.
  • Comportamentul său se schimbă, lucru pe care îl observă și prietenii lui.
  • Își face planuri, cum ar putea să-i arate că este un tip manierat și fermecător. Se gândește să-i cumpere flori sau cadouri, bijuterii sau alte lucruri pentru a o impresiona, pentru a-i arăta că este partenerul perfect pentru ea.
  • În cele din urmă se gândește că ar putea exagera și nu reușește să depășească relația de prietenie cu ea.
  • Cere sfaturile prietenilor în relația cu ea, pentru a-l ajuta să găsească cea mai bună metodă pentru a o impresiona.

Cum sunt femeile? Ce își doresc ele?

I love you, Cadoul floral indragostiti

Iată ce spun psihologii:

Femeile își doresc flori la prima întâlnire. Nu trebuie să îi aduci luna de pe cer pentru a face o bună impresie la prima întâlnire. Florile sunt suficiente, deci nu uita să le cumperi. Pentru a o cuceri, bărbatul trebuie să-i cumpere flori și să o invite la o cină romantică la lumina lumânărilor.

Femeile sunt sensibile, iubesc dragostea, își doresc apropiere, să fie protejate. În concluzie, un bărbat trebuie să-i demonstreze unei femei că este capabil să-i ofere toate acestea și să-i spună că își dorește o relație serioasă, să fie un cuplu.

Femeile adoră cadourile. Când cumperi un cadou unei femei trebuie să te gândești la următorul motto: ,,Întotdeauna și-a dorit acel lucru, dar nu l-a cumpărat niciodată!ˮ Trebuie să fii atent ce cadou alegi, să fie unul excepțional, caracterizat prin individualitate și exclusivitate. Nu uita că orice femeie va fi încântată să aibă cât mai multe bijuterii, deci poți opta pentru astfel de cadouri sau în orice caz pentru un dar pe care poate nici nu l-a visat. Cumpără ceva pentru că ei îi place, de exemplu un articol de vestimentație, pentru că are nevoie de acel ceva și cu siguranță îl va purta.

Citește și:  Top 10 metode de a spune că îți place de o persoană pentru prima oară

Femeile iubesc foarte mult tot ceea ce ține de eleganță, de stil, tot ceea ce îmbrățișează noul. Pentru a cuceri o femeie trebuie să ții cont de personalitatea ei, de ceea ce îi atrage atenția sau îi place în mod deosebit. De exemplu îți poți cumpăra parfumuri pe care nu le va uita niciodată, sau lucruri care să-i stârnească zâmbete pe față.

Un bărbat trebuie să fie foarte atent cu o femeie, pentru că ea va aprecia un tip bun care se poartă frumos și care arată că îi pasă de ea.

Doi indragostiti se tin de degete

Femeile se lasă greu cucerite, iar acest lucru poate dezamăgi uneori, poate crea unui bărbat senzația că a pierdut, că nu a reușit să o cucerească. Deși a făcut cam tot ce s-a putut, el nu își dă seama ce se întâmplă cu ea. Sunt zile când nu îi răspunde, când nu are timp de el, sau când îi promite că îl va suna dar nu se ține de cuvânt. Atitudinea ei îl pune pe gânduri și îl face să se întrebe dacă a făcut ceva greșit, sau dacă este într-adevăr atât de ocupată încât să nu aibă deloc timp pentru el.

Când ești îndrăgostit nebunește ai senzația că este obligatoriu ca cealaltă persoană să aibă aceleași sentimente. Nu întotdeauna este așa. Sentimentul pe care îl simți când ești îndrăgostit și pe care nu ți-l poți explica te face să-ți dorești acea persoană, iar în plus o vezi perfectă, fără defecte. Acest sentiment nu trebuie confundat cu iubirea – care apare mai târziu.

Majoritatea bărbaților greșesc atunci când le place o femeie, fug după ea, sunt insistenți și fac tot felul de lucruri ca să o impresioneze. Această metodă este oarecum obositoare pentru ambii, un consum inutil de energie și care foarte rar dă rezultatul dorit. Nu trebuie să alergi insistent după o femeie pentru că poți deveni plictisitor și o poți pierde. Aceasta este o greșeală pe care o fac majoritatea bărbaților, unii chiar nu își dau seama de asta.

Pentru a cuceri o femeie, un bărbat trebuie să poarte o conversație inteligentă cu ea. Să-i arate că nu este intimidat de frumusețea ei, chiar dacă în sinea lui își dorește foarte mult să o seducă. Trebuie să-i arate că este încrezător, puternic, ambițios, pretențios și atractiv. Toate aceste calități contează pentru femeie, fac un bărbat să fie interesant pentru ea.
blank 

1 COMENTARIU

  1. Hm, asemenea sfaturi sunt PT mR nICE gUY ! site-ul sau mai bine zis articolele sunt scrise DE O FEMEIE !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.