DiversePrincipalele motive pentru care să bei apă de izvor

Principalele motive pentru care să bei apă de izvor

Apa de izvor are numeroase beneficii asupra corpului nostru. Este atât de curată și de proaspătă încât te simți mai bine după primul pahar cu apă; o putem lua liber din resursele naturale, de la izvoarele din țara noastră. Chiar și apa de la fântână poate fi mai sănătoasă decât apa de la robinet (care are fluor, clor și alte substanțe chimice). Află beneficiile apei de izvor pentru sănătate.

Navigare rapidă în articol:

 1. Apa de izvor, beneficii spirituale
 2. Apa de izvor, beneficii pentru sănătate

1. Apa de izvor, beneficii spirituale

Corpul nostru este alcătuit din 75% apă, prin urmare apa proaspătă și curată este foarte importantă pentru sănătatea organismului. Dacă am bea în mod frecvent apă de izvor am vedea diferența în modul cum ne simțim, comparativ cu zilele în care nu bem suficientă apă, sau când consumăm o apă mai puțin adecvată, cum este cea de la robinet.

Pentru a vedea clar această diferență, ar fi indicat să bei 7-8 pahare de apă de izvor pe zi. Vei vedea că starea ta psihică și fizică se va îmbunătăți pe zi ce trece.

Vei observa cât de important este să te hidratezi corespunzător cu apă de izvor. Te vei simți mult mai bine atunci când bei suficientă apă proaspătă, decât în zilele când uiți de apă și corpul tău este destul de deshidratat.

Când apare senzația de sete, corpul te atenționează că ești deja deshidratat.

Beneficiile apei de izvor

Dacă ai posibilitatea să-ți aduci apă de izvor acasă în sticle, ar trebui să fii recunoscător pentru această oportunitate de a bea apă curată, proaspătă, nu cum este cea de la robinet (care are fluor și alte substanțe chimice folosite de specialiști pentru a curăța și filtra apa). Aceste substanțe chimice ne afectează corpul și ne influențează fizic, dar și la nivel spiritual. Prin urmare, apa de izvor este cea mai bună alegere pentru sănătatea organismului.

Apa de izvor curăță și purifică organismul. Este important să bem apă de izvor zilnic.

Dacă ești la început de proces de trezire spirituală, respectiv dacă faci meditații și alte terapii interesante, trebuie să bei în mod frecvent apă de izvor pentru că aceasta curăță glanda pineală (comparată cu al treilea ochi). Apa de izvor te ajută să faci această schimbare, este cea mai importantă pentru concentrare și purificare. Dacă vei bea apă de izvor, vei observa cu siguranță ce impact are ea asupra trezirii tale spirituale.

Apa de izvor este proaspătă, rece, are minerale pure, bune, și oferă o mare energie și o vibrație excelentă. Când bei apă de izvor simți o stare de bine, o stare de energie, dispare oboseala, corpul pare revitalizat. Cu cât bei mai multă apă, o perioadă îndelungată de timp, cu atât simți că ai o gândire mai clară, iar capacitatea de concentrare este mai mare.

2. Apa de izvor, beneficii pentru sănătate

Cel mai bun lucru pentru a-ți îmbunătăți sănătatea este să bei apă de izvor. Asta îți aduce mai multe beneficii decât ți-ai imagina. Persoanele care au anumite probleme de sănătate ar trebui înainte de orice tratament cu medicamente recomandat de medic, să aibă în vedere și faptul de a bea zilnic apă de izvor proaspătă.

Această apă a trecut prin ciclul hidrologic natural și este curată, spre deosebire de apa de robinet care este plină de substanțe chimice, cum este de exemplu clorul. De asemenea comunitățile fluorizează apa, care este toxic la fel ca și clorul.

Uită de apa de la robinet! Nu cred că există cineva care bea cu plăcere apă de la robinet cu fluor și alte substanțe chimice. În plus, apa trece prin diferite conducte, din care ea poate prelua aluminiu sau alte metale toxice. Despre fluor s-a tot spus că se găsește în apa de băut de la robinet, dar nu în cantități dăunătoare. Chiar și așa, cu siguranță apa de izvor poate fi o alternativă excelentă la apa de la robinet.

Apa de la magazin nu este ca cea de izvor, în primul rând pentru că trece printr-un proces de fabricație, este îmbuteliată și ținută o perioadă de timp în sticle de plastic, ceea ce nu este tocmai bine.

Apa de izvor

Cea mai bună este cu siguranță apa de izvor, care iese la suprafața pământului, în mod natural. Aceasta este ideală pentru hidratarea zilnică a organismului. Apa de izvor este rece, curată, proaspătă și bună pentru organism.

Principalele beneficii pentru sănătatea organismului, ale apei de izvor:

 • Oferă mai multă energie organismului
 • Ajută la scăderea în greutatea
 • Curăță și detoxifică în mod eficient organismul
 • Crește memoria și atenția
 • Îmbunătățește reflexele și capacitatea de coordonare
 • Hidratează întregul organism, face pielea mai frumoasă
 • Îmbunătățește calitatea somnului
 • Are efect bun asupra funcțiilor organismului și asupra organelor
 • Îmbunătățește imunitatea, capacitatea organismului de a lupta împotriva virusurilor, microorganismelor și bacteriilor.

Apa de izvor vine din pământ și este într-adevăr foarte rece. În plus, există izvoare care au apă cu pH alcalin, mai mare de 7,5. Apa alcalină este bună pentru intestin, ajută la digestie și la absorbția nutrienților din bolul alimentar.

De ce este important să bei zilnic apă de izvor?

Gândește-te că numai după câteva ore, apa pe care o bei devine parte a sângele tău și ajunge la creier, la inimă și alte organe. Prin urmare, probabil deja conștientizezi cât de important este să bei apă de izvor în loc de apă de la robinet. Cu siguranță nu vrei să bei apă cu clor, fluor și alte substanțe chimice.

Un alt avantaj oferit de apa de la izvor este că nu conține alți agenți patogeni, cum se poate întâmpla atunci când bei apă dintr-un râu sau pârâu. Apa de izvor nu are contaminanți care pot deveni patogeni.

Pentru a-ți menține sănătatea organismului ai nevoie de apă curată, de izvor. Aceasta trebuie să o ții în recipiente din sticlă și nicidecum în recipiente din plastic.

Cel mai bine este să-ți aduci singur apă de la izvor, decât să o cumperi. Dacă faci asta ai și avantajul de a face o drumeție în natură, până la un izvor și de a te bucura de aer curat. Te poți conecta cu pământul și cu mediul înconjurător. Ai multe beneficii dacă mergi la un izvor, să-ți iei apă proaspătă.

Trebuie să alegi un izvor într-o zonă nepoluată. De asemenea, trebuie să fii sigur că apa este curată, potabilă și a fost testată.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.