Părinți și copiiPăpușile Maia cântă și vorbesc – Cadouri adorabile pentru fetițe, le poți...

Păpușile Maia cântă și vorbesc – Cadouri adorabile pentru fetițe, le poți găsi în magazine!

Păpușile sunt jucării preferate de fetițe deoarece acestea sunt un simbol al prezenței mamei, chiar și atunci când mama este plecată. Fetița are nevoie de o păpușă căreia să-i dea un nume, pe care să o iubească, care să-i aducă bucurie atunci când se joacă cu ea și care să poată să îndeplinească un rol important în viața sa.

De asemenea, fetița care se joacă cu păpușile învață să facă anumite activități pe care le face mama sa, în ceea ce privește îngrijirea și responsabilitatea. Prin joc, copilul își reconstruiește realitatea, imită calitățile adultului, îndeosebi ale mamei sale, empatizând cu aceasta. Având în vedere că este micuță, fetița probabil nu va ști să spună de ce se joacă, cu siguranță pentru ea jocul cu păpușa este mai degrabă un act de empatie, fără a se gândi prea mult cum și din ce motiv își petrece timpul cu această jucărie.

Cele mai frumoase cadouri pentru copiii mici, pentru fetițe, sunt păpușile, pentru că le dezvoltă imaginația și calitățile emoționale. De exemplu păpușile Maia pot vorbi, pot cânta și chiar pot crește odată cu fetița. Păpușile pot face multe lucruri pe care le face și copilul – pot râde, pot spune anumite lucruri, pot plânge, se pot alinta, pot cânta, dansa și face fel de fel de lucruri ce pot amuza și distra copilul.

Păpușa Maia care are diverse activități este un cadou excelent pentru orice fetiță mică pentru că această jucărie cântă și vorbește și are o tabletă colorată, interesantă, cu multe ilustrații, cu butoane pe care fetița nu trebuie decât să apese cu degetul. Păpușa interacționează cu tableta, poate spune anumite fraze, iar atunci când fetița apasă pe butoane, ea va cânta câte ceva frumos.

Păpușa Maia care crește odată cu tine! Această păpușă frumușică are părul prins în două codițe și ochișorii ca două mărgeluțe albastre. Dacă fetița ta o va primi în dar va fi foarte fericită, pentru că păpușa poate crește pe măsură ce primește lăptic cu biberoul de jucărie (vezi video). Fetița se va distra grozav cu păpușa, dacă o va apăsa pe burtică, ea va cere de mâncare, iar când îi va da să mănânce cu lingurița ea va spune că îi place.

Păpușa Maia ursuleț este o foarte simpatică, îmbrăcată în costum plușat roz. Arată ca un ursuleț cu blana moale, doar capul și mâinile ei sunt din plastic.

Păpușa Maia care se alintă poate deveni cadoul ideal pentru fetița ta răsfățată. Ca și aceasta, păpușa vrea să fie ținută în brațe, să mănânce înghețată, să fie pieptănată și alintată, ea poate cere toate aceste lucruri pentru că este o jucărie care vorbește.

Păpușa Maia bebelușă care face la oliță este o jucărie cu diferite accesorii, pe care fetița o va învăța ceea ce ea știe deja.

Păpușa Maia mini este un cadou perfect pentru copiii mici pentru că este realizată dintr-un material moale. Poate scoate anumite sunete, de exemplu dacă plânge fetița trebuie să o liniștească, iar dacă păpușa este bolnavă trebuie să-i spună că o va duce la doctor.

Păpușa Maia la băiță este o jucărie drăgălață pentru o fetiță mică. Are diferite accesorii – o cădiță și o jucărie care plutește pe apă dar și hăinuțe pentru baie – o bonețică și un halat. Fetița poate pregăti păpușa pentru baie așa cum știe ea că se face în mod corect.

Maia are buba reprezintă o păpușă pe care fetița trebuie să o îngrijească, să-i bandajeze piciorul, să o asculte cu stetoscopul și să-i servească medicamente cu pipeta.

Păpușa Maia la plimbare este un cadou potrivit pentru o fetiță de 3 ani. Aceasta poate să plimbe păpușa în cărucior, în parc atunci când iese și ea la plimbare cu părinții. Când păpușa cere de mâncare se poate preface că o hrănește folosind câteva accesorii pe care aceasta le are, iar atunci când plânge îi poate da suzeta și astfel aceasta se va înveseli.

Un cadou deosebit pentru orice fetiță este și căsuța de păpuși Maia care are mai multe etaje plus o mansardă. Este realizată foarte ingenios din materiale în culori pastelate, predomină mai alea nuanțele de roz. Căsuța are peste 100 de piese și 15 accesorii care servesc la mobilarea camerelor.

Video – Maia crește:

Video – Maia are buba:

Video – Maia cu activități: 

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.