Timp liber(P) Expertii Velvet Dental isi informeaza pacientii in legatura cu importanta aparatului...

(P) Expertii Velvet Dental isi informeaza pacientii in legatura cu importanta aparatului dentar

Velvet Dental este o clinica stomatologica in care experti in medicina dentara, cu o inalta pregatire, ofera servicii medicale de inalta clasa atat pentru adulti cat si pentru copii. Aceasta clinica detine in portofoliul de servicii operatiuni si tipuri de interventii speciale de stomatologie copii, dar si personal calificat in lucrul cu copiii care va sti exact cum sa abordeze problema, astfel incat totul sa decurga perfect.

In gama de servicii Velvet Dental sunt incluse si procedurile stomatologice din ramura ortodontie. Pentru persoanele care nu stiu ce inseamna aceasta, se impune o explicatie. Ortodontia este o specialitate a medicinei dentare care are ca scop principal obtinerea unei ocluzii perfecte, in asa fel incat sanatatea tesuturilor apartinand aparatului dentar sa isi pastreze starea de sanatate. In lipsa unui tratament ortodontic, atunci cand se impune, riscurile implica aparitia unor carii dificil de tratat sau aparitia bolii parodontale, o afectiune cu implicatii devastatoare. O recomandare a expertilor in ortodontie poate fi aplicarea unui aparat dentar mobil.

In oferta Velvet Dental sunt incluse si aparatele dentare, iar expertii Velvet Dental subliniaza avantajele aduse de un aparat dentar mobil. Comparativ cu un aparat dentar fix, un aparat dentar mobil se poate utiliza si in cazul prescolarilor care au dinti de lapte pentru a largi palatul si arcadele dentare. Dispozitivul ortodotic mobil, aplicat la timp, poate corecta totodata si obiceiurile nesanatoase ale copiilor. Sunt ameliorate malocluziile dentare care apar din cauza biberonului sau a suzetei.

Aparatul dentar mobil poate fi indepartat in timpul zilei si permite o igiena dentara corecta. Daca un aparat dentar mobil este aplicat la o varsta frageda acesta are tot potentialul de a corecta inclusiv problemele de fonetica. Cu ajutorul acestuia se vor diminua riscurile de aparitie a leziunilor parodontale si dentare care sunt provocate de depunerile de placa si tartru.

Clinica Velvet Dental include cele mai moderne dotari si produse de o calitate ce tinde spre perfectiune, pentru ca pacientii sa se bucure aici de cele mai bune servicii. Deoarece o parte dintre interventiile stomatologice pot fi costisitoare, clinica Velvet Dental vine in sprijinul pacinetilor cu o gama vasta de abonamente dedicate oricarui buget, abonamente ce pot fi gasite in detaliu pe site-ul Velvetdental.ro.

Posibilitatea de a plati un abonament lunar reprezina unul dintre cele mai mari avantaje oferite de clinica Velvet Dental. La fel de important este si faptul ca aici pacientii sunt tratati egal indiferent de varsta lor, iar copiii beneficiaza si ei de un astfel de abonament.

Pentru doar 30 de euro pe luna copiii au mai multe servicii gratuite incluse si reduceri substantiale. Printre serviciile gratuite se numara consultatia, planul de tratament, radiografiile, detartrajul profesional, fluorizarea, extractiile simple, plombele si sigiliarea simpla. Pe langa toate acestea, micutii beneficiaza de 50% reducere pentru plombele colorate si 15% reducere pentru aparatul dentar indiferent de tipul acestuia: metalic, safir, ceramic sau mobil.

Personalul calificat, cu studii aprofundate in domeniu stomatologiei, si in mod special in studiul stomatologiei pentru copii, ofera servicii de o calitate superioara si acorda o atentie speciala copiilor, astfel incat acestia se prezinta  relaxati si fericiti in cabinet.

Velvet Dental este o clinica stomatologica care detine un portofoliu vast si cuprinzator de servicii stomatologice, acoperind cu succes fiecare ramura a stomatologiei. Devizul acestei clinici este satisfactia absoluta a pacientului si de aceea, toate serviciile si ofertele sunt dedicate absolut clientului si intotdeauna in avantajul acestuia.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.