Timp liberCum ar fi să mănânci la Eatsa, restaurantul automatizat?

Cum ar fi să mănânci la Eatsa, restaurantul automatizat?

Ce reprezintă Eatsa? Un lanț de restaurante automatizate care îți oferă posibilitatea de a comanda rapid un preparat culinar sănătos din Quinoa (ex. o salată din legume proaspete) și de a-l obține imediat ce a fost realizat, într-un mod asemănător ca și cum l-ai comanda de la un tonomat.

Unde poate fi găsit un restaurant Eatsa?

Primele restaurante Eatsa s-au deschis în Los Angeles și San Francisco, dar lanțul de restaurante se va extinde și în alte orașe. De exemplu, restaurantul Eatsa a apărut deja și în Washington. Potrivit ultimelor noutăți în domeniul restaurantelor, un Eatsa se va deschide și în țara noastră.

Cum se comandă mâncarea la restaurantul Eatsa?

Întri în restaurant și ai posibilitatea de a comanda salata dorită la un tip de chioșc iPod, care este ca o cutie cu ecran LCD unde va apare numele tău (al clientului înregistrat). Cu ajutorul acestui sistem sunt salvate toate comenzile pe care le faci drept client și astfel atunci când revii la același restaurant poți verifica comenzile din urmă și alege una care a fost personalizată (care avea anumite ingrediente alese special de tine) și care ți-a plăcut foarte mult.

Plata se face prin card de credit, iar în plus ai posibilitatea de a beneficia de reduceri mari dacă ajungi să te numeri printre clienții fideli. Comanda se poate face și de pe iPad și de pe Smartphone.

Avantajele oferite de un restaurant Eatsa:

Mâncarea este proaspătă și pregătită de un personal calificat. Se servesc salate din boabe de Quinoa (care sunt mai bogate în proteine decât carnea), dar și alte produse simple (din orez, legume și cereale), dulciuri din ciocolată sau băuturi răcoritoare dar și apă, cafea, ceaiuri.

Boabele de Quinoa conțin 9 aminoacizi esențiali, mai multe proteine decât alte grâne (porumb, grâu, orez, mei) și sunt cunoscute și cu denumirea de orez Quinoa. Pot fi consumate de persoanele care suferă de diabet pentru că au un indice glicemic scăzut. Boabele de Quinoa au proteine de calitate și alți nutrienți care mențin sănătatea organismului:

  • Fosfor, cupru, fier, magneziu – minerale importante pentru prevenirea unor boli grave: anemie, ateroscleroză, diabet și altele. O porție de 100 g de Quinoa are aproximativ 275 g magneziu (care este important pentru prevenirea bolilor cardiovasculare).
  • Vitamine esențiale din grupul B ce îmbunătățesc sănătatea organismului, dar și vitamine A și C.
  • Fibrele care sunt importante pentru menținerea sănătății colonului.
  • Lizina ce menține sănătatea țesuturilor, ajută la creșterea și regenerarea acestora.

Mâncarea de la restaurantele Eatsa este sănătoasă, nu se aseamănă cu mâncarea de la restaurantele de tip fast-food. Salatele pot fi consumate de vegetarieni pentru că au boabe Quinoa care oferă necesarul de proteine complexe în organism și oferă avantajul menținerii unui echilibru esențial de aminoacizi în corp, important pentru sănătate.

La Eatsa se servesc rapid și băuturi (ceaiuri, sucuri, cafea) care sunt comandate la alegere.

Salata poate fi pregătită după dorința clientului, el poate selecta toate ingredientele. Indiferent de salată, gustul acesteia este deosebit, iar ingredientele sunt mereu aromate și proaspete.

Bolul Burrito

Un preparat care se servește la restaurantul Eatsa este Bolul Buritto care are următoarele ingrediente: quinoa, ciuperci portobello, roșii, quacamole, fasole, cașcaval, boabe de porumb prăjit la grătar, cipsuri tortilia.

Prețurile sunt avantajoase mai ales pentru clienții fideli, care revin și au parte de reduceri substanțiale.

Video:

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.