DiversePantofi pentru copii pentru toamnă - sugestiile noastre

Pantofi pentru copii pentru toamnă – sugestiile noastre

Suntem la jumătatea toamnei și sunt din ce în ce mai puține zile călduroase și din ce în ce mai multe zile cu ploi și temperaturi mai scăzute. Dar asta nu înseamnă că nu puteți ieși în parc sau la plimbare cu cel mic. Cu echiparea corespunzătoare, orice copil se poate bucura în continuare de clipele petrecute afară.

Iar când vine vorba despre încălțăminte copii pentru toamnă, există câteva sugestii de care trebuie să țineți cont ca să asigurați celui mic gradul optim de confort și protecție.

Ce încălțăminte copii e perfectă pentru zilele ploioase?

Prezența ploii este ceva comun pentru toamnă, iar asta înseamnă că articolele de incaltaminte copii din acest sezon trebuie să poată să facă față zilelor ploioase. Pentru o protecție totală împotriva apei cizmele de cauciuc sunt ideale. Cu acest tip de încălțări nu va mai trebui să vă faceți griji de faptul că cel mic calcă în fiecare baltă pe care o întâlnește pe drum. Astfel plimbarea de imediat după ploaie va fi un moment lipsit de stres.

Cizmele de cauciuc sunt ușor de întreținut, fiind confecționate dintr-un material sintetic ce se curăță foarte ușor doar cu ajutorul unei cârpe umede. În plus, pot fi încălțate foarte ușor de copii. Cel puțin pe timpul toamnei, puteți ține în mașină sau în altă parte unde vă e la îndemână o pereche de cizme de cauciuc pe care să o scoateți atunci când e cazul.

Ce încălțăminte copii poate folosi cel mic toamna în zilele în care nu plouă?

Chiar dacă toamna este asociată cu ploaia, asta nu înseamnă că va ploua în fiecare zi. Au fost ani în care temperaturile au fost ridicate o bună parte din acest anotimp și ploaia s-a lăsat mult timp așteptată.

Pentru zilele când temperaturile nu sunt atât de scăzute și nu e ploaie la orizont, o pereche de pantofi sport reprezintă alegerea ideală pentru cel mic. Cu acest tip de încălțări, copilul dumneavoastră se va bucura de vremea petrecută afară la fel de mult ca pe timpul verii. Pantofii sport sunt special creați ca să reziste la uzura la care sunt supuși în timpul mișcării, așa că sunt alegerea potrivită pentru joaca celui mic.

Pentru zilele în care temperaturile nu sunt atât de prietenoase, dar nu sunt semne de ploaie sau nu plouă exagerat de mult, alegerea perfectă de încălțăminte sunt ghetele sau botinele. Ambele tipuri de încălțăminte sunt perfecte în a asigura confortul termic de care cel mic ar putea avea nevoie pe o vreme mai răcoroasă.

Ce încălțăminte copii poate folosi cel mic toamna în zilele în care nu plouă

Cum alegeți modelele de încălțăminte copii potrivite pentru copilul dumneavoastră?

Sunt câteva caracteristici de care ar trebui să țineți cont dacă vreți să alegeți perechea potrivită pentru copilul dumneavoastră.

În primul rând trebuie ca mărimea să fie cea potrivită. Încălțămintea prea mică îi va răni piciorul, iar încălțămintea prea mare îl va incomoda la mers. Dacă nu știți mărimea exactă a piciorului, o puteți afla foarte simplu. Trebuie doar să plasați picioarele copilului pe o foaie de hârtie, să faceți conturul și să măsurați distanța de la călcâi la degetul mare.

În al doilea rând alegeți un sistem de închidere mai simplu. Sistemele slip-on și închidere cu scai sunt cele preferate de copii, și asta pentru că atât încălțarea, cât și descălțarea durează puțin.

În al treilea rând, alegeți încălțări confecționate din materiale de calitate.

Chiar dacă toamna predomină ploaia, asta nu înseamnă că cel mic nu va ieși la joacă de fiecare dată când va avea ocazia. Având încălțările potrivite, se va putea bucura de momentele petrecute afară și va ajunge acasă cu picioarele uscate și calde.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.