Dragoste și relațiiCele mai bune cadouri pentru aniversarea căsniciei

Cele mai bune cadouri pentru aniversarea căsniciei

Odată ce ai găsit acea persoană specială care te împlineşte şi îţi completează viaţa, vei dori să sărbătoreşti fiecare zi petrecută împreună şi, în mod special, data aniversară a căsătoriei voastre. Cauţi şi tu un cadou prin care să îi transmiţi partenerului că îl iubeşti ca în prima zi, că îl apreciezi şi că îţi doreşti să petreceţi cât mai mulţi ani împreună? Hai să vedem care sunt cele mai bune idei de cadouri pentru aniversarea căsătoriei voastre!

Tablou cu harta stelelor din data căsătoriei voastre

Dacă vrei un dar unic şi sugestiv, trebuie să iei în considerare un tablou cu harta stelelor din data căsătoriei voastre. Este genul de cadou personalizat care îmbină armonios comemorarea unui moment important cu o piesă de decor care se va armoniza în orice design. Totodată, este un cadou unic şi impresionant care va fi bine primit şi va rămâne în amintirea partenerului tău de viaţă.

Harta se poate printa pe hârtie de calitate sau pe pânză, poate avea diverse forme, designuri şi dimensiuni şi poate fi însoţit de un mesaj sugestiv. Un tablou sky map se poate realiza după data căsătoriei voastre, dar şi după oricare altă dată importantă pentru voi. Poate fi ziua în care v-aţi cunoscut, ziua în care aţi decis a vă uniţi destinele sau chiar ziua aniversării voastre curente.

Un copac al vieţii cu pietre semipreţioase

Sigur ştii că există câte un cadou tradiţional asociat cu fiecare aniversare în funcţie de anii de căsătorie pe care îi sărbătoriri. Ştia, însă, că există şi câte o piatră preţioasă sau un material care poate marca în mod simbolic fiecare an? De exemplu, pentru primul an este sideful, pentru anul doi este granatul, pentru anul cinci este cuartul roz, pentru anul 25 este argintul, pentru anul 30 este perla, iar pentru anul 50 de căsătorie este aurul. Află care este piatră preţioasă sau materialul care marchează anul de căsătorie pe care îl sărbătoriţi şi creează la comanda un copac al vieţii din acele materiale şi pietre.

Un set de tacâmuri personalizat

Şi, pentru că darurile personalizate sunt perfecte pentru aniversarea căsătoriei voastre, poţi să te gândeşti şi la un set de tacâmuri de calitate superioară gravate cu un anumit text. Poţi alege un set de linguri şi furculiţe placate cu argint şi pe care ai gravat iniţialele voastre, texte sugestive de genul “Pentru totdeauna împreună” sau chiar numele de alint pe care le folosiţi când sunteţi singuri.

Citește și:  Sărbătorește aniversarea relației tale într-un mod inedit

Un set de tacâmuri personalizate de calitate este un cadou inspirat pe care îl veţi putea folosi pentru a servi toate mesele romantice pe care urmează să le aveţi împreună şi pe care îl puteţi lăsa moştenire urmaşilor voştri. Este un simbol trainic al relaţiei voastre şi, totodată, un dar util şi valoros.

Un ceas care redă melodia pe care aţi dansat prima dată

Ceasurile de masă sunt un cadou modern şi inspirat pentru prima aniversare, dar poate fi oferit oricând pentru a sugera că îţi iubeşti partenerul exact ca la început. Alege un model spectaculos cu un design unic şi elegant şi personalizează cadranul cu un mesaj sugestiv. Ideal ar fi să găseşti un model care poate reda melodia pe care aţi dansat prima dată.

Ceasuri de mână pentru amândoi

Sunt branduri de ceasuri de  mâna care oferă modele superbe şi destul de asemănătoare atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi. Caută un model minimalist şu un design elegant şi atemporal. Personalizează darul gravând pe spatele carcaselor câte un mesaj sugestiv ambalează ambele ceasuri în aceeaşi cutie drăguţă. Este un cadou util şi drăguţ care sugerează că timpul petrecut cu persoana iubită este cel mai valoros cadou pe care l-ai putea primi! În plus,poate fi legat de materialele care marchează anul vostru de căsătorie şi, pentru că sunt identice, sunt asemănătoare unor verighete cărora doar voi le cunoaşteţi sensul.

Pe lângă ideea de a-i oferi partenerului un cadou inspirat, gândeşte-te cum ai putea să îl faci să se simtă special în această zi memorabilă. Oferă-i micul dejun în pat, fă o rezervare la masă la un restaurant de lux sau surprinde-l cu o cină romantică preparată de tine acasă. O altă idee grozavă ar putea fi să programezi o evadare de câteva zile în natură sau într-un oraş pe care doreaţi de mult timp să îl vizitaţi împreună. Indiferent de ce vei alege, asigură-te că partenerul tău ştie că îl cunoşti, că îl asculţi şi că preţuieşti timpul pe care l-aţi petrecut şi pe care îl veţi petrece şi în viitor împreună!

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.