Timp liber(P) Un credit avantajos pentru nevoile întregii familii

(P) Un credit avantajos pentru nevoile întregii familii

Să ai o familie numeroasă e un lucru minunat. Fiecare membru este special, fiecare aduce ceva unic în atmosfera casei voastre și fiecare are nevoi diferite. Tu îți dorești camera foto ca să surprinzi întreaga familie, partenerul visează să reamenejeze livingul ca să aveți loc cu toții în timpul momentelor petrecute împreună, iar copiii vor biciclete și gadgeturile preferate ca să surprindă momentele de joacă.

Dacă ești în căutarea unei surse de finanțare pentru toate dorințele și planurile de familie care nu mai suportă amânare, poți lua în considerare un împrumut fără adeverință de la Patria Bank.

Ce îți aduce creditul Patria Plus?

După cum spuneam mai sus, pentru creditul de nevoi personale de la Patria Bank nu ai nevoie de adeverință sau documente de venit dacă obții venituri salariale sau beneficiezi de pensie. În funcție de necesitățile familiei tale, poți apela la un credit între 7.000 lei și 80.000 lei pe care îl poți returna într-o perioadă de 12 până la 60 de luni. În situația în care veniturile tale nu îți permit să obții suma dorită, Banca îți permite să ai cei mult doi codebitori, deci, alături de soț/soție, poți să fi ajutat de rude și afini de până la gradul I să obții suma de care ai nevoie.

Patria Bank acceptă diferite tipuri de venit, de la salarii, la pensii și venituri obținute dintr-o profesie liberală, din cesiunea drepturilor de autor, din chirii, dividende sau venituri obținute în afara țării. Dacă locuiești în mediul rural și veniturile tale sunt reprezentate de pensii, venitul minim declarat necesar pentru a solicita creditul este de 500 lei, iar dacă locuiești în mediul urban și veniturile tale nu sunt reprezentate de pensii, venitul minim declarat trebuie să fie peste 1.000 lei.

Să rambursezi creditul este extrem de ușor și poți alege între cele 3 alternative pe care Patria Bank ți le oferă. Dacă îți place comoditatea, poți plăti de acasă sau de oriunde ai conexiune la internet prin serviciul de internet banking Patria Online. Dacă ai drumuri prin oraș, poți merge în orice agenție Patria Bank, iar dacă ești într-un roadtrip și îți amintești de plată o poți efectua la benzinăriile OMV prin serviciul WESTACO.

Ce îți aduce asigurarea de viață asociată creditului?

Atunci când vrei să obții un credit pentru nevoile familiei tale, poți să optezi și pentru o asigurare de viață oferită de Allianz-Țiriac Asigurări, care se numește Patria Protect. Prin această asigurare îți protejezi familia de datorii în cazul unui eveniment nefericit. Un alt avantaj al acestei asigurări este că vârsta maximă de contractare a creditului crește la 75 de ani. Pe lângă toate acestea, și costul asigurării este extrem de avantajos și are o dobândă mai mică.

La asocierea asigurării de viață cu creditul de nevoi personale, prima de asigurare o vei plăti într-o singură tranșă, când are loc contractarea creditului, și va fi reținută din suma împrumutată.

Patria Bank este un partener de încredere ce oferă un curs valutar avantajos – atât de util atunci când tu și familia ta plănuiți vacanțe în străinătate sau când unul dintre voi urmează să facă o deplasare peste granițe. Cu siguranță, în portofoliu de servicii bancare, vei găsi numeroase oferte avantajoase pentru o familie numeroasă, cu planuri mari și dorințe ce așteaptă să fie împlinite.

Ultimele articole

Abonează-te astăzi

Pentru a primi informații exclusive pe mail

Dacă vrei să te alături comunității celor +300k de părinți care ne citesc anual

Te ținem la curent cu noutățile pe care le publicăm în fiecare săptămână.

More article

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.